Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2021)

Junalla voi olla yksi parhaista tavoista löytää uusi maa - rentoudut kuljetukseen, katsomassa maisema vieriä by. He myös paras tapa saavuttaa eniten Instagrammable puolilla Eurooppaa!

Kun se tulee matkustaa, teidän puhelin on varmasti kaikkialla olet – ottamasta valokuvia ja videoita leikkii paljon suodattimia ja kuvatekstit. Dokumentointi matka, lomasta, on hyvä tapa pitää oman ihania muistoja kaupunkien, maat, ja matkalla läpi kohteet. Ei vain voit tallentaa nämä muistot ja muistella niitä tulevaisuudessa, mutta voit myös käyttää Instagram jakaa nämä hetket ystäviesi kanssa.

Mutta, jossa ovat Instagrammable paikkoja Euroopassa? Vuonna kuolemattomat sanat Cady Heron alkaen Mean Girls, kun se tulee määrä Instagrammable mahdollisuuksia, rajaa ei ole olemassa.

 

Kaikkein Instagrammable puolilla Eurooppaa: Venetsian Simplon-Orient-Express: Lontoo - Venetsia

Olemme kaksi kärpästä yhdellä iskulla täällä. Tämä ei ole vain yksi Tunnetuin junavuorojen maailmassa, mutta on myös kaikkein Instagrammable paikkoja Euroopassa. Vaikka on olemassa muutamia eri reittejä voit ottaa, suosituin on Lontoo Venetsiaan matka. Kun olet saanut juna Venetsia, avulla Save A Train, vaihtoehdot ovat rajattomat!

Lontoo Lille Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lyon Lontoo Junat

London Bordeaux Junat

 

Rialto (Rialto)

Rialton silta on yksi vain neljä siltaa rajan Venetsian Grand Canal, mikä tarkoittaa, että se on erittäin vaikea valokuvan ilman ihmisiä siitä. Yksi vaihtoehto - kuten kaikki nämä paikat - on käydä hyvin aikaisin aamulla.

Milanon ja Venetsian Junat

Padovan Venetsiaan Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Jäätelö Venetsiassa Canal Bridge

 

Grand Canal

En usko että kukaan lähtee kaupungin saamatta valokuvan Grand Canal. Se tekee Venetsia, hyvin, Venetsia! Yksi parhaista näkemykset on ylhäältä Rialton sillalta.

Venetsia Italia on kaikkein Instagrammable kohteet Euroopassa

 

Kaikkein Instagrammable puolilla Eurooppaa: Bernina Express: Sveitsi - Italia

Välillä matkustaville Chur vuonna Sveitsi ja Tirano Italia, 122km matka vie läpi upeita Sveitsin Alpit. Täydellinen Instagram!

Sveitsin Alpit Talvella

 

Kun olet saapunut Sveitsiin, Tässä ovat kaikkein Instagrammable paikoista:

 

Toblerone Mountain

Onko tämä vuori näyttää tutulta? Jos olet koskaan syönyt Toblerone baarin, se on luultavasti miksi! Se on vuori se näkyy pakkauksessa, ja siksi se on luettelossamme Instagrammable-paikoista Euroopassa.

Saada sama ammuttu alla, ottaa Gornergrat junalla Zermattin aina huipulle, sitten kävellä näköalapaikka (hotellin ohi).

Kärki: supermarketit Zermattissa usein loppuu Toblerone baareja juuri tämän laukaus! Joten jos haluat tämän laukaus ja halua ottaa mahdollisuuksiasi niin varmista, että ostat sen ennen kuin saat Zermattiin.

Zurich Zermattiin Junat

Geneve Zermattiin Junat

Bern Zermattiin Junat

Luzernin Zermattiin Junat

INTERLAKEN

Jos olet täällä seikkailuun (toisin sanoen. varjoliito) niin epäilemättä sinun tulee katkaiseva eeppisiä Instagram laukausta. Ei huvita nousussa verenpainetta? Saat viileäpuhallus ylhäältä Harder Kulm. Saat uskomaton näkymä yli kaupungin Interlaken ja Sveitsin Alpeille.

Basel Interlaken Junat

Bern Interlaken Junat

Luzernin Interlaken Junat

Zurich Interlaken Junat

Kaikkein Instagrammable puolilla Eurooppaa: Brocken Railway. Harz vuoristoon, Saksa

Tänä nimenomaisena reitillä, voit kiivetä 1,142m korkea Brocken, korkein huippu Pohjois Saksa, nauttii panoraamanäkymät ympäröivän maiseman. Mutta, sinun ei tarvitse vain kuin vuorikiipeilyä vierailla Harz-vuoriston. Itse asiassa, se on parempi, jos haluat lelu kaupunkien satu linnat, UNESCOn maailmanperintökohteet, linnoituksia, ja luostarit keskiajalta, tai nähdä luonnonvaraisten eläinten luonnollisessa elinympäristössä. Täydellinen Instagram syötteen!

Leipzig Wernigerode Brocken Junat

Hannover Wernigerode Brocken Junat

München Wernigerode Brocken Junat

 

Vierailun Collegiate Church, Linna, ja Quedlinburgin vanhakaupunki

Yhdistelmällä Gründerzeit ja jugend huviloita, Vanhassakaupungissa Quedlinburg tekee siitä yhden kaikkein Instagrammable puolilla Eurooppaa. Se on numero ja korkea laatu puurunkoisten rakennusten vakuuttunut UNESCO julistaa Quedlinburg poikkeuksellinen esimerkki keskiaikainen eurooppalainen kaupunki.

Leipzig Quedlinburg Junat

Hannover Quedlinburgin Junat

München Quedlinburgin Junat

Quedlinburg on yksi luettelo eniten Instagrammable kohteet Euroopassa

West Highland Line: Skotlanti

Kulkevan West Highland Line, jakobiittikapinan höyryjuna on ehkä parhaiten tunnettu sen rooli on Harry Potter-elokuvia - kuten Tylypahkan Express. Juna kulkee 84 kilometrin mittainen erottaa Fort William Mallaig West Highland Railway Line. Se on usein dubattuna yksi suurimmista junamatkaa maailmassa, ja oikeutetusti niin!

Vilkaista joitakin kuvia voit olla snapping itse!

West Highland Railway Line

 

Kaikkein instagrammable puolilla Eurooppaa: Keltainen juna, Ranska

Sanoa 'kyllä’ tälle matkalle! Yli vuosisadan, Tämä mittari-mittari keltainen juna on mutkainen sen läpi Ranskan Pyreneillä Villefranche-de-Conflent on Latour-de-Carol. Siitä puuttuu etäisyyden - se on vain 63 km ja noin kolme tuntia pitkä - sitä enemmän kuin kompensoi täysin niiden Instagrammable näkymät. Dramaattinen vuoristossa Parc Naturel Regional des Pyreneiden Catalanes on yksi niistä!

Se pysähtyy myös Ranskan korkein rautatieasema, Bolquere-Eyne. Joka istuu 1592m merenpinnan yläpuolella, ja ylittää Pont Gisclard, rautateiden riippusilta.

Lyon Toulouse Junat

Pariisi Toulouse Junat

Marseillen Toulouse Junat

Bordeaux Toulouse Junat

 

Lataa että puhelin ja päivitä Instagram sovellus. On aika varata lippu avulla Tallenna Atrain ja saada katkaiseva!

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-instagrammable-spots-europe%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)