Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 10/04/2021)

Autentisk krydret og fyldt med utrolige smagsoplevelser, god kinesisk mad er nogle gange svært at komme i Europa. Imidlertid, den gode nyhed er, at der er betydelige kinesiske restauranter i Europa - du er nødt til at vide, hvor man kan finde dem, og hvordan man kommer dertil. Da de fleste af dem er i større europæiske byer eller hovedstæder, det er at foretrække frem for ankommer med tog.

Med en veludviklet hurtigtog netværk at Europa kan prale, er det muligt at komme nogen steder i løbet af få timer - og nyde naturskønne ruter på vej samt. For dem af jer, der tørster nogle asiatiske fødevarer hæfteklammer, her er de bedste kinesiske restauranter i Europa, og hvordan man kommer dertil med tog:

 

Sea Palace - Amsterdam, Holland

De fleste restauranter er fokuseret på at give kunden noget stort at smage. Imidlertid, Sea Palace i Amsterdam har til formål at give dig en erfaring der ikke kun vil engagere dine smagsløg, men også være behagelig for øjnene. Bygget som en pagode, denne flydende restaurant er et perfekt sted at slappe af med nogle af de bedste kinesisk mad derude.

risretter, dumplings, boller, forårsruller - you name it, de er alle i menuen og smager lige så autentiske som hvis du var i Kina. Det er, hvad der forventes fra en af ​​de bedste kinesiske restauranter i Europa. Hvis du ønsker at komme til Amsterdam med tog, du kan fange en togtur fra Paris, Berlin, og andre europæiske byer.

Hamburg til Amsterdam Tog

Hannover til Amsterdam Tog

Luxembourg til Amsterdam Tog

Dortmund til Amsterdam Tog

 

Gode ​​Venner og Bedste kinesiske restauranter i Europa - Berlin, Tyskland

I en by propfyldt med kinesiske restauranter, blive erklæret en af ​​de bedste kinesiske restauranter i Europa besidder særlig betydning. Placeret i Kantstrase, i Berlins Chinatown, Good Friends er en virksomhed, der kan prale med en omfattende menu og autentisk mad begunstiget af både kinesiske indvandrere og turister.

Du vil ikke gå galt, hvis du besøger gode venner når i Berlin. Til komme til Berlin, du kunne tage et tog fra stort set enhver større by i Europa og være der inden for få timer.

Dortmund til Berlin Tog

Düsseldorf til Berlin Tog

Dresden til Berlin Tog

Heidelberg til Berlin Tog

 

Hangzhou - Rom, Italien

Når vi tænker på Italien, vi normalt ikke forbinde det til kinesisk mad. Hvis du føler det samme, vil du sandsynligvis blive overrasket over at erfare, at italienerne gør har en svaghed for kinesiske specialiteter. Og en af ​​de bedste kinesiske mad restauranter i Europa, Hangzhou, sikkert beviser, at krav.

Den indeholder nogle italienske påvirkninger, men de fleste af menuen er autentisk kinesisk mad, du skal prøve, hvis du befinder dig i Rom. Tur Italien med tog at få til at ske, eller tage et tog til Rom fra en af ​​de andre europæiske hovedstæder.

Terni til Rom Tog

Foggia til Rom Tog

Grosseto til Rom Tog

Arezzo til Rom Tog

 

Cite Du Dragon er naturligvis blandt de bedste kinesiske restauranter i Europa - Bruxelles, Belgien

sol i Bruxelles

 

En anden restaurant, der kan prale af en fantastisk interiør og havedesign sideløbende sine fantastiske retter, Cité Du Dragon i Bruxelles er retmæssigt kaldes en af ​​de bedste kinesiske restauranter i Europa. med over 300 sæder og en udsøgt prydhave, du vil føle, at du gik ind i en ordentlig orientalsk drøm. Enhver fad er fantastisk, men vi skal udpege dim sum og husets specialitet, Beijing duck, som to ting du skal prøve, hvis du er besøger Bruxelles med tog.

Bruges til Bruxelles Tog

Maastricht til Bruxelles Tog

Halle til Bruxelles Tog

Gent til Bruxelles Tog

 

Kina Køkken Nej. 27 - Wien, Østrig-en

Bedste kinesiske restauranter i Europa / kapitel Wien

 

I Chinatown i Wien, Kina Køkken Nej. 27 nævnes ofte som en af ​​de bedste. Hvis du kan lide din mad krydret, er dette stedet. De tilbyder også nogle mere usædvanlige retter, såsom blæksprutte salat, selvom vi anbefaler Gong Bao kylling, hvis du ønsker at holde fast i klassikerne. Du kan nemt rejse til Wien med tog fra de fleste større europæiske byer, så gå ikke glip af denne mulighed.

Dortmund til Vienna Tog

Dresden til Wien Tog

Heidelberg til Wien Tog

Düsseldorf til Wien Tog

 

Klar til at prøve de udsøgte retter fra nogle af de bedste kinesiske mad restauranter i Europa? Bestil dine togbilletter tidligt, og hop på et tog at tage dig til din næste store gastronomiske eventyr.

 

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med et link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-chinese-restaurants-europe%2F%3Flang%3Dda - (Rul lidt ned for at se Koden)

  • Hvis du ønsker at være venlige over for dine brugere, du kan guide dem direkte ind i vores søgesider, i dette link kan du finde vores mest populære togruter – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – inde i dig har vores forbindelser med / da / men du kan ændre den til / fr / eller / de / eller / IT / og flere sprog