Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 30/04/2021)

Ah, Schweiz, et smukt og fredeligt land, der sidder behageligt imellem Italien, Frankrig, og Tyskland. Det er et besøg værd at se, hvorfor Schweiz konsekvent vurderes som et af de lykkeligste lande i verden. Så hvad synes du om når du tænker ’Schweiz'? Jeg gætte snedækkede toppe, ost, og chokolade. Der vil være masser af tid til chokolade og fondue på dinSwiss ledig, men sørg for at inkludere alle de kulturelle, naturlig, og historiske højdepunkter dette land har at byde på. Fra episke togture og mountain treks til Sensationel arkitektur, Schweiz har noget at tilbyde alle typer af rejsende i løbet af hver sæson. Lad os nedbryde nogle af de must-dos til din rejse til Schweiz.

 

Rejse med tog

Togrejser er en fantastisk måde at se dette lille land. Leje en bil og vej udløsning kan være et foretrække form for transport i mange lande, men rejser med tog i Schweiz er en ikonisk oplevelse! Togene er rene, en gang, og rejse gennem nogle af de mest betagende sceneri i verden. Derudover, nogle af de togruter stadig har meget velbevaret, historiske togvogne, der vil gøre du føler at du er i en gammel film! Nogle af de mest berømte ruter omfatter Jungfraujoch, den GoldenPass Linje, og Glacier Express. Nogle af disse ruter er inkluderet i Eurail Pass, og nogle, der ikke vil tilbyde rabatter til Eurail Pass indehavere. Togene i Schweiz er ikke altid billige, så en lidt forudgående planlægning kan hjælpe dig med at spare nogle Francs, uanset om du er rejser langrend eller bare tage en dagstur!

Basel til Interlaken med Tog

Bern til Interlaken med Tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med Tog

 

Lær at Ski

De schweiziske alper er en af ​​de mest ikoniske vintersport destinationer i verden. Tænk dage på pisterne, og nætter krøllet op med en varm kop te og en varm skål osteagtig suppe. Hvis du er fra et varmt klima og har aldrig stået på ski før, vinter ture som denne måske bare synes som noget, man ser i film. Du kan lære at stå på ski, når som helst i dit liv og Schweiz har masser af feriesteder som er perfekt til begyndere, med ski lektioner og bunny bakker. Mange resorts tilbyder endda lektioner for børn, gør Schweiz en fantastisk sted for familier at gå på ski ture!

Zurich til St Moritz Togbilletter

Zermatt til St Moritz Togbilletter

Lyon til St Moritz Togbilletter

Basel til St Moritz Togbilletter

 

Besøg Caves:

Caves er ikke det første, jeg tænkte på, da jeg planlægning min tur til Schweiz enten. Imidlertid, Schweiz har mange smukke og spændende huler at besøge, især i de varmere sommermåneder.

Zermatt til Zermatt Togtider

Genève til Zermatt Togtider

Bern til Zermatt Togtider

Lucerne til Zermatt Togtider

 

Gruebisbalm Cave

Denne store hule har en og festsal indeni, der rent faktisk kan rumme omkring 400 mennesker og lejes ud til arrangementer som buffet middage, parter, og bryllupper. Begivenheder der har DJs, dansere, og musikere. Du kan tage et historisk tog fra Vitznau til en unik destination. Deres hjemmeside er kun på tysk, men du kan bruge Google Chrome til at tjekke alle fremmedsprogswebsteder for mere rejseinformation - du kan aktivere den automatiske oversættelse!

 

St. glad Pas

Den St. Beatus hulen er hænder ned en af ​​de mest imponerende grotte systemer i landet. Åben fra den første uge af marts til den første uge af oktober, dette er en perfekt destination for enkeltpersoner eller grupper besøger vestlige Schweiz i de varmere måneder af året. Du kan udforske hulen alene, eller deltage på en af ​​de guidede ture at ske regelmæssigt i løbet af dagen. Hunde er velkomne til at slutte sig til dig i hulen samt, men du bliver nødt til at købe en indgang billet til dem! Inkluderet i prisen indgangen (kun for mennesker, undskyld) er adgang til St. Beatus grotte museum, der vil lære dig den historie, folklore, og geologi hulesystemet!

 

 

Titlis Glacier Cave

Denne ene er i vintermånederne. Glacier huler, også kendt som isgrotter, er sjældent denne tilgængelige. Et besøg på dette otherworldy hule lavet af gamle is er et must for alle skiløb i nærheden Engelberg. Bundle op i dit varmeste vintertøj og traske gennem hulens blå-hued korridorer og kun indeholder is!

 

Besøg en af ​​en slags museum

Enhver større by har en historie eller videnskabsmuseum, som er fantastisk til Storbyferie og regnfulde dage. Imidlertid, nogle destinationer har virkelig unikke museer der simpelthen ikke bør gå glip. Folk kommer fra hele verden for at besøge H. R.. Geiger museum i Gruyere.

H. R.. Geiger er en berømt schweiziske kunstner, der er kendt verden over for sit makabre og futuristisk kunstværk. Du måske kender ham som den kunstner, der skabte væsener i filmen Alien. Hvis du kan lide mærkelig, finurlige kunst fordybe dig i den Geiger Museum og følge det op med en cocktail i baren Geiger tema næste butik. Ikke bekendt med sin kunst? Tag en virtuel tur på museet, før du går.

Lyon til Genève Togtider

Zürich til Genève Togtider

Tog til Paris til Genève

Lucerne til Genève Togtider

 

Forkæl dig selv med The Home of Fondue

Fondue er en af ​​de mest berømte retter at komme ud af Schweiz, og det er ikke tilfældigt. Folk har spist smeltet ost fra en fælles pulje for hundreder af år i den vestlige fransktalende del af Schweiz. Imidlertid, i 1930'erne den schweiziske Ost Union markedsført aggressivt denne parabol både nationalt og internationalt, annoncerer det som den nationale ret i Schweiz som en måde at sælge landets overflod af ost. Og vi er glade for, de gjorde, som ikke kan lide smeltet ost og brød? Par din fondue med en tør hvidvin, og sørg for ikke at dobbeltdyppe!

Basel til Zürich Togtider

Basel til Genève Togtider

Basel til Interlaken Togtider

Basel til Bern Togtider

 

Glem ikke Om chokolade

det er tid til ægte grunden til at du skal til Schweiz – chokoladen! Schweiz er ganske berømt for sin chokolade, og du kan finde mange luksuschokoladefabrikanter på gadehjørner overalt i landet, imidlertid, Zürich er berømt for sine mange chokolade ture. Der er en chokoladetur til passer til ethvert budget! Du kan tage lørdagen morgenvandring som kombinerer byhøjdepunkter med nogle af de bedste chokolader i byen. Du kan prøve at tage en tur i en lille chokoladefabrik, og erfaring lave din egen chokoladebar. For en virkelig luksuriøs sommer aktivitet, tage en chokolade tur med båd til Lindt og Sprungli fabrik.

Interlaken til Zürich Togtider

Lucerne til Zürich Togtider

Bern til Zürich Togtider

Genève til Zürich Togtider

 

Gå til toppen af ​​Europa

Okay, nu, at du har fyldt op og chokolade og ost, det er på tide at komme i gang igen! De schweiziske bjerge er ikke kun for vinter skiløb! Der er betagende sommer vandreture at du kan gå på hele landet, men Jungfrau regionen bør være højt oppe på listen bucket. Den Jungfraujoch er det højeste punkt i Europa på 3,454 meter (~ 11,330 feet) og udsigten ikke bør gå glip. Der er en jernbane, der tager dig der året rundt, hvis du ikke er en stor vandrere, eller du besøger i løbet af vinteren. Hvis du er op til en udfordring tjekke nogle af disse ruter i regionen. Mange af ruterne har fine mad og drikke virksomheder undervejs, så rolig, du behøver ikke at uslebne det!

 

Har du nogen favoritsteder i Schweiz? Lad os vide, og glem ikke, den bedste hjemmeside at Bestil Trains billetter er Save A Train

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-experiences-switzerland-winter-summer%2F%3Flang%3Dda – (Rul lidt ned for at se Koden)