Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 02/07/2021)

Ebben az évben lehetősége van felfedezni a világ csodáit, mivel az utazási előírások továbbra is kedvezőek. A korábban bezárt üdülési célpontok lassan újból megnyílnak, ahogy a világ alkalmazkodik a világjárványhoz. Itt van a 8 A legjobb születésnapi utazási ötletek 2021 hogy megfontolandó.

 

1. Cape Cod

Ez a régió Massachusetts keleti részén található, és az egyik leglátogatottabb régió a keleti parton. Ban ben 2021, továbbra is az egyik legjobb születésnapi utazási célpont élén áll. Ezen a területen sok mindent láthat, többek között gyönyörű strandok, parkok, történelmi világítótornyok, és sok természetes kikapcsolódás. Amíg bejárod ezt a várost, fontos, hogy biztonságos szállást keressen. A nyaralóhelyek a legjobb választást jelentik. Ahelyett, hogy szűk szállodai szobában szállna meg, választhatja, hogy a sok és fényűző Cape Cod egyikében száll meg nyaralók. Ez otthoni érzést fog adni, mert hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint a konyha, mosókonyha és hasonló eszközök HVAC berendezések. Ez különösen akkor jön jól, ha utazó család mivel lehetősége lesz kiadós ételeket készíteni és takarítani tartózkodása alatt. Továbbá, van egy bizonyos fokú magánélet a nyaralásnál, mint egy szálloda.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Cape Cod

 

2. A legjobb születésnapi utazási ötletek 2021: Alaszka

Annak ellenére, hogy földrajzilag elkülönül az Egyesült Államoktól, Alaszka az egyik legérdekesebb és leglátványosabb hely a látogatásra. Tökéletes születésnapi célpont egy gyerekekkel töltött síüdüléshez. Amikor elmész az ország ezen részére, látni fogja a távoli gleccsereket, szárnyaló hegyek, fenséges jávorszarvas, 12ft magas medvék, és sok elhagyatott tengerpart. Az Alaszkában meglátogatható legnépszerűbb helyek között található a Denali Nemzeti Park, ahol megismerheti a medvéket, farkasok, és jávorszarvas. Lehetőséget kap arra, hogy sétáljon a Savage folyó mentén, miközben csodálja a csendes vizeket. Ha imád horgászni, lehetőséget kap arra, hogy ellátogasson Alaszka halászati ​​központjába, Homérosz. Továbbá, elhagyhatta a pusztát, és elmehet Anchorage-ba, amely Alaszka legnagyobb városa. Amikor családjával ellátogat Alaszkába, győződjön meg arról, hogy ellátogat az Északi-sarkkör napi kirándulására Fairbanksből és a Matanuska-gleccser egész napos túrájára. Ez a két túra befejezi alaszkai nyaralását.

Milánó és Nápoly között egy vonattal

Firenze és Nápoly között egy vonattal

Velence és Nápoly között egy vonattal

Pisa Nápolyba vonattal

 

Legjobb úti célok - 2021: Alaszka-hegység

3. A Grand Canyon Arizonában

Annak ellenére, hogy évente körülbelül ötmillió látogató érkezett, A Grand Canyon továbbra is a legjobb helyek közé tartozik 2021. Ez a legnépszerűbb tereptárgy az Egyesült Államokban, és minden szempontból gyönyörűnek tűnik. Túrázhat ebben a régióban, vagy tehet egy helikoptert, hogy élvezze a tájat a légi felvételből. Az északi és a déli felni a kanyon ellenkező oldaláról érhető el. A legtöbb ember inkább meglátogatja a Grand Canyon Nemzeti Park Déli perem, mert télen is mindig nyitva van. A sivatagi kilátáshoz privát úton, vagy a környéken található buszjáratokkal közlekedhet. A Grand Canyonban, többet láthat, mint 447 madárfajok vannak, tábort egyik napról a másikra a pusztában, és vegyen részt olyan szórakoztató tevékenységekben, mint a rafting. Ebben a régióban, szórakoztató lehetőségek végtelenek!

Luzern és Lauterbrunnen között egy vonattal

Geneve Lauterbrunnenhez vonattal

Luzern Interlakenbe Vonattal

Zürich és Interlaken között egy vonattal

 

A Grand Canyon Arizonában

 

4. A legjobb születésnapi utazási ötlet 2021: Kráter-tó Nemzeti Park

Oregonban található, A Kráter-tó ötvenhárom négyzetkilométert foglal el. A tó a kialakult Mazama-hegy belsejében fekszik 7000 évekkel ezelőtt egy robbanás által. Kék vizei vannak, amelyek lenyűgöző tükröződést nyújtanak, és rettegésben hagyják. A tó szépsége az elmehet búvárkodni körülbelül 2000ft-ért, ha ilyen szórakozást szeretnél. Élvezni az utazást erre a területre, három napot kell eltöltenie a tó által kínált összes csoda felfedezésével.

Lyon és Nizza vonattal

Párizs és Nizza között egy vonattal

Cannes Párizsba egy vonattal

Cannes-ból Lyonba egy vonattal

 

Legjobb úti célok - 2021: Kráter-tó Nemzeti Park

5. Disney World

Az utolsó a listán a Disney vidámparkok és Orlando üdülőhelyein. Ez a varázslatos hely jelenti a legjobb születésnapi utazási helyet azoknak az embereknek, akik teljesen ki vannak merülve mindennapi tevékenységeikből. Ez különösen igaz azokra az igazolt ápolókra, akik most fejezték be NCLEX RN vizsga és szórakoztató vakációra van szükségük. Szerencsés nekik, mivel kezdődött az év, a parkok többsége újból megnyílt és készen áll az üzletre. Tekintettel arra, hogy mennyire népszerű, ez a hely gyakran zsúfolt, ezért bölcsen kell megterveznie látogatását. Élvezni az üdülést, kb 6-7 napok. Néhány látnivaló, amit meg kell szereznedAkarom látni a Karib-tenger kalózait, Peter Pan’s Flight többek között.

Brüsszelből Amszterdamba vonattal

London és Amszterdam között egy vonattal

Berlin és Amszterdam között egy vonattal

Párizs és Amszterdam között egy vonattal

 

Disney World

 

6. A legjobb születésnapi utazási helyek 2021: Velence Olaszországban, Európa

Olaszország északkeleti részén található, Velence látványosság az utazók számára. Ez Veneto régió fővárosa, és abból áll 118 csatornákkal elválasztott kis szigetek. Ezeket a szigeteket több mint 400 hidak. Nincsenek utak, vagyis nincs zajos forgalom. Az emberek hajókon utaznak a csatornákon, a látogatókat olyan lenyűgöző bemutatókkal szolgálják ki, amelyek másutt nem láthatók. Velence a világ egyik legegyedibb városának számít, az utazók és fotósok egyik legnépszerűbb úti céljának 2021. Ráadásul, Velence köztudottan hihetetlenül romantikus jellegű. Velence a legtöbb listát is vezeti szép városok a világban. Ez annak köszönhető, hogy egyedülálló módon nem kínálja az utat, lenyűgöző vintage épületek, és az építkezés során fellelhető történelmi elemeket.

Milánó és Velence között egy vonattal

Firenze és Velence között egy vonattal

Bologna és Velence között egy vonattal

Treviso Velencébe Vonattal

 

Legjobb úti célok - 2021: Velence Olaszországban, Európa

 

7. A legjobb születésnapi utazási cél 2021: Bajkál tó, Oroszország

Mivel a világ legnagyobb országa, Oroszország sok mindent kínál beleértve a strandokat is, hegyek, és történelmi épületek. azonban, A Bajkál-tó a legjobb választás sok utazó és fotós számára. Ez az egyik legrégebben ismert tó a világon, sok jelentés szerint több mint 25 millió éves. Ez a világ legmélyebb tava is, maximális mélységének elérése 1642 méter. Mi több? Bajkál a világ legnagyobb édesvizű tava. Több mint 20% a világ természetes vízének ez a tó lakik. Körülbelül 5 évente, a tó vastag jégréteg alatt marad. azonban, még mindig lehet olyan mélyen látni, mint 40 méter alatt. Körülbelül 10 évente, vize jeges hőmérséklet alatt marad 5 Celsius fok. azonban, augusztus hónap körül, hőmérséklete felmegy 16 Celsius fok, így nagyszerű a gyors úszásokhoz és merítésekhez.

 

 

8. A kínai Nagy Fal

Annak ellenére, hogy Kína mára technológiailag fejlett országgá nőtte ki magát, még mindig nem veszítette el azt a varázst és elbűvölést, ami annak első felfedezésekor volt. Kínában sok divat és titokzatos, de a Nagy Fal vezeti az összes értékelést és ranglistát. Egy népszerű kínai mondás szerint, "Senki sem lehet igazi hős, hacsak nem állt a Nagy Falon". Hossza meghaladja 6000 kilométerre, ez a hatalmas emlékmű a maga nemében, és minden utazó számára kötelező látogatás. Átlagos magassága kb 6 nak nek 8 méter, azonban, meghaladja a többit 16 méter a csúcsmagasságában. Elég széles, hogy több, mint 10 sétálók sétálhatnak rajta egymás mellett. A falnak számos lenyűgöző erődítménye van, azonban, a legrégebbi Kr. e. A Nagy Fal az életben egyszeri élmény, amelyet semmilyen áron nem szabad kihagyni.

Amszterdam és London között egy vonattal

Párizs és London között egy vonattal

Berlin és London között egy vonattal

Brüsszelből Londonba Vonattal

 

A kínai Nagy Fal

 

8 A legjobb születésnapi utazási ötletek 2021: Következtetés

Míg lehet, hogy lemondta a nyaralását itt: 2020 a járvány miatt, idén még megteheti azt az utat. azonban, mindenképpen tegye meg az összes lépést a szállítási költségek. Arra kell törekednie, hogy legalább ellátogasson Cape Cod-ba, Alaszka, A Grand Canyon, Kráter-tó, és a Disneyworld. Ma kezdje el megtervezni az utazást, hogy élvezhesse utazásait. Inkább vonattal utazunk, amennyit csak lehet, így Ön is élvezheti a kilátást a legjobban.

 

Itt a Save A Train, örömmel segítünk ezek egyikének megtervezésében 8 A legjobb születésnapi utazási ötletek 2021 vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „8 legjobb utazási célpont 2021-ben” című blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)