Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Jos olet Yksin matkustava ja haluat harjoitella matkustamisen paimentolainen, Sitten olet oikeassa paikassa. Junaa on yksi parhaista tavoista kulkevat Euroopassa Jos haluat kokea kaiken, että Euroopalla on tarjota. On se kaupungit, tai upea luonnonmaisemaa voit nauttia sen kaiken matkustaa junalla.

Lisäksi, junalla kuin nomadi on paljon muita etuja. Saat kokea kaiken aikaa, ja junat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä sen tasaisesti ja ilman vaivatta. Se voisi olla hidasta silloin tällöin, mutta ei ole stressiä Tässä liikennemuoto, taas koneet ovat aivan eri asia. Jos matkustat lentokoneella, siellä jatkuva stressi ahtaasti lentokenttien ja innokkaat turvatoimet. Lisäksi, joissain tapauksissa, saat perille nopeammin, jos junalla!

Näistä ja monista muista syistä, junalla omilla ehdoillasi on parasta, mitä voit tehdä. Jos haluat aloittaa tämän maagisen liikuteltavien seikkailu, tämä artikkeli auttaa sinua antamalla sinulle neuvoja ja vinkkejä siitä, miten tehdä se hyvin.

 

Tärkein huomioon otettavia seikkoja, kun halutaan Junamatka kuin Nomad

Junamatka kuin Nomad ja katso upeat näkymät

 

Ennen kuin aloitat junamatka kuin Nomad seikkailu, sinulla on oltava tahtoa tehdä se, ja sinulla on rahaa.

Jos haluat olla kiertävä junan matkustava, sinulla ei ole ongelmia jos hän työskentelee freelancerina tai kotoa. Jokainen teos, jonka voit tehdä kannettavalla tietokoneella, voit tehdä sen missä tahansa paikassa.

Jos sinä haluavat pitää tauon työstä niin lomalle, sinun täytyy kuluttaa rahaa viisaasti. Hyvä asia on olemassa joitakin ratkaisuja, jotka auttavat.

Tiedä, että jos matkustaa junalla 30 päivää tai enemmän kuin valitse Interrail Global Passi. Mutta Kertalippuja tarjoavat sinulle mahdollisuuden matkustaa suurimmassa osassa Eurooppaa, kun sinulle sopii, tehden paimentolainen unelma. Saat mennä milloin ja missä tahansa, ja se on paras tapa luoda ainutlaatuinen matkaelämyksen.

Riippumatta valitsemasi junamatka, sinä voit silti säästää rahaa tällä tavalla.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Kuinka säästää rahaa kun harjoittelet matkustamista nomana

Hyvä asia tässä tyyppinen kokemus on, että sinun luonnostaan ​​vähemmän rahaa. Tällä, tarkoitamme, että kun treenaat matkustamista nomadi, saat parhaan kokemuksen jos pysyt hostelleista, kokata ruoka, ja enemmän.

Valinneet tämän liikennemuoto säästää rahaa.

Eniten rahaa kuluu, kun junamatka kuin Nomad menee huoneesi. kuitenkin, Jos varaat hostellit, voit säästää paljon rahaa kuin ne ovat paljon edullisempia kuin hotelleissa ja tarjoavat paremman ja ikimuistoinen kokemus. Lisäksi, kun matkustat yksin, voit varata kaikkiin huoneisiin niin paljon ihmisiä täällä, kumpi on halvin vaihtoehto. Ja luottavat meihin, haluat tämän, koska tämä antaa sinun seurustella muiden samanmielisten matkailijoiden kanssa.

Toisaalta, jos haluat tavata paikallisia, sinun tulee käyttää CouchSurfing, koska näin saat pysymään paikallisten kanssa. Plus, he voivat kertoa teille lisää kaupungistaan ​​ja näyttää kaikki hauska paikkoja kannattaa vierailevat.

Seuraava asia, että syö säästöt on, hyvin, syöminen. Voit säästää rahaa ruokaan valmistamalla ateriat hostellin tai huoneistossa. Useimmissa hostelleissa ja huoneistoissa on keittiö, jota voit käyttää ilmaiseksi. Lisäksi, Hostellin muita mahdollisuuksia on hengailla ihmisten ja valmistautua ateriat jakaa.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Köln Pariisiin Junat

 

 

Junamatka on Nomad Tips

Junamatka kuin Nomad ja tavata uusia ystäviä

 

  • Jos olet junamatka kuin Nomad tyyppinen ekstrovertti, Valitsemalla hostellit on asia, sinun jämäkkä se on sinun kaltaisiasi ihmisiä.
  • Jos olet junamatka kuin Nomad tyyppinen introvertti, sinun täytyy laittaa hieman vaivaa, jos haluat hengailla muiden kanssa. Hyvä asia on, että muutaman päivän, sinun tottua siihen. Lopulta, ihastut tavoin saat hengailla muiden kanssa ollessaan paimentolainen matkustava.
  • Sinun ei tarvitse käyttää Couchsurfing pysyä paikallisten kanssa; voit käyttää sitä myös hengailla heidän. Sovellus voidaan asettaa tapaamisia paikallisten kanssa, jotka rakastavat ottaa ulkomaalaisia ​​illan.
  • Varo taskuvarkaita! Kuten on laita missään muussa kaupungissa maailmassa, Euroopan kaupungit on taskuvarkaita ja muita rikollisia, jotka yrittävät hyötyä turisteja. Sinun täytyy olla varovainen, ja sinun pitäisi lukea siitä taskuvaras tilannetta paikan käyt. Tutki aina netistä ennen kuin vierailet kaupungissa.
  • Käytä aina sovelluksia, jotka voivat tehdä paimentolaisten matkustaminen elämä mukavampaa. Seurata kuluja, paljon sovellukset voi olla paras kumppaneita.
  • Muista matka valo. Jos aiot olla junaa nomadi, sinun on helpompaa aikaa vain kuljettavat mikä on tarpeen. Hostellit tarjoavat paljon tilat, kuten pyyhkeet, hiustenkuivaajat, ja vastaavat, joten sinun ei tarvitse tuoda omasi. Plus, ne on yleensä pesukoneet ja kuivausrummut, joita voit käyttää euro tai kaksi, joten sinun ei tarvitse ottaa liian paljon vaatteita mukaasi joko. Jos haluat matkustaa paljon tavaraa, backpacking voisi olla parempi vaihtoehto.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Lopulliset ajatukset

Kaikki kaikessa, junamatka kuin Nomad on kaunis ja vaivatonta kokemus. Voit käydä monissa paikoissa helposti ympäri kauniita maissa, kuten Ranska, Saksa, Italia, ja enemmän. Plus, saat nähdä kaunis maaseutu ja upeat maisemat luonto tarjoaa. Mikään muu matka valinta antaa sinulle sellainen unohtumaton ja hauska kokemus.

 

Tekevät erinomaista junamatka kuin Nomad suunnitelma etukäteen ja Osta junalippuja tarvitset, ja sinun on perustettu aloittaa seikkailu!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)