Timp de citit: 8 minute
(Ultima actualizare în: 13/05/2022)

Există multe orașe uimitoare de vizitat în Europa. Fiecare oraș și stradă are propriul său caracter și farmec. Vibrant, plin de cafenele grozave, buticuri, arta stradală, galerii de artă sofisticate, și ecologic, dacă nu ai fost la acestea 12 cele mai tari cartiere din Europa, iată câteva motive pentru a identifica lista de cupe.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Cele mai tari cartiere din Europa: Neukolln, Berlin

Departe de principal atractii turistice in Berlin, cartierul Neukolln este un institut pe cont propriu. Cartierul răcoros este un amestec între vechi și nou, culturi, urbanitate, și spații verzi de agrement.

Kababuri, galerii de arta, și baruri pe acoperiș lângă parcurile verzi fac din cartierul Neukolln unul dintre cele mai tari din Europa. După o zi minunată în aer liber, uriașul Tempelhofer Feld, sau Grădina Britzer puteți continua în idilicul sat Richardplatz sau parcarea Klunkeranich transformată în barul de pe acoperiș.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Holesovice, Praga

Parcuri verzi, grădini de bere cu vedere la râu, iar contemporanul muzeu de arta sunt doar câteva dintre pietrele ascunse în cel mai tare cartier Holesovice din Praga. Holesovice găzduiește artiști cehi și familii tinere, care își petrec timpul liber în parcul Letna și iau masa în numeroasele bistrouri din jur.

Zona odinioară industrială din Praga s-a transformat astăzi într-un spațiu creativ pentru designeri și minți creative. Asa de, nu este de mirare că unul dintre cele mai tari cartiere din Europa găzduiește cafenele ciudate, magazine de design, și centre de artă.

Nürnberg la Praga cu un tren

München la Praga cu un tren

Berlinul către Praga cu un tren

Viena la Praga cu un tren

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. Cele mai tari cartiere din Europa: Ostiense, Roma

Ostiense nu este cartierul tipic italian, dar tocmai asta o pune în 10 cele mai tari cartiere din Europa. A fostă fabrică transformată în muzeu de artă, arta stradală în loc de fântâni, cafenele la modă, și 1 cimitir necatolic unde poeții romantici Keats și Shelley și-au găsit locul de somn veșnic Ostiense este ca nici o altă capotă.

Pata cenușie de odinioară din capitala Italiei s-a transformat încetul cu încetul într-un loc de culori vii și creativitate. în plus, aici puteți vizita extraordinara Piramidă a lui Caius Cestius și puteți admira frescele sale, în drum spre Eataly pentru mâncare italiană. Dacă doriți să trăiți ca un localnic, cazarea în Ostiense la modă este mult mai ieftină decât în ​​cartierele turistice aglomerate din Roma.

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

 

4. Cartierul South Pigalle Paris

Plimbare jos SoPi, spre Rue des Martyrs, acasă peste 200 cafenele, ciocolatierilor, și baruri, South Pigalle este locul în Paris. Pe lângă faptul că South Pigalle este un rai al gustului, cartierul răcoros este locul unde puteți descoperi muzee și artă uimitoare. Unul dintre cele mai speciale muzee este muzeul Vieții romantice. În Musee de La Vie Romantique vă puteți extinde cunoștințele despre perioada romantică din istoria Franței.

Pentru o pauză de la o viață bună, vă puteți îndrepta către terenul de baschet colorat al Pigalle. Terenul de baschet Pigalle este renovat, proiectat în culori vii, pentru cel mai bun joc de baschet din toate timpurile. Parisul este un mare destinatie de vacanta și una dintre cele mai multe locații fantastice de vacanță cu terenuri excelente de baschet în Europa.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. Cele mai tari cartiere din Europa: Arbat, Moscova

Cartierul plin de culoare și plin de viață Arbat este un aer proaspăt în centrul aglomerat al orașului Moscova. Veți găsi Arbat plin de farmec, cu clădirile colorate, cafenele, și artă de stradă. În timp ce vă plimbați de-a lungul Arbatului, vei descoperi sufletul orașului cosmopolit. Faimoasa stradă Old Arbat se află în cartierul istoric Arbat din Moscova și-a păstrat semnificația de centru comercial, din secolul al XV-lea.

În zilele noastre, cartierul Arbat este plin de buticuri cochete, magazine de suveniruri, meşteşuguri, și multe alte comori. în plus, în timp ce această zonă este foarte turistică, îl veți găsi relaxat, și pitoresc. Pentru a vă bucura de tot ce este mai bun din Arbat, fixează câteva zile în călătoria ta la Moscova, macar. Pe aici, puteți explora cele mai bune din Moscova și frumusețea uneia dintre cele mai uimitoare locuri de vizitat din Rusia.

 

 

6. 7districtul Budapesta

Tânăr și distractiv, districtul 7 din Budapesta este o țară a minunilor pentru călători. Cu baruri grozave, cele mai bune camere de evacuare din Budapesta, o piață de seară, și evenimente culturale, cartierul acesta zumzăie mereu, intr-un sens bun. Acest cartier răcoros este, de asemenea, cartierul evreiesc din Budapesta, astfel încât să puteți vizita și marea sinagogă, un reper pe cont propriu.

în plus, vechile străzi au devenit un teren fertil pentru întinerirea culturii maghiare. Pe lângă restaurante și magazine, principala atracție în 7districtul al treilea este barurile de ruină. Sărbătorirea celui mai bun prieten al tău nuntă, sau petrecerea zilei de naștere într-un vechi bar ciudat este o experiență specială doar pentru cel mai tare cartier din Budapesta.

Viena la Budapesta cu trenul

Praga la Budapesta cu trenul

München la Budapesta cu trenul

Graz la Budapesta cu un tren

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. Cele mai tari cartiere din Europa: Langstrasse Zurich

Tradus ca cea mai lungă stradă, cartierul Langstrasse din Zurich sparge tot ce știi despre țara punctuală. Langstrasse este băiatul rău al Zurichului, şold, aventuros, cu lumini de neon strălucitoare și întotdeauna gata de petrecere. Langtrasse are olocurile de mâncare uimitoare, baruri, și cluburi pentru o pălărie de noapte, doar alege.

în plus, cel mai tare cartier este unul dintre cele mai prietenoase destinații LGBT din Europa. Aici vă puteți face groove în barul / pizzeria Les Garcons, care este LGBT, de exemplu. A concluziona, acest uimitor cartier doarme rar și vă va satisface în numeroasele sale restaurante etnice, petreceri, și după-petreceri desigur.

Interlaken la Zurich cu un tren

Lucerna la Zurich cu un tren

Berna către Zurich cu un tren

Geneva la Zurich cu trenul

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Amsterdam Nord

Cu vaste spații verzi, arhitectura frumoasa, și fermecătorul sat mic, Amsterdam-Noord are totul. Cartierul răcoros este chiar peste râul IJ, deci Noords oferă uimitor locuri de picnic și locații de concerte de muzică live. Pe lângă toate aceste farmece, Amsterdam-Noord găzduiește cel mai înalt leagăn din Europa, pentru iubitorii de adrenalină.

in orice caz, dacă intenționați o mai mult vacanta activa atunci râul este perfect pentru activitati in aer liber. Ciclism, alergare, și chiar cu barca, River IJ este perfect. Concluzia este că Amsterdam-Noord este o mică lume olandeză în minunatul oraș Amsterdam. Opțiunile sunt nesfârșite, iar atmosfera este fantastică, nu este surprinzător că călătorii revin în continuare în unul dintre cele mai tari cartiere din Europa.

Bruxelles la Amsterdam cu trenul

Londra către Amsterdam cu un tren

Berlin către Amsterdam cu trenul

Paris la Amsterdam cu trenul

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. Cele mai tari cartiere din Europa: Shoreditch Londra

Majoritatea călătorilor știu Shoreditch mulțumită pieței fantastice Brick Lane. in orice caz, Shoreditch este cel mai bun loc pentru a face cumpărături pentru piese unice în marile buticuri independente. Acesta este doar un exemplu al laturilor unice ale cartierului pictat cu graffiti. Shoreditch s-ar putea să nu fie perfect pentru imagine, dar cu siguranță are un suflet propriu.

Tocmai pentru că Shoreditch nu este cartierul clasic englezesc, a devenit o casă pentru artiștii locali. în plus, acest cartier urban este cel mai bun loc pentru a încerca mâncarea de stradă la piață sau ferestrele pop-up, surprindeți un film la cinematograful de pe acoperiș și căutați arta de perete ascunsă după colț. A concluziona, Caracterul special al lui Shoreditch îl face cel mai tare cartier din Londra.

Amsterdam la Londra cu un tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Scoţia

Pe frumoasa coastă scoțiană, cu vedere la Oceanul Atlantic, Findhorn este magic. În timp ce se află în Morayshire, unii o numesc o așezare, mai degrabă decât un cartier în termeni de oraș. Findhorn este o destinație fantastică de vacanță, în special o destinație de vacanță pe litoral. Aici, veți găsi oportunități excelente pentru distracție sau relaxare pe plajă.

în plus, Findhorn are un eco-sat uimitor, iar călătoriile recreative sunt foarte moderne în zilele noastre. Această latură verde adaugă o atmosferă modernă zonei relaxate, împreună cu marele peisaj și atmosferă.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. Cele mai tari cartiere din Europa: Vesterbro, Copenhaga

Oricine rămâne în Vesterbro va spune că acest cartier răcoros are câteva cartiere mici, foarte diferite. Unul este tânăr, seducător, și odată ce cartierul luminilor roșii din Copenhaga și cealaltă are un stil francez despre asta. Vesterbro este plin de contrast, astfel încât oricine vizitează Copenhaga pentru prima dată va găsi ceva grozav pe placul lor.

Cu alte cuvinte, Vesterbro este unul dintre cele mai tari cartiere din Europa, deoarece are ceva uimitor de oferit tuturor. De la spații verzi la restaurante rafinate, buticuri chic, și casa comunitară Absalon unde puteți lua masa cu localnicii, Comunitatea Vesterbro este foarte primitoare și ușoară. Prin urmare, nu este de mirare că Vestrbro este în top 10 cele mai tari cartiere din Europa în fiecare an.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milano

Cel mai la modă cartier din Milano, Porta Venezia găzduiește Săptămâna modei din Milano și închide cu bang topul 12 cele mai tari cartiere din Europa. Artă, alimente italiană, la colț de cele mai bune locuri de cumpărături din Milano, totuși Porta Venezia, relaxată, este Italia mică, departe de centrul turistic aglomerat.

Port Venezia are galerii de artă transformate în vile, cafenele, și grădini, ca uimitoarea Giardini Publici. Marea ambianță a Porta Venezia atrage localnicii, expatriați, și călătorii să petreacă, amesteca, și petrecere în timpul paradei gay din Milano, și în fiecare zi până atunci. Asa de, dacă intenționați o escapadă de weekend la Milano, mai bine faceți o săptămână, macar.

Florența către Milano cu un tren

Florența către Veneția cu trenul

Milano către Florența cu trenul

Veneția la Milano cu un tren

 

Porta Venezia, Milan

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie la 12 cele mai tari cartiere din Europa.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „12 cele mai tari cartiere din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)