Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 10/09/2021)

Solo de călătorie la cele mai bune este nealterat îngăduință de sine și spontaneitate. Este libertatea de a veni și pleca te rog, stați într-un singur loc mai mult din capriciu, și săriți peste site-urile comercializate; dacă nu ar fi deranjat. Compromisurile numai ai nevoie pentru a face să te. Printre multe dintre tendințele de creștere la nivel mondial de călătorie, călătorii solo iau loc de top, dar cu excursii de mare solo veni o mare responsabilitate. Știi ce se spune, există argumente pro și contra pentru orice situație. Dorința ta de a merge-l înseamnă numai trebuie să fie orientate spre gândire și preparate. Buck se oprește cu tine. Când lucrurile merg un pic în formă de pară, trebuie să aveți încredere și pricepere să-l rezolve. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi despre cum să planificați o călătorie solo.

 

Călătorie Solo Travel: Călătorii Cu trenul

Una dintre cele mai populare moduri de transport pentru călători singuri este de călătorie cu trenul. Călătorind cu trenul se deschide un număr mare de destinații pe care le puteți stoarce în câteva săptămâni. Există, de asemenea, elementul social, este o modalitate foarte bună de a se conecta cu colegi aventurieri într-un mediu sigur. Solo de călătorie cu trenul este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a fi cu adevărat capabil de a vedea destinații și peisaje pe măsură ce trece prin ele. Există, de asemenea, un zvon că conductorii de tren sunt oameni perfecți pentru a întreba despre fotografie tren, încercați să-l pentru următoarea ta perfectă poveste Instagram.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Travel By Train is the best

 

Alegerea unei destinații & Rezervare Cazare

Atunci când alegeți o destinație pentru soloul călătorește – verificați în afara sezonului, care ar putea ajuta întinde bugetul un pic mai departe. Întreaga excursie este a ta, dar acest lucru este costul. Având în vedere că, verifica starea vremii! Unele destinații în timpul afara sezonului sunt pur și simplu oribilă și ar fi o idee bună de a păstra în minte evenimente majore sau vacanțe care pot trimite prețuri exorbitante. Nu există nici o lipsă de cazare, ori de câte ori vă decideți să călătorească, hoteluri, B&B-, tot mai mult Airbnb lui. Alege cel care este potrivit pentru tine și bugetul dvs..

Marsilia la trenuri Lyon

Paris Trenurile Lyon

Lyon Trenurile Paris

Lyon Trenurile Avignon

Use Trains On Your Solo Travel Trip

 

Călătorie Solo Travel: Planificarea itinerarului

Spontaneitatea este una dintre cele mai bune avantaje de călătorie solo, dar, pentru început, încercați și să aibă un itinerar detaliat. Este un excelent punct de plecare. Identificarea Repere cheie ale destinație pe care ați ales și a stabilit un calendar. Frumusetea de a avea un itinerar detaliat este că vă poate ghida în timp ce, în același timp, vă permit să schimbați ca te duci de-a lungul.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

Take Photos During Your Travels

 

Stai in siguranta

fiți prudenți nu a fost niciodată adaptorul superior. Dacă călătoriți undeva nou și neexplorat pentru tine, să fie conștient de puncte fierbinți criminalității locale și de a face cercetare! Când sunteți afară și despre, păstra obiectele de valoare la vedere simplu și încercați să nu să se plimbe în jurul valorii de căutarea în jos, la telefon. Carry numele hotelului și adresa cu tine, doar în cazul în care. Încercați și să vă familiarizați cu unele numere de urgență locale și în timp ce cercetare informații de siguranță pentru destinație specială, face un pic de cercetare pe etichetă cultural, cât. Una dintre cele mai bune măsuri de precauție este partajarea itinerarul cu un prieten sau un membru al familiei. Lasa oamenii sa stie unde esti si ce planuri sunt. Actualizați-le modificările pe care le poate face de-a lungul drum.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

How To Plan A Solo Travel Trip

 

Călătorie Solo Travel: Face prieteni a lungul drum

In timp ce de călătorie solo este mare, puteți merge pentru zile fără a vorbi cu cineva. Pacea ar putea fi unul dintre motivele pentru care călătoriți solo, dar în cele din urmă poate lua o taxă. Din fericire, atunci când sunt în mișcare, este destul de ușor de a întâlni oameni noi și greva câteva conversații. Fii încrezător. Păstrați urechile deschise pentru un accent familiar propriu și amintiți-vă că experiențele împărtășite sunt perfecte spărgătoare de gheață să se conecteze cu alți călători.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

Make Friends Along Your Travels

 

pachet Light

Când călătoriți solo, trebuie să vă asigurați că puteți transporta totul pe cont propriu. Un bagaj, o valiza, sau un rucsac ar trebui să fie cantitatea perfectă de bagaje, indiferent dacă călătoriți o săptămână sau trei. Pack pentru destinația, rochie pentru vremea, care ar trebui să ușureze sarcina dumneavoastră. Ai fi surprins de cât de bine se simte la pachet doar esențialul și să părăsească spatele dezordine. Camera foto este întotdeauna o necesitate, solo de călătorie și fotografie merg mână în mână.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

 

Călătorie Solo Travel: Cina pentru One

Dacă ești destul de curajos pentru a sucursală în călătorie solo, sunt suficient de curajos pentru a mânca singur. În multe țări, micul dejun și masa de prânz tind să fie mai mult pe partea casual, așa că, dacă se teme tabelul pentru un scenariu, începe cu aceste vremuri de masă. Ia-o carte sau un jurnal cu tine și dacă mese singur într-adevăr nu este treaba, uite în grupuri locale Meetup. Vă puteți conecta cu oameni care delectam în excursii foodie și, dacă doriți să într-adevăr doriți să evite mulțimile, căutați cazare și care oferă o chicinetă și găti propria furtună.

Munchen la trenuri Zurich

Berlin Trenurile Zurich

Basel la trenuri Zurich

Viena Trenurile Zurich

Eating on a Solo Travel Trip

 

Încercați sosirea în Ziua

Când sunteți de planificare itinerariul tau, încercați să plan pentru a ajunge în timpul zilei. Este destul de o sarcină descurajantă pentru a găsi drumul printr-un oraș necunoscut în întuneric și cu atât mai mult atunci când o faci solo. Planificarea va fi o parte complicata a misiunii tale de călătorie solo, pentru început, și puteți flux și reflux pe măsură ce trece de-a lungul dar aceste mici detalii fac o mare diferență.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

Solo Travel Trip Photos

 

Faci alegerea dreptul de a face unele care călătoresc pe cont propriu și având o excursie solo. Vei fi mult mai receptiv și deschis la ceea ce se întâmplă în jurul tău. încredere întotdeauna instinctul de intestin atunci când călătoresc și utilizarea Salvați un tren!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “Cum planul de a un solo de călătorie de călătorie?” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solo-travel-trip/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)