Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 13/05/2022)

Der er mange fantastiske byer at besøge i Europa. Hver by og gade har sin egen karakter og charme. Levende, fuld af gode caféer, butikker, gadekunst, sofistikerede kunstgallerier, og miljøvenlig, hvis du ikke har været til disse 12 sejeste kvarterer i Europa, her er et par grunde til at fastgøre din skovliste.

 

1. De sejeste kvarterer i Europa: Neukölln, Berlin

Langt fra det vigtigste turistattraktioner i Berlin, Neukolln -kvarteret er et institut på egen hånd. Det fede kvarter er en blanding mellem gammelt og nyt, kulturer, urbanitet, og rekreative grønne områder.

Kababs, kunstgallerier, og tagbarer ved siden af ​​grønne parker gør Neukolln -kvarteret til et af de sejeste i Europa. Efter en stor dag udendørs den enorme Tempelhofer Feld, eller Britzer Garden kan du fortsætte til den idylliske landsby Richardplatz eller parkeringspladsen Klunkeranich, der er vendt på tagterrassen.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Holesovice, Prag

Grønne parker, ølhaver med udsigt over floden, og det nutidige Kunstmuseum er blot nogle få af de skjulte perler i Prags sejeste Holesovice -kvarter. Holesovice er hjemsted for tjekkiske kunstnere og unge familier, der tilbringer deres fritid i Letna Park og spisning i de mange bistroer rundt omkring.

Det engang industriområde i Prag har i dag forvandlet sig til et kreativt rum for designere og kreative sind. Så, det er ikke overraskende, at et af de sejeste kvarterer i Europa huser skæve cafeer, designbutikker, og kunstcentre.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. De sejeste kvarterer i Europa: Ostiense, Rom

Ostiense er ikke det typiske italienske kvarter, men det er præcis det, der sætter det i 10 sejeste kvarterer i Europa. EN tidligere fabrik omdannet til et kunstmuseum, gadekunst i stedet for springvand, trendy caféer, og 1 ikke-katolsk kirkegård, hvor romantiske digtere Keats og Shelley fandt deres sted med evig søvn Ostiense er som ingen anden hætte.

Den engang grå plet i den italienske hovedstad har lidt efter lidt forvandlet sig til et sted med levende farver og kreativitet. i øvrigt, her kan du besøge den ekstraordinære pyramide Caius Cestius og beundre dens kalkmalerier, på vej til Eataly for italiensk mad. Hvis du ønsker at leve som en lokal, indkvartering i trendy Ostiense er meget billigere end i de overfyldte turistområder i Rom.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

4. South Pigalle Neighborhood Paris

Spadseretur ned SoPi, til Rue des Martyrs, hjem til over 200 cafeer, chokolademagere, og barer, South Pigalle er it-stedet i Paris. Udover at South Pigalle er en foodies -himmel, det seje kvarter er, hvor du kan opdage fantastiske museer og kunst. Et af de mest specielle museer er museet for romantisk liv. I Musee de La Vie Romantique kan du udvide din viden om den romantiske periode i fransk historie.

For en pause fra det fine liv, kan du tage til Pigalles farverige basketballbane. Pigalles basketballbane er renoveret, designet i levende farver, for den bedste basketballkamp nogensinde. Paris er en stor ferie destination og en af ​​de mest fantastiske ferielokationer med store basketballbaner i Europa.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. De sejeste kvarterer i Europa: Arbat, Moskva

Det farverige og livlige Arbat-kvarter er en frisk åndeluft i den overfyldte bymidte i Moskva. Du finder Arbat fuld af charme, med de farverige bygninger, cafeer, og street art. Mens du spadserer langs Arbat, du vil opdage sjælen i den kosmopolitiske by. Den berømte gamle Arbat -gade er i det historiske Arbat -kvarter i Moskva bevaret sin betydning som et handelscenter, fra 1400 -tallet.

I dag, kvarteret Arbat er fuld af smarte butikker, souvenirbutikker, håndværk, og mange flere skatte. Desuden, mens dette område er meget turistmæssigt, du vil finde det afslappet, og naturskønne. For at nyde det bedste af Arbat, fastgør et par dage i din Moskva -rejse, i det mindste. Denne måde, du kan udforske det bedste fra Moskva og skønheden i en af de mest fantastiske steder at besøge i Rusland.

 

 

6. 7distrikt Budapest

Ung og sjov, det 7. distrikt i Budapest er et eventyrland for rejsende. Med gode barer, de bedste flugtværelser i Budapest, et aftenmarked, og kulturelle begivenheder, dette kvarter summer altid, på en god måde. Dette fede kvarter er også det jødiske kvarter i Budapest, så du kan også besøge den store synagoge, et vartegn i sig selv.

i øvrigt, de gamle gader er blevet en grobund for foryngelse af den ungarske kultur. Udover restauranter og butikker, hovedattraktionen i 7distrikt er ruinbarerne. At fejre din bedste vens bryllup, eller fødselsdag bash i en gammel quirky bar er en oplevelse speciel kun til Budapests sejeste kvarter.

Wien til Budapest med et tog

Prag til Budapest med et tog

München til Budapest med et tog

Graz til Budapest med et tog

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. De sejeste kvarterer i Europa: Langstrasse Zürich

Oversat som den længste gade, Langstrasse -kvarteret i Zürich bryder alt, hvad du ved om det punktlige land. Langstrasse er Zürichs dårlige dreng, hofte, eventyrlystne, med lyse neonlys og altid klar til fest. Langtrasse har enlabyrint madsteder, barer, og klubber til en natkåbe, bare tag dit valg.

i øvrigt, det sejeste kvarter er et af de hyggeligste LGBT -destinationer i Europa. Her kan du få din rille i den LGBT-venlige Les Garcons bar/pizza-sted, for eksempel. For at konkludere, dette fantastiske kvarter sover sjældent og vil tage højde for dig i sine mange etniske restauranter, parter, og efterfester selvfølgelig.

Interlaken til Zürich med et tog

Lucerne til Zürich med et tog

Bern til Zürich med et tog

Genève til Zürich med et tog

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Amsterdam nord

Med store grønne områder, smukke arkitektur, og den charmerende lille landsby, Amsterdam-Noord har det hele. Det seje kvarter ligger på tværs af floden IJ, så Noords giver fantastisk picnic steder og steder med live musik. Ud over alle disse charme, Amsterdam-Noord er hjemsted for den højeste sving i Europa, for adrenalinelskere.

Imidlertid, hvis du planlægger mere aktiv ferie så er floden perfekt til udendørs aktiviteter. Cykling, løb, og endda sejlads, River IJ er perfekt. Bundlinjen er, at Amsterdam-Noord er en hollandsk lille verden inde i den dejlige Amsterdam-by. Indstillingerne er uendelige, og stemningen er fantastisk, ikke overraskende kommer rejsende hele tiden tilbage til et af de sejeste kvarterer i Europa.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. De sejeste kvarterer i Europa: Shoreditch London

De fleste rejsende ved det Shoreditch takket være det fantastiske Brick Lane -marked. Imidlertid, Shoreditch er det bedste sted at shoppe efter unikke stykker i de store uafhængige butikker. Dette er blot et eksempel på de unikke sider ved det graffitimalerede kvarter. Shoreditch er muligvis ikke perfekt, men den har bestemt en egen sjæl.

Netop fordi Shoreditch ikke er det typiske klassiske engelske kvarter, det er blevet et hjemsted for lokale kunstnere. Desuden, dette bykvarter er det bedste sted at prøve streetfood på markedet eller pop-ups, fange en film i taget på biografen og kigge efter den skjulte vægkunst rundt om hjørnet. For at konkludere, Shoreditchs særlige karakter gør det til det sejeste kvarter i London.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Skotland

På den smukke skotske kystlinje med udsigt over Atlanterhavet, Findhorn er magisk. Mens det ligger i Morayshire, nogle kalder det et forlig, frem for et kvarter i bymæssig henseende. Findhorn er et fantastisk feriemål, især en feriedestination ved havet. Her, finder du store muligheder for vandsports sjov eller afslapning på stranden.

i øvrigt, Findhorn har en fantastisk øko-landsby, og fritidsrejser er meget trendy i dag. Denne grønne side tilføjer en trendy stemning til det afslappede område, sammen med det store landskab og stemningen.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. De sejeste kvarterer i Europa: Vesterbro, København

Enhver, der bor på Vesterbro, vil sige, at dette seje kvarter har et par små meget forskellige kvarterer i det. Den ene er ung, forførende, og engang har Københavns rødlys -distrikt og den anden en fransk chic over sig. Vesterbro er fuld af kontrast, så alle, der besøger København for første gang, finder noget godt til deres smag.

Med andre ord, Vesterbro er et af de sejeste kvarterer i Europa, fordi det har noget fantastisk at byde på for alle. Fra grønne områder til fine restauranter, smarte butikker, og Absalon fælleshus, hvor du kan spise middag med lokalbefolkningen, Vesterbros samfund er meget imødekommende og afslappet. Derfor, det er ikke underligt, at Vestrbro er i toppen 10 de sejeste kvarterer i Europa hvert år.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milano

Det mest fashionable kvarter i Milano, Porta Venezia er vært for Milanos modeuge og lukker med et brag toppen 12 sejeste kvarterer i Europa. Kunst, italiensk mad, rundt om hjørnet fra de bedste shoppingsteder i Milano, endnu tilbagelænet Porta Venezia er lille Italien, væk fra det overfyldte turistcenter.

Port Venezia kan prale af villaer, der vender kunstgallerier, cafeer, og haver, som den fantastiske Giardini Publici. Porta Venezias store stemning tiltrækker lokalbefolkningen, udstationerede, og rejsende til at hænge ud, blande sig, og fest under Milan Gay -paraden, og hver dag indtil da. Så, hvis du planlægger en weekend flugt i Milano, hellere gøre det en uges tid, i det mindste.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Porta Venezia, Milan

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til 12 sejeste kvarterer i Europa.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg “12 sejeste kvarterer i Europa” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)