Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

I år har du en sjanse til å utforske verdens underverk, ettersom reisebestemmelser fortsatt blir gunstige. Feriedestinasjoner som hadde vært stengt tidligere, åpnes sakte igjen når verden tilpasser seg å leve med pandemien. Her er 8 Beste bursdagsreiseideer i 2021 som du bør vurdere.

 

1. Cape Cod

Denne regionen ligger i østlige Massachusetts og er en av de mest turnerte regionene på østkysten. I 2021, det topper fremdeles hitlistene som en av de beste destinasjonene for bursdagsreiser. Det er mye du kan se i dette området inkludert vakre strender, parker, historiske fyr, og mye naturlig rekreasjon. Mens du besøker denne byen, det er viktig at du ser etter trygg innkvartering. Feriehus er det beste valget når det gjelder dette. Snarere enn å bo på et trangt hotellrom, Du kan velge å bo i en av de mange og luksuriøse Cape Cod ferieutleie. Dette vil gi deg en hjemmelignende følelse fordi du vil ha tilgang til fasiliteter som kjøkken og vaskerom og enheter som VVS-utstyr. Dette kommer godt med spesielt når reiser med familien da du vil få sjansen til å lage solide måltider og rydde opp under oppholdet. I tillegg, det er en viss grad av privatliv i en ferieutleie sammenlignet med et hotell.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Cape Cod

 

2. Beste bursdagsreiseideer i 2021: Alaska

Til tross for å være geografisk atskilt fra USA, Alaska er et av de mest fascinerende og naturskjønne stedene å besøke. Det er den perfekte bursdagsdestinasjonen for en skiferie med barna. Når du drar til denne delen av landet, du får se fjerne isbreer, svevende fjell, majestetisk elg, 12ft-høye bjørner, og mange øde kystlinjer. Blant de beste stedene du kan besøke i Alaska er Denali nasjonalpark, hvor du får se bjørner, ulver, og elg. Du vil også få sjansen til å gå langs Savage-elven mens du beundrer det stille vannet. Hvis du elsker å fiske, kan du få sjansen til å besøke Alaska, Homer. Dess, du kan forlate villmarken og dra til Anchorage, som er den største byen i Alaska. Når du besøker Alaska med familien, du bør sørge for at du besøker Arctic Circle Day Tour fra Fairbanks og Matanuska Glacier Full Day Tour. Disse to turene vil fullføre Alaskan-ferien.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

Beste reisemål i 2021: Alaska-fjellene

3. Grand Canyon i Arizona

Til tross for å få omtrent fem millioner besøkende årlig, Grand Canyon er fortsatt blant de beste stedene å besøke 2021. Det er den mest populære landemerket i USA og virker vakker fra alle vinkler. Du kan gå turer i denne regionen eller ta en helikoptertur for å nyte landskapet fra luften. Du har tilgang til nord- og sørkanten fra motsatte sider av kløften. De fleste foretrekker å besøke Grand Canyon nasjonalpark South Rim fordi det alltid er åpent selv om vinteren. Du kan ta kjøreturer enten privat eller ved å bruke turbussene i dette området for å nyte utsikten over ørkenen. Ved Grand Canyon, du kan få se mer enn 447 fuglearter som er der, leir over natten i villmarken, og delta i morsomme aktiviteter som rafting. I denne regionen, morsomme muligheter er uendelige!

Lucerne til Lauterbrunnen med tog

Geneve til Lauterbrunnen med tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

 

Grand Canyon i Arizona

 

4. Beste bursdags reiseide i 2021: Crater Lake National Park

Ligger i Oregon, Crater Lake har femtitre kvadratkilometer. Innsjøen sitter inne i Mount Mazama som ble dannet 7000 år siden av en eksplosjon. Den har blått vann som gir en fantastisk refleksjon som vil gi deg ærefrykt. Det fine med denne innsjøen er det du kan dykke i omtrent 2000 meter hvis du har lyst på den slags moro. For å nyte turen til dette området, du må bruke tre dager på å utforske alle underverkene som innsjøen har å tilby.

Lyon til Nice med tog

Paris til Nice med tog

Cannes til Paris med tog

Cannes til Lyon med tog

 

Beste reisemål i 2021: Crater Lake National Park

5. Disney World

Den siste på listen er Disney fornøyelsespark og alpinanlegg i Orlando. Dette fortryllende stedet gjør det beste bursdagsreisestedet for folk som er fullstendig drenert fra sine daglige aktiviteter. Dette gjelder spesielt for sertifiserte sykepleiere som nettopp har fullført NCLEX RN eksamen og har behov for en morsom ferie. Heldig for dem, siden året begynte, de fleste parkene har åpnet igjen og er klare for virksomhet. Gitt hvor populært det er, dette stedet er ofte overfylt, så du må planlegge besøket ditt klokt. For å nyte oppholdet, du må bo 6-7 dager. Noen av attraksjonene du må gjøreJeg har tenkt å se inkluderer Pirates of the Caribbean, Peter Pan’s Flight blant andre.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Disney World

 

6. Beste bursdagsreisesteder i 2021: Venezia i Italia, Europa

Ligger i det nordøstlige Italia, Venezia er et syn å se for reisende. Det er hovedstaden i Veneto-regionen og består av 118 små øyer atskilt med kanaler. Disse øyene er forbundet med mer enn 400 broer. Det er ingen veier, betyr ingen støyende trafikk. Folk reiser på båter i kanalene, serverer de besøkende med noen imponerende skjermer som ikke kan sees andre steder. Venezia regnes som en av de mest unike byene i verden, verve det som en av de beste destinasjonene for reisende og fotografer i 2021. Dess, Venezia er kjent for å være utrolig romantisk i sin natur. Venezia topper også mange lister over de mest vakreste byene i verden. Det skyldes det unike tilbudet uten vei, imponerende årgangsbygninger, og historiske elementer funnet over hele konstruksjonen.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Beste reisemål i 2021: Venezia i Italia, Europa

 

7. Beste bursdagsreisemål i 2021: Bajkalsjøen, Russland

Å være det største landet i verden, Russland har mye å tilby inkludert strender, fjellene, og historiske bygninger. derimot, Bajkalsjøen er det beste valget for mange reisende og fotografer. Det er en av de eldste kjente innsjøene i verden, med mange rapporter som hevder at det er mer enn 25 millioner år gammel. Det er også den dypeste innsjøen i verden, når en maksimal dybde på 1642 meter. Hva mer? Baikal er den største ferskvannssjøen i verden. Mer enn 20% av verdens naturlige vann ligger i denne innsjøen. For rundt 5 måneder per år, innsjøen holder seg dekket under et tykt lag med is. derimot, det er fremdeles mulig å se så dypt som 40 meter under den. For rundt 10 måneder per år, vannet holder seg under en isete temperatur på 5 grader Celcius. derimot, rundt august måned, temperaturen går opp til 16 Grader celsius, gjør det flott for raske svømmer og fall.

 

 

8. Den kinesiske mur

Selv om Kina har vokst ut til å være et teknologisk avansert land i dag, den har fremdeles ikke mistet sjarmen og fascinasjonen den hadde da den først ble oppdaget. Det er mye fancy og mystisk med Kina, men Great Wall topper alle rangeringer og rangeringer. I følge et populært kinesisk ordtak, “Ingen kan være en ekte helt med mindre han har vært på Den kinesiske mur”. Strekker seg utover en lengde på 6000 kilometer, dette enorme monumentet er av sitt slag, og er et must-besøk for alle reisende. Den gjennomsnittlige høyden er rundt 6 til 8 meter, derimot, det går utover mer enn 16 meter i topphøyde. Det er bredt nok til at mer enn 10 turgåere kan gå på den side om side. Muren har mange imponerende festningsverk, derimot, de eldste dateres tilbake til rundt det 7. århundre f.Kr.. The Great Wall er en opplevelse en gang i livet som ikke må gå glipp av for enhver pris.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Den kinesiske mur

 

8 Beste bursdagsreiseideer i 2021: Konklusjon

Mens du kanskje har kansellert ferien din i 2020 på grunn av pandemien, du kan fortsatt ta den turen i år. derimot, sørg for at du tar alle trinnene for å spare på din transportkostnader. Du bør sikte på å besøke Cape Cod i det minste, Alaska, Grand Canyon, Crater Lake, og Disneyworld. Begynn å planlegge turen din i dag slik at du kan glede deg over dine reiser. Vi foretrekker å reise med tog så mye du kan, slik at du også kan nyte utsikten best.

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en av disse 8 Beste bursdagsreiseideer i 2021 med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "8 beste reisemål i 2021" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Rull ned litt for å se inn kode)