Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 21/12/2023)

Εάν είστε Μεμονωμένο άτομο και σας αρέσει να εκπαιδεύσει τα ταξίδια ως νομάς, τότε είστε στο σωστό μέρος. Τρένο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη αν θέλετε να ζήσετε ό, τι η Ευρώπη έχει να προσφέρει. Είτε πρόκειται για τις πόλεις, ή εκπληκτικό φυσικό τοπίο μπορείτε να το απολαύσετε όλα από που ταξιδεύουν με το τρένο.

Επί πλέον, που ταξιδεύουν με το τρένο ως νομάς έχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Μπορείτε να πάρετε για να αντιμετωπίσετε τα πάντα στην ώρα σας, και οι συρμοί σας προσφέρει τη δυνατότητα να το κάνει ομαλά και χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Θα μπορούσε να είναι αργό περιστασιακά, αλλά δεν υπάρχει πίεση σε αυτόν τον τρόπο ταξιδιού, ενώ αεροπλάνα είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, υπάρχει το συνεχές άγχος της υπερπλήρης αεροδρόμια και τα υπερβάλλοντα ζήλο μέτρα ασφαλείας. Επί πλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα φτάσετε στον προορισμό σας πιο γρήγορα, αν πάρετε το τρένο!

Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, Το να ταξιδέψετε με το τρένο με τους δικούς σας όρους είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αν θέλετε να ξεκινήσετε αυτό το μαγικό νομαδική περιπέτεια, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει δίνοντας σας συμβουλές και συμβουλές για το πώς να το κάνουμε καλά.

 

Βασικά πράγματα που εξετάζουν κατά θέλετε να εκπαιδεύσει Travel ως Nomad

Σιδηροδρομικό ταξίδι ως Nomad και δείτε εκπληκτική θέα

 

Πριν ξεκινήσετε σιδηροδρομικό ταξίδι σας ως Nomad περιπέτεια, θα πρέπει να έχουν τη θέληση να το κάνει, και θα πρέπει να έχετε τα χρήματα.

Αν θέλετε να είναι ένα roving ταξιδιώτη τρένο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα αν εργάζεστε ως ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή από το σπίτι σας. Οποιαδήποτε εργασία που μπορείτε να κάνετε στον φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε σε οποιαδήποτε θέση.

Αν εσύ θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τη δουλειά μέχρι τις διακοπές, θα χρειαστεί να δαπανήσει τα χρήματά σας σοφά. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάποιες λύσεις για να βοηθήσει.

Να ξέρετε ότι αν ταξιδέψετε με τρένο για 30 ημέρες ή περισσότερες, επιλέξτε Interrail global pass. Αλλά Ενιαία εισιτήρια σας προσφέρει την ευκαιρία να ταξιδέψει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης με την ησυχία σας, καθιστώντας το όνειρο ενός νομάδα. Μπορείτε να πάτε όταν και όπου θέλετε, και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Ό, τι θα επιλέξετε για το σιδηροδρομικό ταξίδι σας, μπορείς ακόμα εξοικονομήσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο.

Άμστερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Ρότερνταμ στο Λονδίνο τρένα

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

 

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα όταν εκπαιδεύετε ταξίδια ως νομάδος

Το καλό πράγμα σχετικά με αυτό το είδος της εμπειρίας είναι ότι θα περάσετε εγγενώς λιγότερα χρήματα. Με αυτό, εννοούμε ότι όταν τρένο ταξίδια ως νομάς, θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αν μείνετε σε φθηνά ξενώνες, μαγειρεύουν σας τροφή, κι αλλα.

Η επιλογή για αυτή τη λειτουργία του ταξιδιού θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τα περισσότερα χρήματα που δαπανώνται όταν ταξιδιών με τρένο ως Nomad πηγαίνει να κρατήσεις δωματίων. Ωστόσο, αν κάνετε κράτηση ξενώνες, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα ως ότι είναι πολύ πιο προσιτό από τα ξενοδοχεία και να προσφέρουν μια καλύτερη και πιο αξέχαστη εμπειρία. Επί πλέον, όταν ταξιδεύετε μόνοι, μπορείτε να κλείσετε οποιοδήποτε δωμάτιο με όσους περισσότερους ανθρώπους σε αυτό, Ποιο είναι το φθηνότερη επιλογή. Και μας εμπιστεύονται, θα το θελήσετε γιατί αυτό θα σας επιτρέψει να συναναστρέφεστε με άλλους ταξιδιώτες που έχουν το ίδιο πνεύμα.

Αφ 'ετέρου, αν θέλεις πληρούν τους ντόπιους, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε CouchSurfing, γιατί αυτό τον τρόπο θα έχετε να μείνετε με τους ντόπιους. Συν, που μπορώ να σας πω περισσότερα για την πόλη τους και να σας δείξουμε όλα τα διασκεδαστικά μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε.

Το επόμενο πράγμα που κατατρώει τις αποταμιεύσεις σας είναι, Καλά, τρώει. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τα τρόφιμα από την προετοιμασία των γευμάτων σας στον ξενώνα ή διαμερίσματα. Οι περισσότεροι ξενώνες και διαμερίσματα προσφέρουν κουζίνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Επί πλέον, άλλα ευκαιρία του ξενώνα είναι να κάνεις παρέα με τους ανθρώπους και να προετοιμάσει μερικά γεύματα μοιράζομαι.

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Μασσαλία προς Παρίσι τρένα

Κολωνία στο Παρίσι τρένα

 

 

Το Train Travel είναι συμβουλές Nomad

Σιδηροδρομικό ταξίδι ως Nomad και να ανταποκριθούν στις νέες τους φίλους

 

  • Αν είστε ταξιδιών με τρένο ως Nomad τύπο της εξωστρεφούς, διαμένουν σε ξενώνες είναι ένα πράγμα που θα λατρέψετε, όπως είναι για ανθρώπους σαν εσάς.
  • Αν είστε ταξιδιών με τρένο ως Nomad τύπο της εσωστρεφούς, θα πρέπει να θέσει σε μια μικρή προσπάθεια, αν θέλετε να κάνεις παρέα με άλλους. Το καλό είναι ότι μετά από λίγες ημέρες, θα το συνηθίσεις. Τελικά, θα αγαπήσετε τον τρόπο που μπορείτε να πάρετε για να κάνεις παρέα με άλλους, ενώ είναι μια νομαδική ταξιδιώτη.
  • Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καναπέ surfing για να μείνετε με τους ντόπιους; μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να κάνεις παρέα μαζί τους. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ορίσετε συναντήσεις με τους ντόπιους που αγαπούν τη λήψη τους αλλοδαπούς σε μια νύχτα έξω.
  • Προσοχή των πορτοφολάδων! Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλη πόλη στον κόσμο, ευρωπαϊκές πόλεις έχουν πορτοφολάδες και άλλους εγκληματίες που προσπαθούν να επωφεληθούν από τουρίστες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, και θα πρέπει να διαβάσετε σχετικά με την κατάσταση πορτοφολά για τον τόπο που επισκέπτεστε. Πάντα να κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο πριν επισκεφτείτε μια πόλη.
  • Πάντα να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που μπορούν να κάνουν νομάδων που ταξιδεύουν τη ζωή σας πιο άνετη. Για να παρακολουθείτε τα έξοδά σας, πολλά απο εφαρμογές μπορεί να είναι η καλύτερη συντροφιά σας.
  • Θυμάμαι να ταξίδια φως. Εάν πρόκειται να είναι ένα τρένο νομάδων, θα έχετε μόνο έναν ευκολότερο χρόνο που μεταφέρουν ό, τι είναι απαραίτητο. Ξενώνες προσφέρουν πολλές από τις βασικές ανέσεις, όπως πετσέτες, στεγνωτήρες μαλλιών, και τα παρόμοια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να φέρετε τα δικά σας. Συν, έχουν συνήθως πλυντήρια και στεγνωτήρια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ένα-δύο ευρώ, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πάρει πάρα πολλά ρούχα μαζί σας, είτε. Αν θέλετε να ταξιδέψετε με πολλά πράγματα, σακίδιο στην πλάτη μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή.

Μόναχο στο Βερολίνο Τρένα

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

 

 

Τελικές σκέψεις

Ολα για όλα, σιδηροδρομικό ταξίδι ως νομάς είναι μια όμορφη και ξέγνοιαστη εμπειρία. Μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά μέρη εύκολα σε όλη την όμορφη χώρες όπως η Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, κι αλλα. Συν, μπορείτε να δείτε το όμορφη ύπαιθρο και το εντυπωσιακά τοπία η φύση έχει να προσφέρει. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή ταξιδιού θα σας δώσει μια τέτοια αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία.

 

Κάντε μια εξαιρετική ταξιδιών με τρένο ως Nomad σχέδιο εκ των προτέρων και Αγοράστε τα εισιτήρια την επιδεξιότητα που χρειάζεστε, και θα πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει την περιπέτειά σας!

 

Θέλετε να ενσωματώσετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας στον ιστότοπό σας, μπορείτε είτε να πάρετε φωτογραφίες και κείμενό μας και απλά να μας δώσει μια πιστωτική με Σύνδεσμος σε αυτό το blog, ή κάνετε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-nomad-europe%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/zh-CN_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / zh-CN για την / de / ή ru και περισσότερες γλώσσες.