Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 10/04/2021)

Putovanje u Europa je san obistinili se za toliko. A ako ste dovoljno sretni da imaju priliku označite ovu destinaciju sa svog popisa kantu i vidjeti sve najbolja mjesta u Europi, ćete želite čine iskustvo kao sjećanju što je više moguće. Zato obratite pažnju na to kako se vlakom u Europi Thalys.

Putovanje vlakom je savviest način stisnuti puno razgledavanje u Europi. Thalys je brza željeznička linija koja vas stilom i brzinom može dovesti do svih većih gradova, a pritom ne ugrožava vašu sigurnost.

 

Upoznajte poznate „Red vlak”

Kada vlak putovanje u Europi s Thalys, Vlakovi su poznati kao „The Red vlak” za jarke crvene boje njegovog motora, što je linija brzih vlakova koja vas može povezati 17 gradova diljem Zapadna Europa u udobnosti. Thalys linija se sastoji od francusko-belgijske vlakova velikih brzina, posluživanje Amsterdam preko HSL. S Bruxelles služi kao središte za liniju, možete doći do većih gradova u Europi, kao što su Pariz, vjeran, Amsterdam, Antwerpen, Keln, i Haag.

To vlakovi velikih brzina putovati brzinom od 300 km na sat. Vlak linija je tajna ići iz Bruxellesa Pariz u okviru jednog sata i pol. A možete premjestiti iz Pariza sve do Amsterdamu u samo 3 vrijeme i 20 mene! Thalys čini više od 50 krug putovanja vlakom svaki dan. Tamo su 27 vlakova dnevno trčanje Pariz - Bruxelles put sama.

Frankfurt na Cologne vlakova

Bruxelles u Köln vlakova

Beč za Köln vlakova

Hanover do Cologne vlakova

 

Putovanje vlakom u Europi s Thalys vlakove

 

Odabir Right klasa

Imaju tri klase usluga za izabrati kada ste putovanja vlakom u Europi s Thalys - Standard, Udobnost, i Premium.

Oba udobnost i vrhunska klasa ponuditi „prvi razred” sjedenje u kojem možete uživati ​​u putovanja vlakom u udobnosti udoban reclining sjedala koja pružaju više prostora za noge. Naopako odabiru Premium je da osoblje vlaka služe svoje obrok i pića u svom sjedištu. Također ćete imati pristup Thalys salona u Parizu i Bruxellesu.

Sjedala u udobnost i vrhunska su raspoređeni u 2 + 1 uzorak. A na svakoj kabini, naći ćete 1 stol za sjedenje, što ga čini savršenim za putovanja parove. Standardna ili „drugi razred” sjedala su u 2 + 2 uzorak preko automobila.

Svi razredi nude WiFi internet na brodu, pristup švedskom stolu, i vaša ekskluzivna utičnica za uključivanjem u vašim uređajima.

Luksemburg u Bruxelles vlakova

Antwerpen u Bruxelles vlakova

Amsterdam u Bruxelles vlakova

Pariz u Bruxelles vlakova

 

 

Kupnja Ulaznice za putovanja vlakom u Europi s Thalys

To je obvezno napraviti željezničke rezervacije ako želite putovati na Thalys vlakove. U Thalys vlakovi su visoki zahtjevi pa provjerite da li rezervirati kartu za vlak koliko je god moguće unaprijed.

Možete rezervirati mjesta na Thalys do 90 dana unaprijed. I ako ti Rezervirajte kartu za vlak rano, možete uštedjeti i do 75%!

Bruxelles u Amsterdam vlakova

London Amsterdam vlakova

Berlin u Amsterdam vlakova

Pariz Amsterdam vlakova

 

 

Kako napraviti rezervaciju za putovanje željeznicom u Europi s Thalys, Knjiga Vlak online. Radimo sa Thalys kako bi se osiguralo da ne naplaćuje nikakve naknade za rezervaciju i dobiti najbolje stope moguće.

 

Želite li položiti ovaj post bloga na svoje stranice, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam daju kredit s veza na ovom blogu, ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dhr - (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)