Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 19/08/2022)

Om du är en Ensamresenär resenär~~POS=HEADCOMP och du gillar att träna resa som en nomad, då är du på rätt plats. Tåg resa är ett av de bästa sätten att resa genom Europa Om du vill uppleva allt som Europa har att erbjuda. Var det städerna, eller fantastiska naturlandskap kan du njuta av det hela genom reser med tåg.

Vad mer, reser med tåg som nomad har en hel del andra fördelar. Du får uppleva allt i tid, och tågen erbjuder dig möjligheten att göra det smidigt och utan krångel. Det kan vara långsamt ibland, men det finns ingen stress i detta läge av resor, medan plan är en helt annan sak. Om du reser med flyg, Det finns den ständiga stressen överfulla flygplatser och övernitiska säkerhetsåtgärder. Vad mer, i vissa fall, du får till din destination snabbare om du tar ett tåg!

För dessa och många andra skäl, reser med tåg på dina villkor är det bästa som du kan göra. Om du vill starta denna magiska nomadiska äventyr, den här artikeln kommer att hjälpa dig genom att ge dig råd och tips om hur man gör det bra.

 

Viktigaste sakerna att tänka på när du vill träna Travel som Nomad

Train Travel som Nomad och se fantastiska vyer

 

Innan du startar din tåg som Nomad äventyr, du måste ha viljan att göra det, och du måste ha pengar.

Om du vill vara en kringflackande tåg resenären, du kommer att ha några problem om du arbetar som frilans eller från ditt hem. Allt arbete som du kan göra på din bärbara dator, kan du göra det på valfri plats.

Om du vill ta en paus från att arbeta så till semester, du behöver för att spendera dina pengar klokt. Det som är bra är att det finns några lösningar för att hjälpa.

Vet att om resa med tåg för 30 dagar eller mer än att välja Interrail global pass. Men Enkelbiljetter erbjuda dig möjligheten att resa över större delen av Europa när det passar dig, gör det till en nomad dröm. Du får gå när och var du vill, och det är det bästa sättet att skapa en unik reseupplevelse.

Oavsett vad du väljer för ditt tåg resa, du kan fortfarande spara pengar på detta sätt.

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Hur man sparar pengar när man tränar resor som nomad

Det är bra med denna typ av erfarenhet är att du inneboende kommer att spendera mindre pengar. Av det här, menar vi att när du tränar resor som nomad, du får den bästa upplevelsen om du bor i vandrarhem, laga din mat, och mer.

Valet av denna typ av resor kommer att spara pengar.

De flesta pengar när tåg som Nomad går till bokning av rum. i alla fall, om du bokar vandrarhem, du kan spara en hel del pengar som de är mycket billigare än hotell och erbjuda en bättre och mer minnesvärd upplevelse. Vad mer, när du reser ensam, du kan boka något utrymme med så många människor i det, vilken är billigaste alternativet. Och lita på oss, du vill ha det här eftersom det här gör att du kan umgås med andra likasinnade resenärer.

Å andra sidan, om du vill träffa lokalbefolkningen, du ska använda Couchsurfing, eftersom detta sätt får du bo med lokalbefolkningen. Plus, de kan berätta mer om sin stad och visa dig allt det roliga platser värda att besöka.

Nästa sak som äter bort på dina besparingar är, väl, mat. Du kan spara pengar på mat genom att förbereda dina måltider i vandrarhemmet eller lägenheter. De flesta vandrarhem och lägenheter erbjuder kök som du kan använda gratis. Vad mer, Hostel övriga möjlighet är att umgås med människor och förbereda vissa måltider att dela.

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Köln till Paris Tåg

 

 

Tågresor är nomadtips

Train Travel som Nomad och träffa nya vänner

 

  • Om du är tåg som Nomad typ av extrovert, bor på vandrarhem är en sak du kommer att älska som det är för människor som du.
  • Om du är tåg som Nomad typ av introvert, du måste sätta i en liten ansträngning om du vill umgås med andra. Det som är bra är att efter några dagar, du vänjer sig. Så småningom, du kommer att älska det sätt du får umgås med andra och samtidigt vara en nomad resenären.
  • Du behöver inte använda soffa surfa bo med lokalbefolkningen; Du kan även använda den för att umgås med dem. Appen kan användas för att ställa meetups med lokalbefolkningen som älskar att ta utlänningar på en utekväll.
  • Akta ficktjuvar! Som fallet är med någon annan stad i världen, europeiska städer har ficktjuvar och andra brottslingar som försöker dra nytta av turister. Du måste vara försiktig, och du bör läsa på ficktjuv situationen för den plats du besöker. Gör alltid research online innan du besöker en stad.
  • Använd alltid program som kan göra din nomad reser livet bekvämare. För att spåra dina utgifter, massor appar kan vara din bästa följeslagare.
  • Kom ihåg att resa lätt. Om du kommer att bli ett tåg reser nomad, du har en lättare enda gången bär vad som krävs. Vandrarhem erbjuder en hel del av de bekvämligheter som handdukar, hårtorkar, och liknande, så att du inte behöver ta din. Plus, de har oftast tvättmaskiner och torktumlare som du kan använda för en euro eller två, så du behöver inte ta för mycket kläder med dig antingen. Om du vill resa med en massa saker, backpacking kan vara ett bättre val.

München till Berlin Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

 

Slutgiltiga tankar

Allt som allt, tåg som nomad är en vacker och problemfri upplevelse. Du kan besöka många platser lätt hela vackra länder som Frankrike, Tyskland, Italien, och mer. Plus, du får se vackert landskap och den fantastiska landskap naturen har att erbjuda. Ingen annan rese val kommer att ge dig en sådan oförglömlig och rolig upplevelse.

 

Gör en utmärkt tåg som Nomad planen i förväg och Köp tågbiljetter du behöver, och du ska ställas in för att starta ditt äventyr!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)