Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 27/08/2021)

Der er så mange smukkeste byer i Europa, og hvad mere, det er så nemt at besøge dem alle. Rejser med jernbane er en fantastisk måde at se disse spand-liste destinationer. Her er 3 Europæiske byer bedst besøgte med tog.

 

Vi starter vores europæiske byer bedst besøgte med tog med arv: Bruges, Belgien

Bruges floden er blandt europæiske byer bedst besøgte med tog
Brugge Belgien

Der er mere i Belgien end bare chokolade. Brugge er berømt for at være en kanalby, synes godt om Venedig og Amsterdam. Faktisk, hele byen er en UNESCOs Verdensarvsliste. Besøger Brugge med tog er en rigtig god idé, da Brugge hovedbanegården er blot en 10 minutters gang fra alle de store shoppinggader og 20 minutter til torvet. Det giver også tog til alle andre større byer i Belgien, samt til Lille, Frankrig, og Thalys tog paris-BruxellesOostende.

bestille din togbillet og nyde de smukke steder i Bruges. Vær sikker på at nyde mayo pommes frites og en lokal øl.

 

Bruxelles til Brugge Tog

Antwerpen til Brugge Tog

Halle to Bruges Trains

Gent til Brugge Tog

 

For solskinnet: Sevilla, Spanien

Sevilla er blandt europæiske byer bedst besøgte med tog
Sevilla Spanien

Hvordan har du det med solskin og europæiske byer bedst besøgte med tog? Hvad med smukke andalusiske landskaber og mauriske arkitektur? Lyder godt? Så Sevilla er for dig.

De fleste rejsende overvejer en tog tur til Spanien tænke på Barcelona eller Madrid, men den virkelige juvel ligger længere mod syd, i Spaniens fjerdestørste by.

Sevillas Santa Justa togstation er del af en højhastighed, fem-line pendler service og opretter forbindelse til 17 store spanske byer, så der er ingen bedre måde at rejse end med tog.

Når du besøger, sørg for at besøge betagende katedral og tag på en tapas -tur – du kan bog med en organiseret gruppe.

 

Europæiske byer bedst besøgte med tog til sightseeing: München, Tyskland

München er blandt europæiske byer bedst besøgte med tog
München Tyskland

München er en smuk blanding af nye vartegn ligesom BMW hovedkvarter og Allianz Arena og historiske steder som Nymphenburg Palads og München Hofgarten, og det er derfor, vi har sat hende på vores europæiske byer, der er bedst besøgt med tog.

Ved besøg Tyskland med tog, du kan hoppe på i Venedig, rejse gennem Verona, Trento, og Innsbruck, og – blot syv timer senere – være i München. Udsigten langs jernbanen er betagende. Smukke italienske landsbyer gøre plads for Alperne og derefter Dolomitterne før ankomsten i München.

Når du besøger, Sørg for at prøve nogle en ‘Munchner Weiswurst’, pølse serveret med friskbagte saltkringler og sød sennep. Vaske det med en af ​​de berømte bayerske øl.

Berlin til München Tog

Frankfurt til München Tog

Wien til München Tog

Stuttgart til München Tog

Hvordan kommer man til europæiske byer bedst besøgte med tog?

Er du inspireret til at besøge en af ​​disse smukke europæiske byer? Europæiske byer bedst besøgte med tog kan bookes på de bedste togbilletter priser på Saveatrain.

 

Vil du indlejre vores blogindlæg på dit websted, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F3-european-cities-best-visited-by-train%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)