Wacan Maca: 7 menit
(Paling Keri Dianyari On: 05/11/2021)

Ndhuwur langit, ing ngisor iki 10 gedung pencakar langit sing paling apik ing saindenging jagad minangka karya arsitek paling apik ing donya. Nggabungake unsur futuristik, fitur sustainable lan ijo, iki 10 bangunan ayu uga sawetara saka landmark paling kerep dibukak donya.

  • Transport Rail punika Travel Eco-Friendly Way Kanggo. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train dening Simpen A Train, ing Situs Web Tiket Sepur Paling murah Ing Donya.

 

1. Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad: The Shard

306 dhuwur meter, menara Shard minangka pencakar langit sing paling dikenal ing London. kanthi platform ndeleng paling apik ing London, sampeyan bisa ndeleng skyline kutha ayu saka rooftop pencakar langit kang. Platform tampilan yaiku 244 meter lan nawakake views meh kabeh cara kanggo saben pojok London.

Dibukak ing 2003, Shard narik kawigaten pengunjung saka sak ndonya. Biasane amarga desain arsitektur sing unik katon ing antarane kabeh gedung pencakar langit gedhe ing donya. Desain Shard kasusun saka potongan kaca lan dirancang minangka pecahan kaca, ana 11,000 panel kaca ing construction Shard. dadi, nalika ing London iku worth a neng, bebarengan karo nedha bengi sunset sange ing restoran Shard ing jubin 31-33, paling dhuwur ing UK.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad: Evolution Tower Moscow

246 dhuwur meter, spiraling Evolution Tower ing Moscow iku salah siji saka pencakar langit paling narik ing donya. Pencakar langit sing apik iki ndominasi distrik bisnis Moskow ing Kutha Moskow lan madhep Kali Moskow. Kanthi stasiun metro, mall blanja, kantor-kantor, lan wilayah ijo, ing Evolution Tower minangka turis wisata, salah sawijining Towers ing Moscow.

Struktur arsitektur sing nggumunake lan nggumunake, nggawe Evolution salah siji saka papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing Rusia. dadi, ora perlu ngomong pencakar langit Rusia nduweni akeh foto perjalanan ing saindenging jagad lan minangka sumber tiruan kanggo arsitek lan insinyur ing saindenging jagad..

Wina menyang Budapest Kanthi Sepur

Prague menyang Budapest Kanthi Sepur

Munich menyang Budapest Kanthi Sepur

Graz menyang Budapest Kanthi Sepur

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad: Gedung Empire State

Bangunan kantor paling misuwur ing donya, Empire State Building wiwit 1931. Pengikis New York sing luar biasa dibangun ing taun 1920-an ing balapan kanggo mbangun gedung pencakar langit paling dhuwur ing donya.. Empire State Building menang lomba nalika arsitek Raskob lan Smith ngrancang bangunan pencakar langit epik sing ndominasi skyline Manhattan ing 381 meter.

Empire State Building minangka salah sawijining landmark sing kudu dideleng ing New York. Saka lantai 38, sampeyan bisa nampa sunrise bebarengan karo kutha sing ora tau turu. Kanthi tampilan Central Park, Fifth Avenue kanggo Times Square, views saka Empire State Building ora iso lali.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Menara Shanghai

Pencakar langit paling dhuwur nomer loro ing donya, Menara Shanghai tekan 632 meter. Ndominasi skyline Shanghai sing narik ati, Menara Shanghai nduweni platform tampilan paling dhuwur ing donya sing nawakake pemandangan Shanghai ing saindhenging taun.

Fitur unik tambahan kalebu fasad kaca, karo ndhuwur swirling, lan salah sawijining fitur sing paling narik yaiku ruang interior sing ijo. Saliyane desain ijo, menara iki dirancang minangka kutha ing dhewe, hotel, papan eceran, kantor-kantor, lan papan pengunjung kanggo umum. Shanghai Tower ora mung siji saka 10 pencakar langit paling ayu ing donya, nanging uga paling gedhe, kanthi kemampuan kanggo nampung 16,000 wong.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank of China Tower Hong Kong

Ndominasi skyline Hong Kong, bangunan Bank of China iku salah siji saka pencakar langit paling apik tenan ing China. ing 367 meter, Menara Bank of China minangka salah sawijining gedung pencakar langit paling dhuwur ing saindenging jagad lan bangunan paling misuwur ing tengah Hong Kong.. Kanthi sudhut sing cetha lan desain segi telu ing njaba, Bank of China bakal njaga sampeyan nonton nganti pirang-pirang jam.

Nalika umume pengunjung ing Hong Kong nemokake pencakar langit iki unik, ana sawetara sing ora kesengsem. Alesane yaiku fitur sing mbedakake BOC saka liyane bangunan ayu ing China. Sisih cetha lan X, minangka simbol negatif ing Feng Shui. Nanging, bad luck negatif bisa ora mungkasi lelungan saka admiring kaendahan arsitektur iki saben dina.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapore

Salah 10 pencakar langit paling ayu ing donya, punika resort. Marina Sands madhep Marina Bay, karo restoran, casino, teater, ing telung menara, disambungake dening 340 meter SkyPark dawa. Saliyane, Komplek paling apik tenan wis blumbang tanpa wates paling dhuwur ing donya.

Arsitek Moshe Safdie nerangake manawa desain gedung pencakar langit kasebut diilhami saka dek kertu.. Ana pemandangan Singapura sing apik banget saka kolam tanpa wates, ing lantai 57. Saliyane, sampeyan bisa ngujo sange Marina Bay Sands pencakar langit saka Gardens by The Bay, panggonan nggantheng liyane kanggo ngunjungi ing Singapura.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad: Tokyo Skytree

kanthi 2 dek observasi, gedung pencakar langit Tokyo Skytree iku salah siji saka limang gedung pencakar langit paling dhuwur ing donya. ing 634 meter, sampeyan bisa njaluk kopi ing warung paling dhuwur ing donya, kanthi pemandangan Tokyo sing apik tenan. Skytree dibangun dadi menara televisi lan penyiaran lan banjur dadi landmark paling penting ing Tokyo..

Saliyane dek observasi, lan warung, sampeyan bisa ngunjungi akuarium lan planetarium ing dhasare. Dek observasi nawakake 360 derajat views saka kutha paling futuristik lan agawé ing Jepang, lan Asia. Ing ngisor baris, teka siap kanggo nglampahi sedina muput ngujo pemandangan lan ngunjungi akeh fasilitas sing apik tenan ing gedung pencakar langit Skytree Tokyo.

Milan menyang Roma Kanthi Sepur

Florence menyang Roma Kanthi Sepur

Venesia menyang Roma Kanthi Sepur

Napoli menyang Roma Kanthi Sepur

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Menara Kanton Guangzhou

China minangka campuran modern lan kuno, ngendi candhi urip jejere pencakar langit sing munggah menyang mega. Salah siji saka papan sing paling apik kanggo dikunjungi ing China yaiku Guangzhou lan Menara Kanton astronomi. Ing epik 604 dhuwur meter, Menara Kanton katon saka ngendi wae ing Guangzhou.

Salah sawijining sing paling apik sing kudu ditindakake ing Menara Kanton yaiku numpak trem ing ndhuwur. dadi, yen sampeyan ora wedi marang dhuwur, teka ing wayah wengi, when the tower is illuminated with bright rainbow colors. From tram combo to a viewing deck ticket, ngunjungi Menara Kanton minangka pengalaman sing luar biasa lan luwih saka mung ngadeg ing dhasar rahang.

Interlaken menyang Zurich Kanthi Sepur

Lucerne menyang Zurich Kanthi Sepur

Bern menyang Zurich Kanthi Sepur

Jenewa menyang Zurich Kanthi Sepur

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Gedung Internasional Liebian

Grojogan buatan manungsa sing paling gedhe minangka fitur sing apik banget saka gedung pencakar langit sing paling narik ati ing donya. The Liebian International pencakar langit punika 121 dhuwur meter karo grojogan liwat facades sawijining. Grojogan sing paling dhuwur diisi papat pompa lan curah udan ing dhasare. Sampeyan bisa ndeleng bangunan sing luar biasa iki nalika lelungan menyang China, utamané kanggo Guiyang, ing China Kidul-kulon.

Pencakar langit Liebian bisa uga ora paling dhuwur ing donya, nanging mesthi salah siji saka ndhuwur 5 pencakar langit paling ayu ing donya.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

 

10. Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad: Agbar Tower Barcelona

Torre Glories minangka pencakar langit sing luar biasa ing antarane landmark sing apik ing Barcelona. Ing 38-crita 144 meter pencakar langit minangka karya arsitek Prancis. Pencakar langit sing apik iki nduweni wangun geyser sing munggah menyang langit lan dirancang sawise gunung Montserrat. Yen sampeyan ndeleng kanthi cetha, sampeyan bakal weruh yen kabeh fasad digawe saka kaca.

Nanging, fitur paling striking Menara Agbar iku katerangan warni. Pencakar langit Spanyol wis 4,500 piranti LED. Piranti LED iki nampilake gambar lan bisa ngasilake 16 yuta werna. Menapa malih, yen sampeyan ngubengi Agbar Tower sampeyan bakal sok dong mirsani referensi kanggo landmark apik tenan liyane, Kulawarga Sagrada Gaudi. dadi, kapan wae sampeyan pengin ngunjungi gedung pencakar langit sing apik iki, siap kanggo ngujo sedina muput.

Rimini menyang Florence Kanthi Sepur

Roma menyang Florence Kanthi Sepur

Pisa menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia menyang Florence Kanthi Sepur

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu rencana trip menyang 10 pencakar langit paling ayu ing donya kanthi sepur.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog kita "10 Pencakar Langit Paling Apik ing saindenging jagad" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)