Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 08/10/2021)

Der er utallige guidebøger med tip og anbefalinger til enhver form for rejse til Europa, og enhver type rejsende. Disse guidebøger er gode til at lære om historie og kultur, men de fortæller dig ikke om Europas insider-tip. Gratis vandreture er en fantastisk måde at opdage Europa på, og du finder en gratis byvandring i alle europæiske byer.

Brug behagelige sko, fordi vi rejser til 7 bedste gratis vandreture i Europa.

 

1. Prag Bedste gratis byvandring

En engelsktalende guide vil møde dig kl ananas hostel i den gamle bydel til 2.5 timers vandretur rundt i Prag. Du starter vandreturen i berømte gamle bytorv, fortsæt til den ikoniske Karlsbro. Fra turistcentret til byens bedste steder til frokost og drinks, Prags gør og ikke gør, du afslutter turen med masser af anbefalinger og historier, du aldrig vil læse om i guidebøger.

Prags gratis byvandring er en af 7 bedste vandreture i Europa, på grund af den specielle guide. Du forlader turen begejstret for at opdage Prag, og med en fantastisk liste over restauranter, der tilbyder overkommelige frokostmenuer. Desuden, du lærer om barhopping til den bedste tjekkiske håndværksøl, og den bedste udsigt over det fantastiske Prag.

Nürnberg til Prag togpriser

Togpriser fra München til Prag

Berlin til Prag Togpriser

Wien til Prag Togpriser

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Amsterdam, Holland

Amsterdams gratis vandretur, også kendt som FreeDam byvandring, handler om at opdage og nyde den mest liberale by i Europa. Turen afgår dagligt fra mødestedet på børsen for en 3-timers vandretur, fra Old Amsterdams legender til de moderne og trendy Amsterdams historier.

Under disse 3 sjove timer, du møder rejsende fra hele verden og lærer om Amsterdams liberale narkotikapolitik, distriktet rødt lys, politik, og historie fra guiderne’ morsomme historier. Desuden, på gratis vandreture, du kan få insider-tip fra guiden de bedste dagsture fra Amsterdam og over hele Europa.

 

 

Bruxelles til Amsterdam togpriser

London til Amsterdam togpriser

Berlin til Amsterdam togpriser

Paris til Amsterdam togpriser

 

3. Berlin Bedste gratis byvandring

Berlins originale gratis byvandring er den bedste måde at opdage byens historie på, vartegn, og fremhæver om et par timer. Det er en fantastisk indledende vandretur til en af ​​de hippeste byer i Tyskland, med en rig historie, og politik.

Ud over historiske højdepunkter, Berlin tilbyder forskellige ture, der viser Berlin fra forskellige vinkler; kunstnerisk, mad, eller drikkevarer centreret. i Original Berlin gratis byvandring, du besøger 6 af de vigtigste vartegn i Berlin, og hør om historierne bag Berlins mur og kultur.

Berlins originale gratis byvandring afgår to gange om dagen, fra mødestedet kl “Viljen”. Guiden venter i en original gratis vandretur i Berlin-t-shirt og vil gerne anbefale de bedste feststeder i byen, og hvordan man gør det rejse fra Berlin til andre store byer i Tyskland og nationale reserver.

Frankfurt til Berlin Togpriser

Leipzig til Berlin Togpriser

Togpriser for Hannover til Berlin

Hamborg til Berlin togpriser

 

Berlin City view from the street

 

4. Venedig, Italien

Venedig er en af ​​de mindste byer i Italien. Ikke desto mindre, det er meget let at gå vild, når du vandrer rundt i de smalle gyder og betagende arkitektur. Venedigs gratis byvandring vil føre dig gennem historien, kultur, kunst, og arkitektur på en 2.5 timers tur. Den lidenskabelige guide Simona vil fortælle dig alt om byen, køkken, og pletter til romantik.

Højdepunktet i Venedigs gratis vandretur er Simona, guiden, og den sjove atmosfære. Uanset regn, antallet af mennesker, du vil have en fantastisk tid og få masser af anbefalinger til italiensk mad og Eprol drinks i Venedig.

Togpriser fra Milano til Venedig

Togpriser for Firenze til Venedig

Togpriser fra Bologna til Venedig

Treviso til Venedig togpriser

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Paris bedste gratis byvandring

Paris er en af ​​de mest turistbyer i Europa, for ikke at nævne i verden. Når Eiffeltårnet og Avenue des Champs-Elysees er overfyldt med turister, det er svært at nyde magien på byens ikoniske steder. Men, på en gratis vandretur, din guide vil sikre, at du får det bedste ud af disse vartegn, og mange flere i en unik stylet tur.

Paris er hjemsted for mange skjulte perler, antallet af gratis vandreture er således uendeligt. Der er dag- og natture, ture til hvert kvarter, kulinariske og kunst ture. Imidlertid, den bedste gratis byvandring i Paris er de skjulte perler og hemmelig Paris-tur. Guiden fører dig gennem skjulte passager i Louvre, bygninger til hemmelige fotopletter, væk fra folkemængderne og ind i Parisiens hjerte.

Amsterdam til Paris togpriser

London til Paris-togpriser

Rotterdam til Paris togpriser

Togpriser fra Bruxelles til Paris

 

Paris louvre museum

 

6. Zürich Chocolate Free Walking City Tour

Ud over den store og sjove guide, Zürichs bedste gratis byvandring er kulinarisk himmel. Hvorfor gå gennem den gamle bydel og Zürichs højdepunkter i traditionel stil, når du kan krydre det med guddommelig schweizisk chokolade. Smag trøfler, lære om kakaoekstraktion, og besøg bedste chokoladefabrikanter i Europa som du beundrer Lindenhof og Grossmunster kirke.

Zürichs gratis vandretur er 2 timer lang og afgår hver lørdag fra Paradeplatz, og der er ingen grund til at registrere.

Interlaken til Zürichs togpriser

Lucerne til Zürich Togpriser

Lugano til Zürich Togpriser

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Wien, Østrig

Den bedste måde at komme i gang med udforske Wien er på Welcome to Vienna gratis byvandring. I ca. 2 timer får du en kort historie om Wien og dens vigtigste vartegn, hvor du kan smage wiensk køkken til frokost fra Marina, en af ​​de bedste guider i Wien.

To gange om dagen, guiden venter på dig ved Albertina-pladsen til en historisk tur rundt i Wien.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Prag til Wien Togpriser

 

Vienna, Austria view from above

Konklusion

Den bedste ting ved gratis vandreture er guiden. Mens de fleste ture er på engelsk, guiden leverer alt hvad du behøver at vide om byen på fremragende engelsk. Hvert spørgsmål vil blive besvaret, og du vil afslutte turen med fantastiske anbefalinger, anekdoter, og information om byen. Den næstbedste ting er, at 7 bedste byvandring i Europa, er, at de er gratis, kort og til det punkt, og engagerende.

 

Ofte stillede spørgsmål om Walking Walking Tours i Europa

Er disse gratis vandreture virkelig gratis?

Gratis byvandringer er tipbaserede. Betyder, du behøver ikke at reservere et sted på turen til betaling, men i slutningen af ​​turen, du skal takke den gode guide ved at vippe.

Hvor meget skal jeg tip?

Tip varierer fra by til by, men i gennemsnit er tipet € 5 til € 15.

Hvordan finder jeg vejledningen?

Gratis byvandringsguider møder dig på de centrale mødesteder, og du genkender dem ved deres skjorte. Desuden, de vil højst sandsynligt komme op og hilse på dig.

Er der gåture på andre sprog undtagen engelsk?

De fleste gratis vandreture i Europa tilbyder ture på engelsk og det lokale sprog, med få ture på andre sprog. Dette varierer fra by til by, og rejsearrangører.

 

Her på Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge din rejse til de bedste europæiske byer og gåture med tog.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "7 bedste gratis vandreture i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-free-walking-tours-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)