Bestil en togbillet NU

Blogindlæg

10 Tips Sådan sover du på et tog

Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 13/11/2021)

3 timer eller 8 timer – En togtur er den perfekte ramme for en afslappende lur. Hvis du normalt har problemer med at falde i søvn på vejene, vores 10 tip til, hvordan man sover på et tog får dig til at sove som en baby. Fra togrejser til det insider til det bedste sted for søde drømme på ethvert tog, vi begiver os ud på en rejse til søde drømme!

Jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse på. Denne artikel blev skrevet for at uddanne om togrejser og blev foretaget af Save A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. Tips Sådan sover du på et tog: Medbring et tæppe

Vejret på tog har tendens til at være chili, og hvis du har en lang eller nat togtur foran, Vær forberedt. Du skal føle dig helt afslappet og slappe af til din rejse, og et let tæppe kan være svaret på den hyggeligste togrejse nogensinde.

For at undgå søvnløse nætter og rystelser på din rejse fra forventning eller bare AC, du skal altid pakke et tæppe. Uanset sæson udenfor, det er altid tæt på vinter på tog. Så, at bringe et tæppe er en af ​​vores top 10 tip til, hvordan man sover på et tog. At kæle op under tæppet sender dig direkte til drømmeland.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Nice med et tog

Cannes til Paris med et tog

Cannes til Lyon med et tog

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Sæt en afslappende afspilningsliste på Spotify

Beroligende melodier i dine ører er som en vuggevise, når kabinen er støjende eller overfyldt. Derfor, du skal forberede et par playlister på Spotify for at sikre, at det eneste, du hører, er musik. På denne måde vil du være sikker på enhver snorken eller chatter af passageren ved siden af ​​dig.

Natur lyder, afslappende vibes playlister, eller melodier fra din yndlingsartist, er de bedste valgmuligheder for afspilningslisten for en god søvn på et tog. Musik er en af ​​de 10 bedste måder at falde i søvn på et tog, kort eller lang rejse.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

3. Tips Sådan sover du på et tog: Medbring en oppustelig nakkepude

Der er ikke noget værre end at vågne op med en sur og stiv nakke. Derfor, en oppustelig nakkepude er en rejse, der er afgørende for tog. Denne måde, din hals understøttes, og du får vågne op af søde søvn, med et smil på dit ansigt.

Ellers, du risikerer at starte et nyt eventyr med en stiv nakke, og ingen måde at beundre alle de nye steder og få den bedste udsigt.

Düsseldorf til München med et tog

Dresden til München med et tog

Nürnberg til München med et tog

Bonn til München med et tog

 

4. Medbring hovedtelefoner

godt, lydisolerende hovedtelefoner eller øretelefoner er på alle rejsecheckliste. Hovedtelefoner er afgørende for en god togrejse, og disse Spotify-spillelister til en bon voyage.

Hvis du har glemt dine hovedtelefoner derhjemme eller på hotellet, der er masser af butikker på togstationen. Fra det centrale og travle togstationer til de små og ikke-slået vej-stationer, øretelefoner er den eneste vare, du finder overalt.

Venedig til Bologna med et tog

Firenze til Bologna med et tog

Rom til Bologna med et tog

Milano til Bologna med et tog

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Tips Sådan sover du på et tog: Klæd dig behageligt

Lag, bomuld, og miljøvenligt stoftøj er et must for togture. Forestille 8 timer på et tog i en kløende sweater eller tynd skjorte, et løfte om en søvnløs nat og hovedpine om morgenen.

Du har måske ikke det godt med en pyjama på et tog, men trænere og en pullover er det perfekte nattøj. At klæde sig komfortabelt er en af ​​toppen 10 hvordan man sover på et tog, og få den bedste rejse.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Medbring en søvnmaske

En anden vigtig rejse er selvfølgelig den ultimative søvnmaske. Læn dig tilbage, dække dine øjne og hold lys væk er alt hvad du behøver for en god søvn. Det er et kendt faktum, at hvis du vil have en god nats søvn, du skal fjerne irriterende distraktioner, og fjern dig selv fra enhver form for lys.

Hvis du ikke rejser i en privat hytte, og har ikke kontrol over lyskontakten, Sørg for at pakke en søvnmaske. Derefter, du har ikke noget at bekymre dig om, hvis passageren ved siden af ​​dig beslutter at læse natten igennem, eller hvis lyset på toget er for lyst.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

7. Tips Sådan sover du på et tog: Hold dine tilhørsforhold sikkert

En lille pung eller taske over skuldrene og under lagene er den bedste måde at beskytte din ejendom på. Sørg for, at der er plads nok til dit pas, tegnebog, mobil, og andre gadgets, du planlægger at medbringe.

På denne måde kan du få en god og en bekymringsfri togrejse, snarere end at sove med åbent øje.

Milano til Venedig med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Bologna til Venedig med et tog

Treviso til Venedig med et tog

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Book et sted midt i vognen

Det bedste sted for søde drømme er lige midt i vognen. Årsagen til dette er, at midten er langt nok fra enhver indgang, i tilfælde af der er stop på vejen. Desuden, du er i god behold væk fra badeværelset og dufte.

Imidlertid, hvis du rejser med et sovende tog, det er sandsynligt, at du ikke står over for nogen udfordring. Dette skyldes det faktum, at sovende tog er A-B tog, uden stop undervejs, og derfor, ingen afbrydelser.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Pisa til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Sæt din telefon væk

I dag er hele verden på din mobiltelefon. Med uendelige apps og spil, den største udfordring er at logge af og lægge din telefon væk. Dette er især vanskeligt, når du er på langdistancerejse, på et tog, med ingen steder at gå.

Imidlertid, et af vores bedste tip til at sove på toget er at lægge din telefon i posen, eller endda i flytilstand.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

10. Tips Sådan sover du på et tog: Medbring læsestof

Intet sætter et sind på lethed end en god historie, og det er præcis, hvad du har brug for for at få en god søvn på toget. Medbring dit yndlingsmagasin, eller book på en togrejse er et af de bedste tips til at sove i et tog.

Når du læser, rejser dit sind til et andet rum, indstilling, og hele dagens bekymringer forsvinder. En god læsning er en fremragende afslapningsøvelse, tage dit sind væk fra omhyggelige detaljer. I en time eller to, du driver væk, og det er tilstrækkeligt til at få dig til at falde i søvn og drømme dig væk.

Amsterdam til Brugge med et tog

Bruxelles til Brugge med et tog

Antwerpen til Brugge med et tog

Gent til Brugge med tog

 

Bring Reading Material

 

Her Gem et tog, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig togrejse, med de bedste pladser og de bedste priser for en vidunderlig søvn i toget.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 tip, hvordan man sover på et tog" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)

Copyright © 2021 - Gem et tog, Amsterdam, Holland
Efterlad ikke uden en gave - Få Kuponer og nyheder !