Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Tänä vuonna sinulla on mahdollisuus tutustua maailman ihmeisiin, sillä matkustussäännöt ovat edelleen suotuisat. Aikaisemmin suljetut lomakohteet avautuvat hitaasti, kun maailma sopeutuu elämään pandemian kanssa. Tässä on 8 Parhaat syntymäpäivämatkat vuonna 2021 että sinun pitäisi harkita.

 

1. Cape Cod

Tämä alue sijaitsee Massachusettsin itäosassa ja on yksi itärannikon suosituimmista alueista. Sisään 2021, se on edelleen listan kärjessä yhtenä parhaimmista syntymäpäivän matkakohteista. Tällä alueella on paljon nähtävää, mukaan lukien kauniita rantoja, puistot, historialliset majakat, ja paljon luonnollista virkistystä. Kun kiertelet tässä kaupungissa, on tärkeää, että etsit turvallista majoitusta. Lomakylät tekevät siitä parhaan valinnan. Sen sijaan, että yöpyisit ahtaassa hotellihuoneessa, voit valita yöpyä yhdessä monista ja ylellisistä Cape Codista loma-asunnot. Tämä antaa sinulle kodinomaisen tunteen, koska sinulla on pääsy mukavuuksiin, kuten keittiö ja pesutupa sekä laitteet LVI-laitteet. Tämä on kätevää varsinkin kun matkustat perheen sillä sinulla on mahdollisuus tehdä runsaita aterioita ja siivota loman aikana. Lisäksi, loma-asunnoissa on jonkin verran yksityisyyttä hotelliin verrattuna.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Cape Cod

 

2. Parhaat syntymäpäivämatkat vuonna 2021: Alaska

Huolimatta maantieteellisesti erillään Yhdysvalloista, Alaska on yksi kiehtovimmista ja luonnonkaunis paikoista vierailla. Se on täydellinen syntymäpäiväkohde hiihtolomalle lasten kanssa. Kun menet tähän osaan maata, saat nähdä jäätiköitä, kohoavat vuoret, majesteettinen hirvi, 12ft korkeita karhuja, ja paljon autioita rantaviivoja. Yksi parhaista paikoista, joissa voit vierailla Alaskassa, on Denalin kansallispuisto, missä saat nähdä karhuja, sudet, ja hirvi. Saat myös mahdollisuuden kävellä Savage-jokea pitkin, kun ihailet seisovia vesiä. Jos rakastat kalastaa, saat mahdollisuuden vierailla Alaskan kalastuskeskuksessa, Homer. Lisäksi, voit jättää erämaan ja mennä Anchorageen, joka on Alaskan suurin kaupunki. Kun vierailet Alaskassa perheen kanssa, sinun tulisi varmistaa, että vierailet Napapiirin päiväretkellä Fairbanksista ja Matanuskan jäätikön koko päivän kiertueella. Nämä kaksi kiertuetta täydentävät Alaskan lomaasi.

Milano Napoliin junalla

Firenzestä Napoliin junalla

Venetsia Napoliin junalla

Pisa Napoliin junalla

 

Parhaat matkakohteet kohteessa 2021: Alaskan vuoret

3. Grand Canyon Arizonassa

Huolimatta siitä, että vierailijoita on vuosittain noin viisi miljoonaa, Grand Canyon on edelleen parhaita vierailukohteita 2021. Se on suosituin maamerkki Yhdysvalloissa ja näyttää kauniilta jokaisesta näkökulmasta. Voit mennä patikoimaan tälle alueelle tai ottaa helikopterimatkan nauttimaan maisemasta ilmakuvasta. Pääset pohjoiseen ja etelään vanteille kanjonin vastakkaisilta puolilta. Useimmat ihmiset haluavat käydä Grand Canyonin kansallispuisto Etelä-Rim, koska se on aina auki myös talvella. Voit ajaa tieliikenteellä joko yksityisesti tai käyttää kiertoajelubusseja tällä alueella nauttien autiomaasta. Grand Canyonissa, voit nähdä enemmän kuin 447 lintulajeja, jotka ovat siellä, leiri yön yli erämaassa, ja osallistua hauskoihin aktiviteetteihin, kuten koskenlaskuun. Tällä alueella, hauskat mahdollisuudet ovat rajattomat!

Luzern - Lauterbrunnen junalla

Geneve Lauterbrunneniin junalla

Luzern - Interlaken junalla

Zürich - Interlaken junalla

 

Grand Canyon Arizonassa

 

4. Paras syntymäpäivämatka 2021: Kraatterijärven kansallispuisto

Sijaitsee Oregonissa, Kraatterijärvi on pinta-alaltaan 53 neliökilometriä. Järvi istuu muodostuneen Mazama-vuoren sisällä 7000 vuosia sitten räjähdyksellä. Siinä on sinisiä vesiä, jotka tarjoavat upean heijastuksen, joka jättää sinut kunnioitukseen. Tämän järven kauneus on se voit mennä sukellukseen noin 2000 jalkaa, jos pidät sellaisesta hauskuudesta. Nauti matkastasi tälle alueelle, sinun täytyy viettää kolme päivää tutkia kaikkia järven tarjoamia ihmeitä.

Lyon - Nizza junalla

Pariisista Nizzaan junalla

Cannes Pariisiin junalla

Cannes Lyoniin junalla

 

Parhaat matkakohteet kohteessa 2021: Kraatterijärven kansallispuisto

5. Disney World

Viimeinen luettelossa on Disney teemapuistot ja lomakohteet Orlandossa. Tämä lumoava paikka on paras syntymäpäivämatka ihmisille, jotka ovat täysin tyhjentyneet jokapäiväisestä toiminnastaan. Tämä pätee erityisesti sertifioituihin sairaanhoitajiin, jotka ovat juuri suorittaneet NCLEX RN tentti ja tarvitsevat hauskaa lomaa. Onnekas heille, vuoden alusta, suurin osa puistoista on avattu uudelleen ja ovat valmiita liiketoimintaan. Ottaen huomioon kuinka suosittu se on, tämä paikka on usein täynnä, joten sinun on suunniteltava vierailusi viisaasti. Nauti lomastasi, sinun täytyy pysyä noin 6-7 päivää. Jotkut nähtävyyksistä, joita oletAion nähdä myös Karibian merirosvot, Peter Panin lento muun muassa.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

Disney World

 

6. Parhaat syntymäpäivämatkat paikassa 2021: Venetsia Italiassa, Eurooppa

Sijaitsee Koillis-Italiassa, Venetsia on nähtävyys matkailijoille. Se on Veneton alueen pääkaupunki, ja se koostuu 118 pienet saaret, jotka on erotettu kanavilla. Näitä saaria yhdistää yli 400 sillat. Teitä ei ole, eli ei meluista liikennettä. Ihmiset matkustavat veneillä kanavissa, palvelemaan kävijöitä vaikuttavilla näytöillä, joita ei voi nähdä muualla. Venetsiaa pidetään yhtenä ainutlaatuisimmista kaupungeista maailmassa, mainitsemalla sen yhdeksi suosituimmista kohteista matkailijoille ja valokuvaajille 2021. Lisäksi, Venetsian tiedetään olevan luonteeltaan uskomattoman romanttinen. Venetsia on myös useiden eniten listojen kärjessä kauneimmista kaupungeista maailmassa. Se johtuu sen ainutlaatuisesta ei-tien tarjonnasta, vaikuttavat vintage-rakennukset, ja historiallisia elementtejä, joita löytyy koko rakennuksestaan.

Milano - Venetsia junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Bolognasta Venetsiaan junalla

Treviso Venetsiaan junalla

 

Parhaat matkakohteet kohteessa 2021: Venetsia Italiassa, Eurooppa

 

7. Paras syntymäpäivän matkakohde 2021: Baikal-järvi, Venäjä

Koska se on maailman suurin maa, Venäjällä on paljon tarjottavaa mukaan lukien rannat, vuoret, ja historialliset rakennukset. kuitenkin, Baikal-järvi on suosituin valinta monille matkailijoille ja valokuvaajille. Se on yksi vanhimmista tunnetuista järvistä maailmassa, monien raporttien mukaan se on enemmän kuin 25 miljoona vuotta vanha. Se on myös maailman syvin järvi, saavuttaa enimmäissyvyyden 1642 metriä. Lisäksi? Baikal on maailman suurin makeanveden järvi. Enemmän kuin 20% maailman luonnollisesta vedestä asuu tässä järvessä. Noin 5 kuukautta vuodessa, järvi pysyy peitossa paksun jääkerroksen alla. kuitenkin, on silti mahdollista nähdä niin syvä kuin 40 metriä sen alla. Noin 10 kuukautta vuodessa, sen vesi pysyy jäisessä lämpötilassa 5 celsiusastetta. kuitenkin, noin elokuussa, sen lämpötila nousee 16 Celsius astetta, joten se sopii erinomaisesti nopeaan uimiseen ja laskemiseen.

 

 

8. Kiinan muuri

Vaikka Kiinasta onkin tänään tullut teknisesti edistynyt maa, se ei ole vieläkään menettänyt viehätystä ja kiehtovuutta, joka sillä oli, kun se löydettiin ensimmäisen kerran. Kiinassa on paljon hienoa ja salaperäistä, mutta muuri on kaikkien luokitusten kärjessä. Suosittu kiinalainen sanonta, "Kukaan ei voi olla todellinen sankari, ellei hän ole ollut Suurella muurilla". Pidennetään yli 6000 kilometriä, tämä massiivinen muistomerkki on yksi laatuaan, ja on pakollinen vierailu jokaiselle matkustajalle. Sen keskimääräinen korkeus on noin 6 että 8 metriä, kuitenkin, se ylittää enemmän kuin 16 metriä sen korkeimmalla korkeudella. Se on tarpeeksi leveä, enemmän kuin 10 kävelijät voivat kävellä sitä vierekkäin. Seinällä on monia vaikuttavia linnoituksia, kuitenkin, vanhimmat ovat päivätty takaisin noin 7. vuosisadalla eKr. Suuri muuri on kerta-elämässä kokemus, jota ei pidä hukata millä hyvänsä.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Kiinan muuri

 

8 Parhaat syntymäpäivämatkat vuonna 2021: johtopäätös

Vaikka olet ehkä peruuttanut lomasi 2020 pandemian vuoksi, voit silti ottaa tuon matkan tänä vuonna. kuitenkin, varmista, että olet tehnyt kaikki vaiheet säästääksesi kuljetusmaksut. Sinun tulisi pyrkiä ainakin käymään Cape Codissa, Alaska, Grand Canyon, Kraatterijärvi, ja Disneyworld. Aloita matkan suunnittelu tänään, jotta voit nauttia matkoistasi. Haluamme matkustaa junalla niin paljon kuin voit, jotta voit myös nauttia näkymistä parhaiten.

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme suunnitellessasi yhden näistä 8 Parhaat syntymäpäivämatkat vuonna 2021 junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogikirjoituksemme “8 parasta matkakohdetta vuonna 2021” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)