Време за четене: 8 минути
(Последната актуализация на: 13/05/2022)

В Европа има много невероятни градове за посещение. Всеки град и улица имат свой характер и чар. Ярък, пълен с чудесни кафенета, бутици, улично изкуство, сложни художествени галерии, и екологични, ако не сте били на тези 12 най -готините квартали в Европа, ето няколко причини да определите списъка си с кофи.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Най -готините квартали в Европа: Нойкьолн, Берлин

Далеч от основното туристически атракции в Берлин, кварталът Neukolln е самостоятелен институт. Прохладният квартал е смесица между старо и ново, култури, градскост, и зелени площи за отдих.

Кабаби, художествени галерии, и решетки на покрива до зелените паркове превръща квартал Нойколн в един от най -готините в Европа. След чудесен ден на открито огромният Темпелхофер Фелд, или Britzer Garden можете да продължите към идиличното село Richardplatz или паркинга Klunkeranich, превърнат в бар на покрива.

Франкфурт до Берлин с влак

Лайпциг до Берлин с влак

Хановер до Берлин с влак

Хамбург до Берлин с влак

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Холешовице, Прага

Зелени паркове, бирени градини с изглед към реката, и съвременното музей на изкуството са само някои от тях скритите скъпоценни камъни в най -готиния квартал на Холешовице в Прага. Холешовице е дом на чешки художници и млади семейства, които прекарват свободното си време в парк Летна и вечерят в многото бистра наоколо.

Някогашната индустриална зона в Прага днес се е превърнала в творческо пространство за дизайнери и творчески умове. Така, не е изненадващо, че в един от най -готините квартали в Европа има странни кафенета, дизайнерски магазини, и центрове за изкуство.

Нюрнберг до Прага с влак

Мюнхен до Прага с влак

Берлин до Прага с влак

Виена до Прага с влак

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. Най -готините квартали в Европа: Ostiense, Рим

Остиенсе не е типичният италиански квартал, но точно това го поставя в 10 най -готините квартали в Европа. А бивша фабрика, превърната в музей на изкуството, улично изкуство вместо фонтани, модерни кафенета, и 1 некатолическо гробище, където романтичните поети Кийтс и Шели намериха своето място за вечен сън Ostiense е като никой друг качулка.

Някога сивото петно ​​в италианската столица малко по малко се трансформира в място с ярки цветове и креативност. освен това, тук можете да посетите необикновената пирамида на Кай Цестий и да се полюбувате на нейните фрески, на път за Eataly за италианска храна. Ако искате да живеете като местен, настаняването в модерния Остиензе е много по -евтино, отколкото в претъпканите туристически квартали в Рим.

Милан до Рим с влак

Флоренция до Рим с влак

Венеция до Рим с влак

Неапол до Рим с влак

 

4. Кварталът Южен Пигал Париж

Разхождайки се надолу SoPi, до Rue des Martyrs, дом към над 200 кафенета, шоколатиери, и решетки, South Pigalle е мястото в Париж. Освен че Южен Пигал е рай за ястия, готиният квартал е мястото, където можете да откриете невероятни музеи и изкуство. Един от най -специалните музеи е музеят на романтичния живот. В Musee de La Vie Romantique можете да разширите знанията си за романтичния период във френската история.

За почивка от хубавия живот, можете да се отправите към цветното баскетболно игрище на Pigalle. Баскетболното игрище на Пигал е реновирано, проектирани в ярки цветове, за най-добрата баскетболна игра досега. Париж е страхотен ваканционна дестинация и един от най -много фантастични места за почивка с чудесни баскетболни игрища в Европа.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. Най -готините квартали в Европа: Арбат, Москва

Цветният и оживен квартал Арбат е свеж въздух в претъпкания център на Москва. Ще откриете Арбат пълен с чар, с цветните сгради, кафенета, и уличното изкуство. Докато се разхождате по Арбат, ще откриете душата на космополитния град. Известната улица Стария Арбат е в историческия квартал Арбат в Москва, запазила значението си на търговски център, от 15 век.

В момента, квартал Арбат е пълен с шикозни бутици, магазини за сувенири, занаяти, и още много съкровища. В допълнение, докато тази област е много туристическа, ще го намерите закъсал, и живописна. За да се насладите на най -доброто от Арбат, определете няколко дни в пътуването си в Москва, поне. Насам, можете да разгледате най -доброто от Москва и красотата на един от тях най -невероятните места за посещение в Русия.

 

 

6. 7област Будапеща

Млад и забавен, 7 -ми район в Будапеща е страната на чудесата за пътешественици. Със страхотни барове, най -добрите стаи за бягство в Будапеща, вечерен пазар, и културни събития, този квартал винаги бръмчи, в добър смисъл. Този готин квартал е и еврейският квартал в Будапеща, така че можете да посетите и голямата синагога, забележителност сама по себе си.

освен това, старите улици са се превърнали в благодатна почва за подмладяване на унгарската култура. В допълнение към ресторантите и магазините, основната атракция в 7квартал е руините барове. Честване на най-добрия ви приятел сватба, или рожден ден в стар странен бар е преживяване специално за най -готиния квартал на Будапеща.

Виена до Будапеща с влак

Прага до Будапеща с влак

Мюнхен до Будапеща с влак

Грац до Будапеща с влак

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. Най -готините квартали в Европа: Langstrasse Цюрих

Преведено като най -дългата улица, кварталът Langstrasse в Цюрих разбива всичко, което знаете за точната страна. Лангштрасе е лошото момче на Цюрих, хип, авантюристичен, с ярки неонови светлини и винаги готов за парти. Langtrasse има aлабиринтни места за хранене, решетки, и клубове за нощна шапка, просто вземете своя избор.

освен това, най -готиният квартал е един от най -приятелските ЛГБТ дестинации в Европа. Тук можете да започнете да се занимавате с приятен за ЛГБТ бар/пицария Les Garcons, например. Да заключа, този невероятен квартал рядко спи и ще се погрижи за вас в многото си етнически ресторанти, партии, и афтърпартита разбира се.

Интерлакен до Цюрих с влак

Люцерн до Цюрих с влак

Берн до Цюрих с влак

Женева до Цюрих с влак

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Север Амстердам

С обширни зелени площи, красива архитектура, и очарователното малко селце, Амстердам-Норд има всичко. Прохладният квартал е точно срещу река IJ, така че Noords предлага невероятно места за пикник и места за концерти на живо. В допълнение към всички тези прелести, Амстердам-Норд е домът на най-високите люлки в Европа, за любителите на адреналина.

въпреки това, ако планирате повече активна ваканция тогава реката е идеална за дейности на открито. Колоездене, бягане, и дори с лодка, River IJ е перфектен. Изводът е, че Амстердам-Север е холандски малък свят в прекрасния град Амстердам. Опциите са безкрайни, и атмосферата е фантастична, не е изненадващо, че пътниците продължават да се връщат в един от най -готините квартали в Европа.

Брюксел до Амстердам с влак

Лондон до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Париж до Амстердам с влак

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. Най -готините квартали в Европа: Шоредит Лондон

Повечето туристи знаят Шордич благодарение на фантастичния пазар Brick Lane. въпреки това, Shoreditch е най-доброто място за пазаруване на уникални парчета в страхотните независими бутици. Това е само един пример за уникалните страни на рисувания с графити квартал. Shoreditch може да не е перфектен за картината, но определено има своя собствена душа.

Точно защото Shoreditch не е типичният класически английски квартал, той се е превърнал в дом за местни художници. В допълнение, този градски квартал е най-доброто място да опитате улична храна на пазара или изскачащи прозорци, хванете филм в киното на покрива и потърсете скритото изкуство за стени зад ъгъла. Да заключа, Специалният характер на Shoreditch го прави най -готиният квартал в Лондон.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Шотландия

На красивото шотландско крайбрежие с изглед към Атлантическия океан, Findhorn е вълшебен. Докато се намира в Морейшир, някои го наричат ​​селище, а не квартал в градски план. Findhorn е фантастична дестинация за почивка, особено морска ваканционна дестинация. Тук, ще откриете чудесни възможности за забавление или водни спортове на плажа.

освен това, Findhorn има невероятно еко село, и пътуванията за отдих са много модерни в днешно време. Тази зелена страна добавя модерна атмосфера към спокойната зона, заедно с чудесния пейзаж и атмосфера.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. Най -готините квартали в Европа: Вестербро, Копенхаген

Всеки, който остане във Вестербро, ще каже, че този готин квартал има няколко малки, много различни квартала в него. Единият е млад, съблазнителен, и веднъж кварталът на червените светлини в Копенхаген, а другият има френски шик. Vesterbro е пълен с контраст, така че всеки, който посети Копенхаген за първи път, ще намери нещо страхотно по свой вкус.

С други думи, Вестербро е един от най -готините квартали в Европа, защото има нещо невероятно да предложи на всеки. От зелени площи до изискани ресторанти, шикозни бутици, и общинска къща Абсалон, където можете да вечеряте с местните жители, Общността на Vesterbro е много приветлива и спокойна. Следователно, не е чудно, че Vestrbro е на върха 10 най -готините квартали в Европа всяка година.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Порта Венеция, Милан

Най -модерният квартал в Милано, Porta Venezia е домакин на Седмицата на модата в Милано и затваря с гръм и трясък 12 най -готините квартали в Европа. Изкуство, италианска храна, зад ъгъла от най -добрите места за пазаруване в Милано, все пак спокойната Порта Венеция е малка Италия, далеч от претъпкания туристически център.

Порт Венеция може да се похвали с вили, превърнати в художествени галерии, кафенета, и градини, като зашеметяващата Giardini Publici. Страхотната атмосфера на Порта Венеция привлича местните жители, експати, и пътешественици за излизане, смесвам, и парти по време на гей парада в Милано, и всеки ден до тогава. Така, ако планирате a бягство през уикенда в Милано, по -добре да продължи една седмица, поне.

Флоренция до Милано с влак

Флоренция до Венеция с влак

Милано до Флоренция с влак

Венеция до Милано с влак

 

Porta Venezia, Milan

 

Ние в Запазете влак с удоволствие ще ви помогне да планирате пътуване до 12 най -готините квартали в Европа.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога „12 най -готините квартали в Европа“ на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.