Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 05/11/2021)

Svævende til himlen, det følgende 10 de smukkeste skyskrabere verden over er mesterværker af verdens bedste arkitekter. Blanding af futuristiske elementer, bæredygtige og grønne funktioner, Disse 10 smukke bygninger er også nogle af de mest besøgte vartegn på verdensplan.

 

1. Verdens smukkeste skyskrabere: Skarven

306 meter høj, Shard-tårnet er den mest genkendelige skyskraber i London. Med den bedste udsigtsplatform i London, du kan se den smukke byskyline fra skyskraberens tag. Udsigtsplatformen er 244 meter og byder på udsigt næsten hele vejen til hvert hjørne af London.

Åbnet i 2003, Shard tiltrækker besøgende fra hele verden. Mest fordi det unikke arkitektoniske design skiller sig ud blandt alle de store skyskrabere i verden. Shard-designet består af glasstykker og er udformet som et glasskår, der er 11,000 glaspaneler i Shards konstruktion. Så, når i London er det et besøg værd, sammen med en fantastisk solnedgangsmiddag i Shard-restauranterne på etager 31-33, den højeste i Storbritannien.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Verdens smukkeste skyskrabere: Evolution Tower Moskva

246 meter høj, det spiralformede Evolution Tower i Moskva er en af ​​de mest fascinerende skyskrabere i verden. Den smukke skyskraber dominerer Moskvas forretningskvarter i Moskva by og har udsigt over Moskva-floden. Med en metrostation, indkøbscenter, kontorer, og grønne områder, det Evolution Tower er en af ​​de mest besøgte attraktioner i Moskva.

Den arkitektoniske struktur er overvældende og ærefrygtindgydende, gør Evolution til en af de mest fantastiske steder at besøge i Rusland. Så, der er ingen grund til at sige, at den russiske skyskraber har mange rejsebilleder rundt om i verden og er en kilde til efterligning for arkitekter og ingeniører verden over.

Wien til Budapest med et tog

Prag til Budapest med et tog

München til Budapest med et tog

Graz til Budapest med et tog

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Verdens smukkeste skyskrabere: Empire State Building

Den mest berømte kontorbygning i verden, Empire State Building siden 1931. Den fremragende New York-skraber blev bygget i 1920'erne i et kapløb om at bygge de højeste skyskrabere i verden. Empire State Building vandt løbet, da arkitekterne Raskob og Smith designede en episk skyskraber, der dominerer Manhattans skyline kl. 381 meter.

Empire State Building er et af New Yorks must-see vartegn. Fra 38. etage, du kan byde solopgangen velkommen sammen med byen, der aldrig sover. Med udsigt over Central Park, Fifth Avenue til Times Square, udsigten fra Empire State Building er uforglemmelig.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Shanghai Tower

Den næsthøjeste skyskraber i verden, Shanghai Tower når 632 meter. Dominerer den betagende Shanghai skyline, Shanghai Tower har den højeste udsigtsplatform i verden med udsigt over Shanghai hele året rundt.

Yderligere unikke funktioner omfatter en glasfacade, med en hvirvlende top, og en af ​​de mest fascinerende funktioner er de grønne indre rum. Ud over det grønne design, tårnet er designet som en by i sig selv, Hotel, butikslokaler, kontorer, og besøgendes rum for offentligheden. Shanghai Tower er ikke kun en af ​​de 10 verdens smukkeste skyskrabere, men den er også den største, med evnen til at rumme 16,000 mennesker.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank of China Tower Hong Kong

Dominerer Hong Kongs skyline, Bank of China-bygningen er en af ​​de mest bemærkelsesværdige skyskrabere i Kina. På 367 meter, Bank of China Tower er en af ​​verdens højeste skyskrabere og den mest bemærkelsesværdige bygning i centrum af Hong Kong. Med skarpe kanter og trekantede design på ydersiden, Bank of China vil holde dig til at se i timevis.

Mens de fleste besøgende til Hong Kong finder denne skyskraber unik, der er et par stykker, der ikke er imponerede. Årsagen er netop de funktioner, der adskiller BOC fra den anden smukke bygninger i Kina. De skarpe kanter og X, er negative symboler i Feng Shui. Imidlertid, den mulige negative uheld forhindrer ikke rejsende i at beundre denne arkitektoniske skønhed hver dag.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapore

En af de 10 de smukkeste skyskrabere i verden, er et feriested. Marina Sands vender ud mod Marina Bay, med restauranter, et kasino, et teater, i tre tårne, forbundet med en 340 meter lang SkyPark. Desuden, det mest fantastiske kompleks har verdens højeste infinity-pool.

Arkitekten Moshe Safdie forklarede, at skyskraberens design var inspireret af et spil kort. Der er en fantastisk udsigt over Singapore fra infinity-poolen, på 57. etage. Desuden, du kan beundre den fantastiske Marina Bay Sands skyskraber fra Gardens by The Bay, endnu et smukt sted at besøge i Singapore.

Milano til Napoli med et tog

Firenze til Napoli med et tog

Venedig til Napoli med et tog

Pisa til Napoli med et tog

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Verdens smukkeste skyskrabere: Tokyo Skytree

Med 2 observationsdæk, Tokyo Skytree skyskraberen er en af ​​de fem højeste skyskrabere i verden. På 634 meter, du kan få kaffe på den højeste cafe i verden, med en fantastisk udsigt over Tokyo. Skytree blev bygget til at være et tv- og sendetårn og blev senere et af de vigtigste vartegn i Tokyo.

Ud over udsigtsdækkene, og cafe, du kan besøge et akvarium og planetarium ved dets base. Udsigtsdækkene byder på 360 graders udsigt over den mest futuristiske og spændende by i Japan, og Asien. Bundlinjen, kom forberedt til at bruge en hel dag på at beundre udsigten og besøge de mange fantastiske faciliteter i Tokyos Skytree skyskraber.

Milano til Rom med et tog

Firenze til Rom med et tog

Venedig til Rom med et tog

Napoli til Rom med et tog

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Canton Tower Guangzhou

Kina er en fascinerende blanding af moderne og antikke, hvor templer overlever ved siden af ​​skyskrabere, der rejser sig op i skyerne. En af de bedste steder at besøge i Kina er Guangzhou og det astronomiske Canton Tower. Ved det episke 604 meters højde, Canton Tower er synligt fra ethvert punkt i Guangzhou.

En af de bedste ting at gøre i Canton Tower er at tage en sporvognstur på toppen. Så, hvis du ikke har højdeskræk, komme om natten, når tårnet er oplyst med klare regnbuefarver. Fra sporvognskombination til en billet til udsigtsdækket, at besøge Canton Tower er en enestående oplevelse og mere end blot at stå ved bunden med kæbefald.

Interlaken til Zürich med et tog

Lucerne til Zürich med et tog

Bern til Zürich med et tog

Genève til Zürich med et tog

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Liebian International Building

Det største menneskeskabte vandfald er et storslået træk ved verdens mest betagende skyskraber. Liebian International skyskraberen er 121 meter høj med et vandfald over sine facader. Det højeste vandfald lever af fire pumper og nedbør ved dens base. Du kan se denne bemærkelsesværdige bygning på din rejse til Kina, især til Guiyang, i det sydvestlige Kina.

Den Liebianske skyskraber er måske ikke den højeste i verden, men det er bestemt en af ​​de bedste 5 de smukkeste skyskrabere i verden.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

 

10. Verdens smukkeste skyskrabere: Agbar Tower Barcelona

Torre Glories er en bemærkelsesværdig skyskraber blandt de mange smukke vartegn i Barcelona. Den 38-etagers 144 meter skyskraber er skabelsen af ​​en fransk arkitekt. Den smukke skyskraber har form som en gejser, der stiger op i himlen og er designet efter bjerget Montserrat. Hvis du ser nærmere på, vil du bemærke, at hele facaden er lavet af glas.

Imidlertid, Agbar Towers mest slående træk er den farverige belysning. Den spanske skyskraber har 4,500 LED-enheder. Disse LED-enheder viser billeder og kan producere 16 millioner farver. i øvrigt, Hvis du kredser om Agbar Tower, vil du bemærke henvisningen til et andet fantastisk vartegn, Gaudis Sagrada-familie. Så, når som helst du ønsker at besøge denne smukke skyskraber, være klar til at beundre det hele dagen lang.

Rimini til Firenze med et tog

Rom til Firenze med et tog

Pisa til Firenze med et tog

Venedig til Firenze med et tog

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en tur til 10 verdens smukkeste skyskrabere med tog.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 Smukkeste Skyskrabere Worldwide" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)