Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 27/08/2021)

Det er så mange vakreste byene i Europa, og hva mer, det er så lett å besøke dem alle. Reiser med jernbane er en fin måte å se disse bøtte-liste velsen. Her er 3 Europeiske byer beste besøkt av tog.

 

Vi starter våre europeiske byer best besøkte med tog med arven: Brukt, Belgia

bruges elva er blant europeiske byer beste besøkt av tog
Brugge Belgia

Det er mer til Belgia enn bare sjokolade. Brugge er kjent for å være en kanal by, som Venezia og Amsterdam. Faktisk, hele byen er en UNESCOs verdensarvliste. Besøker Bruges med tog er en god idé siden sentralbanestasjonen Brugge er bare en 10 minutters gange fra alle de store shoppinggater og 20 minutter til torget. Det gir også tog til alle andre store byer i Belgia, samt å Litt, Frankrike, og Thalys tog Paris–BrusselOostende.

bestille togbillett og nyte de vakre stedene i Brukt. Pass på å nyte mayo frites og en lokal øl.

 

Brussel til Brugge tog

Antwerpen Brugge Togene

Halle to Brugge Togene

Gent til Brugge Togene

 

For solskinnet: Sevilla, Spania

Sevilla er blant europeiske byer beste besøkt av tog
Sevilla Spania

Hvordan føler du om sol og europeiske byer beste besøkt av tog? Hva med nydelige andalusiske landskaper og mauriske arkitektur? Høres bra ut? Da Sevilla er for deg.

De fleste reisende vurderer en tog tur til Spania tenke på Barcelona eller Madrid, men den virkelige juvelen ligger lenger sør, i Spanias fjerde største by.

Sevilla Santa Justa jernbanestasjon er del av en høyhastighet, fem-line commuter service og kobles til 17 store spanske byer, så det er ingen bedre måte å reise enn med tog.

Når du besøker, sørg for at du besøker fantastisk katedral og dra på en tapas -tur – du kan bok med en organisert gruppe.

 

Europeiske byer beste besøkt av tog For sightseeing: München, Tyskland

München er blant europeiske byer beste besøkt av tog
München Tyskland

München er en vakker blanding av nye landemerker som BMW hovedkvarter og Allianz Arena og historiske steder som Nymphenburg Slott og München Hofgarten og det er derfor vi har satt henne på våre europeiske byer beste besøkt av tog.

når du besøker Tyskland med tog, du kan hoppe på i Venezia, reise gjennom Verona, Trento, og Innsbruck, og – bare syv timer senere – være i München. Utsikten langs jernbanen er fantastisk. Nydelige italienske landsbyer gjøre plass for Alpene og deretter Dolomittene før det kommer i München.

Når du besøker, sørg for å prøve noen en ‘Munchner Weiswurst’, pølse servert med nybakte kringler og søt sennep. Vask det ned med en av de berømte bayerske øl.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

Hvordan komme til europeiske byer beste besøkt av tog?

Er du inspirert til å besøke en av disse nydelige europeiske byer? Europeiske byer beste besøkt av tog kan bestilles på de beste togbilletter priser på Saveatrain.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F3-european-cities-best-visited-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)