Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/10/2021)

Kaikki turistien unelma piilotettujen helmien vierailusta Euroopassa ja merkittävissä eurooppalaisissa metropoleissa. Kuva niistä onnellisesti seisoo Eiffel-tornin vieressä, Colosseum tai Big Ben saa kaikki tuntuu poikkeuksellinen (ja olemme täysin saada että!). Olitpa Instagram addikti tai ”true” matkustava, menee paikkoihin ympäri maailmaa on kaikki kaikessa!

Vaeltaa ympäriinsä, etsimisessä, yrittää tavata uusia kulttuureja, ja kokea jotain erilaista on kaunista. Siksi todellinen matkustajat eivät peloissaan pää pois polun. He haluavat pysähtyä kaupunkeja, jotka eivät useinkaan ole lentokentille eivätkä tee paljon kävijöitä. Piilotetut helmet Euroopassa voi hyvin usein antaa paremman kuvan tietyn Euroopan maassa kuin mikään muu, todellista ymmärrystä kansakunnan. Kävisi heitä junalla on todennäköisesti paras tapa nauttia uudesta Maisemat ja elämänaloilta. Jos olet matkustava, Tämä lista on sinulle.

Tässä on meidän suosikki piilotetuista helmistä Euroopassa helposti pääsee junalla että on epäilemättä näkemisen arvoinen.

HUOMAUTUS: Jos ajattelet menossa bussilla vai menossa junalla – valinta on aina oltava junalla.

 

1. saxony, valikoidun kokoelman luontoa ja historiaa ja ensimmäinen valinta piilotetuista helmistä Euroopassa

Ei tarvitse heti henkisesti hankkeen itse Dresden, Todella. Dresden on pääkaupunki Saksin, mutta on joitain muita osia tämän itäisen Saksan alueella mainitsemisen arvoista, liian. Aivan Dresden on Konigstein linnoitus. Jos nautit kävelyä, sinun pitäisi olla huomaamatta kivestä siltoja Saksi Kansallispuisto. Lisäksi, sinun täytyy olla rehellinen itsellesi. On vaikeaa vierailee Saksassa ja, ainakin kerran, ole liikaa oluet joissakin baareissa. Onneksi, Saksi on pieni kylpyläkaupunki kutsutaan Bad Schandau, täydellinen myrkkyjä jälkeen juopunut yö. Glühwein pitäisi myös olla oma lista, koska se on koti vanhin Joulumarkkinat Saksassa. The Saksan junaverkostolla on erinomainen tällä alueella, jotta saat kokea sen täydellisesti.

Frankfurt Dresden Junat

Dortmund Dresden Junat

Luxemburg Dresden Junat

Amsterdam Dresden Junat

 

Saksi Hidden helmiä Euroopassa

 

2. Luxemburgin kaupunki, pieni, romanttinen Capital

Ensimmäinen asia, te ajattelette puhuttaessa Luxemburg on pankeissa. Maa on tunnettu tarkasti, koska niistä. Mutta Luxemburg on steepled kirkot, kivitalot, ja pienet kanavat tekevät vierailusta nautinnollisemman kuin odotat. Siksi tämä paikka on yksi harvoista piilotettuja aarteita Euroopassa keskuudessa tämän maanosan pääkaupungeissa. Se on kaunis paikka, noudattaen kohdassa, jossa Pétrusse ja Alzette joet kohtaavat. Voit käydä joidenkin ravintoloiden ja hip baareja lähellä keskusaukio. Lisäksi, rue Philippe II on joukko kauppoja, joten parempi olla valmis viettää muutaman taalaa! Yhteensä Luxemburg on täydellinen paikka romanttinen viikonloppu.

Köln Luxemburg Junat

Koblenz Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

 

Luxemburg kaupungin piilotetuista helmistä Euroopassa

 

3. Antwerpen: ruutu, polkupyörää ja Lisää olutta

Vielä kerran, ei oikeastaan ​​piilotettu jalokivi, mutta meidän oli pakko mainita se. Syy on yksinkertainen. Antwerpen on hyvä paikka pysähtyä oman junamatka Luxemburgista Alankomaat. sitä paitsi, tämä kaupunki on paljon tarjottavaa, ja sinun pitäisi olla hauskaa siellä. Jos olet intohimoisesti pyöräilyä ja arkkitehtuurin täytyy ottaa ”arkkitehtuuri kiertue.” Kiitos tämän jäähtyä karttaa, sinä pystyt tutustua kaupungin kohokohtia suosikki kuljetusmuoto. Ja jos haluat jotain ”kiiltoa”, mennä tarkistaa Antwerpen Home of Diamonds. Samaan aikaan, Belgia on suuri oluen ystäville. Edellyttäen olet yksi, napata muki at ”De Konick”, Antwerpenin kaupunki panimon.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

 

4. Camogli, True piilotetuista helmistä Euroopassa

Vain 45 minuutin junamatkan päässä Genova, tämä pieni kalastajien kaupunki ei ole paljon must-näkee. kuitenkin, usein kuin yk: nderrated paikkoja jotka osoittautuvat todeksi piilotettu helmiä Euroopassa, tämäkin pitäisi löytyä lista. Sen kanssa värikkäitä taloja ja jyrkkiä katuja, Camogli on täydellinen paikka mennä pitkälle kävelylle. Kävely läpi Camogli, huomaat fancy hotelleja, vanhoja rakennuksia, ja pienet leipomot. Ennen kuin huomaatkaan – sinun rakastumaan tähän paikkaan! Ja kun väsyt käveleminen, ei ole mitään parempaa kuin lounaalla joissakin kaupungin ravintoloissa. Täydellinen aika vierailla Camogli olisi toukokuu, aikana kala festivaali. Vetonaula Tämän tapahtuman on 28 tonnin pannulla. Sitä käytetään, arvasit oikein, ruoanlaittoon kalaa.

Firenze Camogli Junat

Genova Camogli Junat

Rooma Camoglin Junat

Milan Camogli Junat

 

Piilotettuja aarteita Euroopassa Camogli

 

5. Weymouth, rantakaupunki Englannissa sulkea listan piilotetuista helmistä Euroopassa

On vaikea pitää yhtenä piilotetuista helmistä Euroopassa, kun on dinosaurusten fossiileja lähelläsi. Jep, luit oikein. Dinosaurusten fossiileja löytyy pitkin Jurassic rannikkoa Weymouth. Vielä, ei monet ihmiset päättävät ottaa 3 tunnin junamatkan Lontoosta nähdä heidät. Ne, jotka eivät voi nauttia eri vesiurheilu ja on fish and chips rannalla. Tai valita aterian joitakin gastropubs. Koska naulan on hieman alas tällä hetkellä, se on oikea aika tehdä matkan Englantiin. Ja oikea aika vierailla Weymouthissa olisi elokuu Weymouthin aikana karnevaali.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

Emmekö auttaa päättää, mitkä paikka vierailla seuraavaksi tulevia seikkailuja? Hyvä! Nämä viisi paikat ovat vain esimerkki siitä, miten on vielä joitakin tuntemattomia ja piilotettuja aarteita Euroopassa. Maailma on täynnä yllätyksiä odottaa sinua löytämään niitä. Matkustaminen junalla avulla voit nähdä nämä paikat eri kulmasta. Myös, voit nauttia matkasta enemmän. Jos tarvitset auttaa suunnittelet matkaa, tai haluat ostaa lippuja, käy osoitteessa SaveATtrain.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)