Χρόνος διαβασματός: 5 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 10/09/2021)

ταξίδια σόλο στα καλύτερά της είναι ανόθευτη μαλθακότητα και τον αυθορμητισμό. Είναι η ελευθερία να έρχονται και όπως σας παρακαλώ, μείνετε σε ένα μέρος περισσότερο για μια ιδιοτροπία, και παραλείψτε τους εμπορικούς ιστότοπους; αν δεν μπορούσε να ενοχλείται. Το μόνο θέτει σε κίνδυνο που πρέπει να κάνετε είναι να τον εαυτό σας. Μεταξύ των πολλών από τις αυξανόμενες παγκόσμιες τάσεις ταξίδια, Τα σόλο ταξίδια λήψη του τόπου κορυφή, αλλά με μεγάλη σόλο ταξίδια έρθει μεγάλη ευθύνη. Ξέρεις τι λένε, Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε κατάσταση. Η επιθυμία σας να πάτε και μόνο μέσα θα πρέπει να είναι προνοητική και έτοιμοι. Η buck σταματά μαζί σας. Όταν τα πράγματα πάνε λίγο σε σχήμα αχλαδιού, θα πρέπει να έχετε την εμπιστοσύνη και το μυαλό για να το λύσουμε. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μας σχετικά με τον τρόπο προγραμματισμού ενός ατομικού ταξιδιού.

 

Solo Travel Ταξίδι: Ταξίδι με τρένο

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα μεταφοράς για τους ταξιδιώτες σόλο είναι να ταξίδι με τρένο. Το ταξίδι με το τρένο ανοίγει ένα μεγάλο αριθμό προορισμών που μπορείτε να χωράει σε λίγες εβδομάδες. Υπάρχει επίσης και το κοινωνικό στοιχείο, Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τους συναδέλφους τυχοδιώκτες σε ασφαλές περιβάλλον. ταξίδια σόλο με το τρένο είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος πραγματικά να είναι σε θέση να δουν προορισμούς και τοπία καθώς περνάτε μέσα από αυτά. Υπάρχει επίσης μια φήμη ότι το τρένο αγωγοί είναι οι τέλειοι άνθρωποι να ρωτήσω κάτι σχετικά με το τρένο φωτογραφία, Δοκιμάστε το για την επόμενη τέλεια ιστορία Instagram σας.

Άμστερνταμ στο Παρίσι τρένα

Το Λονδίνο στο Παρίσι τρένα

Ρότερνταμ στο Παρίσι τρένα

Βρυξέλλες στο Παρίσι τρένα

Travel By Train is the best

 

Την επιλογή ενός προορισμού & Κράτηση Διαμονή

Όταν επιλέγετε έναν προορισμό για σόλο σας ταξιδεύει – check εκτός εποχής, η οποία μπορεί να βοηθήσει να τεντώσει τον προϋπολογισμό σας λίγο περισσότερο. Το σύνολο του ταξιδιού είναι δική σας, αλλά έτσι είναι το κόστος. Έχοντας αυτό κατά νου, ελέγξετε τις καιρικές συνθήκες! Μερικοί προορισμοί κατά τη διάρκεια της off-season είναι απλά φρικτή και θα ήταν μια καλή ιδέα να έχετε κατά νου σημαντικά γεγονότα ή τις διακοπές που μπορεί να στείλει τις τιμές στα ύψη. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των καταλυμάτων, όπου κι αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε, Ξενοδοχεία, σι&Β, και αφθονούν Airbnb του. Διαλέξτε αυτό που είναι σωστό για σας και τον προϋπολογισμό σας.

Μασσαλία Λυών τρένα

Παρίσι στη Λυών τρένα

Λυών στο Παρίσι τρένα

Λυών προς Αβινιόν τρένα

Use Trains On Your Solo Travel Trip

 

Solo Travel Ταξίδι: Σχεδιασμός δρομολογίου σας

Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα καλύτερα προνόμια του σόλο ταξίδια, αλλά, για αρχή, να προσπαθήσουμε και να έχουν μια λεπτομερή διαδρομή. Είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης. Προσδιορίστε βασικές επισημάνσεις του προορισμού που έχετε επιλέξει και να δημιουργήσει ένα χρονοδιάγραμμα. Η ομορφιά της έχει μια λεπτομερή διαδρομή είναι ότι μπορεί να σας καθοδηγήσει, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπουν να αλλάξετε όσο προχωράς.

Βρυξέλλες προς Άμστερνταμ τρένα

Λονδίνο στο Άμστερνταμ τρένα

Βερολίνο προς Άμστερνταμ τρένα

Παρίσι στο Άμστερνταμ τρένα

Take Photos During Your Travels

 

Μείνε ασφαλής

Πρώτα η ασφάλεια Ποτέ δεν ήταν Apter. Αν ταξιδεύετε κάπου νέα και άγνωστα για σας, να λαμβάνει υπόψη της τις τοπικές hot spots της εγκληματικότητας και να κάνει την έρευνά σας! Όταν είστε έξω και περίπου, κρατήσει τα πολύτιμα αντικείμενά σας έξω από κοινή θέα και προσπαθήστε να μην περπατήσει γύρω κοιτάζοντας προς τα κάτω στο τηλέφωνό σας. Μεταφέρετε το όνομα του ξενοδοχείου σας και τη διεύθυνση μαζί σας, μόνο στην περίπτωση. Δοκιμάστε και να εξοικειωθείτε με ορισμένους τοπικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης και ενώ έχετε την έρευνα πληροφοριών ασφαλείας για το συγκεκριμένο προορισμό σας, κάνετε μια μικρή έρευνα σχετικά με την πολιτιστική εθιμοτυπία, καθώς και. Ένα από τα καλύτερα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μοιράζεται τη διαδρομή σας με ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας. Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν πού είστε και ποια είναι τα σχέδιά σας. Ενημέρωση τους για τυχόν αλλαγές που μπορεί να κάνει στην πορεία.

Φρανκφούρτη προς Βερολίνο Τρένα

Λειψία προς Βερολίνο Τρένα

Ανόβερο στο Βερολίνο Τρένα

Αμβούργο στο Βερολίνο Τρένα

How To Plan A Solo Travel Trip

 

Solo Travel Ταξίδι: Να κάνουν φίλους στην πορεία

Ενώ σόλο ταξίδια είναι μεγάλη, μπορείτε να πάτε για μέρες χωρίς να μιλήσετε με κάποιον. Η ειρήνη μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που ταξιδεύουν σόλο, αλλά τελικά μπορεί να πάρει το φόρο του. Ευτυχώς, όταν είστε εν κινήσει, Είναι αρκετά εύκολο να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους και να χτυπήσει επάνω μερικά συνομιλίες. Να είναι σίγουροι. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για μια οικεία προφορά με τη δική σας και να θυμάστε ότι οι κοινές εμπειρίες είναι ένα τέλειο παγοθραυστικό να συνδεθεί με συνοδοιπόροι.

Τα τρένα του Άμστερνταμ στο Λονδίνο

Παρίσι στο Λονδίνο τρένα

Βερολίνο προς Λονδίνο τρένα

Βρυξέλλες προς Λονδίνο τρένα

Make Friends Along Your Travels

 

πακέτο Φως

Όταν σόλο ταξίδια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα για τη δική σας. Ένα φέρνω-επάνω, μια βαλίτσα, ή ένα σακίδιο θα πρέπει να είναι η τέλεια ποσότητα αποσκευών είτε ταξιδεύετε για μία εβδομάδα ή τρεις. Πακέτο για τον προορισμό, φόρεμα για τις καιρικές συνθήκες, η οποία θα πρέπει να ελαφρύνει το φορτίο σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά αισθάνεται να συσκευάσουν μόνο τα απαραίτητα και να αφήσει το πίσω ακαταστασία. Η φωτογραφική σας μηχανή είναι πάντα μια αναγκαιότητα, σόλο ταξίδια και φωτογραφία πάνε χέρι-χέρι.

Σάλτσμπουργκ προς Βιέννη τρένα

Μόναχο προς Βιέννη τρένα

Γκρατς προς Βιέννη τρένα

Πράγα Βιέννη τρένα

 

 

Solo Travel Ταξίδι: Δείπνο για ένα

Αν είστε γενναίοι αρκετά για να κλάδο σε σόλο ταξίδια, είστε γενναία αρκετά για να φάει μόνη της. Σε πολλές χώρες, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα τείνουν να είναι περισσότερο από την περιστασιακή πλευρά, ώστε αν φοβούνται το τραπέζι για ένα σενάριο, ξεκινήσουμε με αυτά τα γεύματα. Πάρτε ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό μαζί σας και αν το φαγητό από μόνη πραγματικά δεν είναι το πράγμα σας, ματιά σε τοπικές ομάδες συνάντησή. Μπορείτε να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που απολαμβάνουν βόλτες τους καλοφαγάδες και αν θέλετε πραγματικά να θέλουν να αποφύγουν τα πλήθη, ματιά για το κατάλυμα που προσφέρει μια μικρή κουζίνα και μαγειρέψτε το δικό σας καταιγίδα.

Μόναχο προς Ζυρίχη τρένα

Βερολίνο στη Ζυρίχη τρένα

Βασιλεία προς Ζυρίχη τρένα

Βιέννη προς Ζυρίχη τρένα

Eating on a Solo Travel Trip

 

Δοκιμάστε Φτάνοντας στην ημέρα

Όταν είστε σχεδιασμό δρομολόγιό σας, προσπαθήστε να σχέδιο για να φτάσουν στη διάρκεια των ωρών της ημέρας. Είναι αρκετά ένα έργο δύσκολο να βρείτε το δρόμο σας μέσα από μια άγνωστη πόλη στο σκοτάδι και ακόμα περισσότερο όταν το κάνουν σόλο. Ο σχεδιασμός θα είναι ένα περίπλοκο μέρος του ταξιδιού της αποστολής σόλο σας, για αρχή, και μπορείτε να άμπωτη και να ρέει καθώς προχωράτε, αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν μια τεράστια διαφορά.

Λουξεμβούργο για τρένα Βρυξέλλες

Αμβέρσα με τρένα Βρυξέλλες

Άμστερνταμ τρένα Βρυξέλλες

Παρίσι τρένα Βρυξέλλες

Solo Travel Trip Photos

 

Έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για να κάνετε κάποια ταξίδια για τη δική σας και έχοντας ένα ταξίδι Solo. Θα είναι πολύ πιο οξυδερκής και ανοιχτή σε ό, τι συμβαίνει γύρω σας. Πάντα να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν ταξιδεύετε και τη χρήση Save A Train!

 

 

Θέλετε να ενσωματώσετε το blog μας “Πώς να προγραμματίσετε ένα μεμονωμένο ταξίδι?” στον ιστότοπό σας? Μπορείτε είτε να πάρετε τις φωτογραφίες και το κείμενο και να μας δώσει πίστωση με ένα link σε αυτό το blog post. Ή κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solo-travel-trip/?lang=el ‎- (Μετακινηθείτε προς τα κάτω λίγο για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε το / de προς / tr ή / ες και περισσότερες γλώσσες.