Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 10/04/2021)

Reser till Europa är en dröm gå i uppfyllelse för så många. Och om du är turen att ha möjlighet att kryssa denna destination utanför listan hink och se alla bästa platserna i Europa, du vill göra upplevelsen så minnesvärd som möjligt. Så var uppmärksam på hur du tågresor i Europa med Thalys.

Tågresor är savviest sättet att trycka in en hel del sightseeing i Europa. Thalys är höghastighetstågslinjen som kan ta dig till alla större städer i stil och hastighet utan att kompromissa med din säkerhet.

 

Lär känna den berömda ”Red Train”

När du tågresor i Europa med Thalys, Tågen är känd som ”The Red Train” för den pulserande röda färg dess motor, vilket är höghastighetstågslinjen som kan ansluta dig till 17 städer över hela Västeuropa i komfort. Thalys linjen är sammansatt av fransk-belgiska höghastighetståg, servering Amsterdam via HSL. Med Bryssel fungerar som nav för linjen, du kan nå större städer i Europa som Paris, Liege, amsterdam, Antwerpen, köln, och Haag.

Dessa höghastighetståg i en hastighet av 300 km i timmen. Tåget linjen är hemligheten till gå från Bryssel till Paris på mindre än en och en halv timme. Och du kan flytta från Paris hela vägen till Amsterdam endast 3 timmar och 20 mig! Thalys gör mer än 50 runda tågresor varje dag. Det finns 27 utbildar en dag kör Paris - väg Bryssel ensam.

Frankfurt till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Wien till Köln Tåg

Hannover till Köln Tåg

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Att välja rätt klass

De har tre serviceklasser att välja mellan när du tåg i Europa med Thalys - Standard, Bekvämlighet, och Premium.

Både komfort och Premium klasser erbjuda ”1: a klass” sittplatser där du kan njuta av tågresor i lugn och mysig fällbara säten som ger mer benutrymme. Fördelen med att välja Premium är att tågets personal tjänar din måltid och drycker på din plats. Du kommer också att ha tillgång till Thalys lounger i Paris och Bryssel.

Sätena i Comfort och Premium är ordnade i en 2 + 1 mönster. Och på varje Cabin, du kommer hitta 1 bord sitt~~POS=TRUNC, vilket gör den perfekt för resor par. Standard eller ”2: a klass” sittplatser är i en 2 + 2 mönster över bilen.

Alla klasser har trådlöst internet ombord, tillgång till barbuffén, och ditt exklusiva eluttag för koppla in dina enheter.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

 

Köpa biljetter till tåg i Europa med Thalys

Det är obligatoriskt att göra tåg reservationer om du vill resa på Thalys tåg. Thalys-tågen ställer höga krav så se till att boka din tågbiljett så mycket som möjligt i förväg.

Du kan reservera dina platser på Thalys upp till 90 dagar i förväg. Och om du Boka tågbiljett Early, du kan spara upp till 75%!

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

För att göra bokningar till tågresor i Europa med Thalys, Boka ett tåg online. Vi samarbetar med Thalys att säkerställa att du inte debiteras några bokningsavgifter och få de bästa priserna möjliga.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)