Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/09/2021)

Kun se tulee vierailulla Euroopan tunnetuimpia pääkaupungeissa, Lontoo on epäilemättä jokaisen matkailijan toivelistan kärjessä ja Lontoossa on paljon tekemistä. Se sai pitkään, kiehtova historia; kaunis maamerkkejä ja nähtävyyksiä; ja siellä on paljon tekemistä siellä. Olitpa rento turisti joka haluaa tutustua paikallinen kulttuuri, tai seikkailija etsii jännitystä, Lontoossa on jotain varastossa sinulle.

Tietysti, muut kuin tietää mitä tehdä Lontoossa, se on myös tärkeää selvittää logistiikan matkasi. Sinne junalla on yksi luonnon vaihtoehtoja, varsinkin jos olet matkalla Euroopan metropoleihin Pariisi, Amsterdam, tai Berlin. Seuraavassa on yleiskatsaus Lontoon toiminnasta ja junia, jotka auttavat sinua suunnittelemaan lomaa:

 

Meidän suosikki Tekemistä Lontoossa

london eye wheel

 

Kun kaupunki yhtä suuri kuin Lontoossa, kaventamaan luettelon toiminnan muutamia vaihtoehtoja on lähes mahdotonta. Te koskaan nähdä kaikki nähtävyydet ja saalis kaikki aito London kokemuksia aikana yhden käynnin. Siksi suosittelemme asettamaan painopisteeksi etukäteen.

Niille teistä, jotka etsivät tekemistä Lontoossa, jotka liittyvät ostoksilla, eri markkinoilla on kohokohta vierailun. Etsitkö aito, paikallinen ruoka? Tutustu Borough Market ja näyte sen gastronomisia nautintoja, tai syödä jossakin ravintoloita. Jos olet enemmän tuulella joidenkin tavaratalo kauppakeskus, Liberty on hieno paikka. Vaihtoehtoisesti, lähteä metsästämään hienoja antiikkia Portobello Roadin markkinat.

Jos matka Lontooseen on enemmänkin oppimiseen luonnetta, käydä joitakin kulttuurin kuormittajat kaupungin. Osallistumasta jälleenrakentamiseen Shakespearen Globe tutustunut Tower of London, sinun on paljon tekemistä. Suosittelemme vielä nauttia nykytaiteen Tate Modern etelärannalla, sekä vierailevat Southbank Centre.

Utrecht Lontoo Junat

Antwerpen Lontoo Junat

Strasbourg Lontoo Junat

Luxemburg Lontoo Junat

 

Eat well is among the things to do in london

Lontooseen junalla Pariisista, Amsterdam, ja Berliini

Pääset Lontoossa Pariisi, Amsterdam, ja Berliini helposti kautta Eurostar, kaupunkien välinen, ja Thalys -junat. Jotkut alkavat kohteet on luonnollisempi tapa tavoittaa Lontoossa kuin toiset. Esimerkiksi, voit nousta Eurostar nopea suoraan juna Lontooseen Pariisista, ja olla siellä hieman yli kaksi ja puoli tuntia.

Kun se tulee matkustaa Lontooseen Amsterdamista ja Berliinissä, Amsterdamista, Voit ottaa Eurostarin suoraan tai toinen hyvä vaihtoehto olisi päästä ensin Brysseliin Thalys ja sitten nousta Eurostar Brysselissä Lontooseen. The matka kestää noin neljä tuntia näin ja on nopein tapa päästä Lontooseen Amsterdam junalla.

Getting Britanniassa pääomaa Berliinistä junalla vaatisi kaksi muutosta. Lopullinen matkaosuutta on sama kuin Amsterdamista, ja sitten lennolle Eurostar. kuitenkin, Toinen vaihtoehto on junamatka Berliinistä kaupunkiin Köln, missä haluaisit junaan Brysseliin. se on nopein juna matka Berliinistä Lontooseen ja kestää hieman alle 10 tuntia ja sitten voit tehdä kaiken, mitä olet oppinut Lontoon tehtävistä.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

Valmis lähtemään Lontooseen?

Jos olet päättänyt mitä suosikki asioita Lontoossa tulee olemaan, sinun tarvitsee vain tehdä matkan! Sinne pääseminen junalla on helppo, niin mene ja varaa paikkaa fantastinen loma.

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-things-to-do-london%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)