Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 10/04/2021)

Matkustaminen kohteeseen Eurooppa on unelma totta niin monille. Ja jos olet onni on mahdollisuus rasti tähän kohteeseen pois Bucket List ja nähdä kaikki parhaista paikoista Euroopassa, sinun kannattaa tekemään kokemuksesta ikimuistoinen kuin mahdollista. Joten kiinnittää huomiota siihen, miten junamatka Euroopassa Thalys.

Junamatka on savviest tapa puristaa paljon nähtävyyksiä Euroopassa. Thalys on suurnopeusjuna, joka vie sinut tyylikkäästi ja nopeasti kaikkiin suurimpiin kaupunkeihin vaarantamatta kuitenkaan turvallisuuttasi.

 

Tutustu kuuluisan ”Red Train”

Kun junamatka Euroopassa Thalys, Junat tunnetaan nimellä ”Red Train” varten elinvoimainen punainen väri sen moottorin, mikä on suurnopeusjuna, joka voi yhdistää sinut 17 kaupungeissa ympäri Länsi-Eurooppa mukavasti. Thalys rivi koostuu ranskalaisbelgialainen suurnopeusjunien, palvelee Amsterdamin kautta HSL. Brussels toimii napa linjan, pääsee suurkaupungeissa Euroopassa, kuten Pariisi, lääninherra, Amsterdam, Antwerpen, Köln, ja Haag.

Nämä suurnopeusjunien nopeus voi 300 km tunnissa. Juna linja on salaisuus menevät Bryssel Pariisiin alle tunnissa ja puolitoista. Ja voit siirtyä Pariisi aina Amsterdamin vain 3 tuntia ja 20 minulle! Thalys tekee yli 50 pyöristää junamatkat joka päivä. On 27 junalla päivässä käynnissä Pariisi - Bryssel reitti yksin.

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Oikean luokan

Heillä on kolme luokkaa palvelun valita, kun junamatka Euroopassa Thalys - Standard, Mukavuus, ja Premium.

Sekä mukavuutta ja Premium luokat tarjoavat ”1. luokan” istuimen, jossa voit nauttia junamatka mukavasti kodikas lepotuoleista jotka tarjoavat enemmän jalkatilaa. Ylösalaisin valita Premium on että junan henkilökunta palvelemaan ateria ja juomia paikkasi. Sinulla on myös pääsy Thalys oleskelutilojen Pariisissa ja Brysselissä.

Paikoista Comfort ja Premium on järjestetty 2 + 1 kuvio. Ja kullakin Cabin, löydät 1 pöytä istuu, joten se sopii matkustaa parit. Standardia tai ”2. luokan” istuimet ovat on 2 + 2 kuvio poikki auton.

Kaikki luokat tarjoavat WiFi laivalla, pääsy baaribuffetiin, ja yksinoikeinen pistorasiasi kytkemällä laitteesi.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

 

Ostamalla junamatka Euroopassa Thalys

On pakollista tehdä junalippuvarauksia jos haluat matkustaa Thalys junat. Thalys junat ovat korkeat vaatimukset joten kannattaa varata junalippu mahdollisimman paljon etukäteen.

Voit varata paikkaa Thalys asti 90 päivää etukäteen. Ja jos sinä Varaa junalippu Varhainen, voit säästää jopa 75%!

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Tehdä varauksia ja junamatka Euroopassa Thalys, Varaa A Train Online. Työskentelemme Thalys varmistaa et ei veloiteta mitään varausmaksuja ja saada parhaat hinnat mahdollinen.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)