Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 05/11/2021)

Svever til himmelen, følgende 10 de vakreste skyskrapere over hele verden er mesterverk av verdens beste arkitekter. Blander futuristiske elementer, bærekraftige og grønne funksjoner, disse 10 vakre bygninger er også noen av de mest besøkte landemerkene over hele verden.

 

1. De vakreste skyskrapere over hele verden: The Shard

306 meter høy, Shard-tårnet er den mest gjenkjennelige skyskraperen i London. Med den beste utsiktsplattformen i London, du kan se den vakre byens skyline fra skyskraperens tak. Utsiktsplattformen er 244 meter og tilbyr utsikt nesten hele veien til hvert hjørne av London.

Åpnet i 2003, Shard tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Mest fordi det unike arkitektoniske designet skiller seg ut blant alle de store skyskraperne i verden. Shard-designet består av glassbiter og er utformet som et glasskår, det er 11,000 glasspaneler i Shards konstruksjon. Så, når du er i London er det verdt et besøk, sammen med en fantastisk middag i solnedgangen i Shard-restaurantene i etasjene 31-33, den høyeste i Storbritannia.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. De vakreste skyskrapere over hele verden: Evolution Tower Moskva

246 meter høy, det spiralformede Evolution Tower i Moskva er en av de mest fascinerende skyskraperne i verden. Den vakre skyskraperen dominerer Moskvas forretningsdistrikt i Moskva by og har utsikt over Moskva-elven. Med en t-banestasjon, kjøpesenter, kontorer, og grøntområder, de Evolution Tower er en av de mest besøkte attraksjonene i Moskva.

Den arkitektoniske strukturen er imponerende og imponerende, gjør Evolution til en av de mest fantastiske stedene å besøke i Russland. Så, det er ingen grunn til å si at den russiske skyskraperen har mange reisebilder rundt om i verden og er en kilde til imitasjon for arkitekter og ingeniører over hele verden.

Wien til Budapest med tog

Praha til Budapest med tog

München til Budapest med tog

Graz til Budapest med tog

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. De vakreste skyskrapere over hele verden: Empire State Building

Den mest kjente kontorbygningen i verden, Empire State Building siden 1931. Den enestående New York-skraperen ble bygget på 1920-tallet i et kappløp om å bygge de høyeste skyskraperne i verden. Empire State Building vant løpet da arkitektene Raskob og Smith tegnet en episk skyskraper som dominerer Manhattans skyline kl. 381 meter.

Empire State Building er et av New Yorks landemerker du må se. Fra 38. etasje, du kan ønske soloppgangen velkommen sammen med byen som aldri sover. Med utsikt over Central Park, Fifth Avenue til Times Square, utsikten fra Empire State Building er uforglemmelig.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Shanghai-tårnet

Den nest høyeste skyskraperen i verden, Shanghai Tower når 632 meter. Dominerer den fantastiske Shanghais skyline, Shanghai Tower har den høyeste utsiktsplattformen i verden med utsikt over Shanghai hele året.

Ytterligere unike funksjoner inkluderer en glassfasade, med en virvlende topp, og en av de mest fascinerende funksjonene er de grønne interiørene. I tillegg til det grønne designet, tårnet er utformet som en by i seg selv, hotell, butikklokaler, kontorer, og besøksrom for publikum. Shanghai Tower er ikke bare en av de 10 vakreste skyskrapere over hele verden, men den er også den største, med evnen til å imøtekomme 16,000 mennesker.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank of China Tower Hong Kong

Dominerer Hong Kongs skyline, Bank of China-bygningen er en av de mest bemerkelsesverdige skyskraperne i Kina. På 367 meter, Bank of China Tower er en av de høyeste skyskraperne over hele verden og den mest bemerkelsesverdige bygningen i sentrum av Hong Kong. Med skarpe kanter og trekantede design på utsiden, Bank of China vil holde deg overvåket i timevis.

Mens de fleste besøkende til Hong Kong finner denne skyskraperen unik, det er noen få som ikke er imponert. Årsaken er selve funksjonene som skiller BOC fra den andre vakre bygninger i Kina. De skarpe kantene og X, er negative symboler i Feng Shui. derimot, den mulige negative uflaksen stopper ikke reisende fra å beundre denne arkitektoniske skjønnheten hver dag.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Marina Bay Sands Singapore

En av 10 vakreste skyskrapere i verden, er et feriested. Marina Sands vender mot Marina Bay, med restauranter, et kasino, et teater, i tre tårn, forbundet med en 340 meter lang SkyPark. I tillegg, det mest fantastiske komplekset har verdens høyeste evighetsbasseng.

Arkitekten Moshe Safdie forklarte at skyskraperens design var inspirert av en kortstokk. Det er fantastisk utsikt over Singapore fra evighetsbassenget, i 57. etasje. I tillegg, du kan beundre den fantastiske skyskraperen Marina Bay Sands fra Gardens by The Bay, et annet nydelig sted å besøke i Singapore.

Milano til Napoli med tog

Firenze til Napoli med tog

Venezia til Napoli med tog

Pisa til Napoli med tog

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. De vakreste skyskrapere over hele verden: Tokyo Skytree

Med 2 observasjonsdekk, skyskraperen Tokyo Skytree er en av de fem høyeste skyskraperne i verden. På 634 meter, du kan få kaffe på den høyeste kaféen i verden, med fantastisk utsikt over Tokyo. Skytree ble konstruert for å være et TV- og kringkastingstårn og ble senere et av de viktigste landemerkene i Tokyo.

I tillegg til observasjonsdekkene, og kafé, du kan besøke et akvarium og planetarium ved basen. Utsiktsdekkene tilbyr 360 graders utsikt over den mest futuristiske og spennende byen i Japan, og Asia. Bunnlinjen, kom forberedt på å tilbringe en hel dag med å beundre utsikten og besøke de mange fantastiske fasilitetene i Tokyos Skytree skyskraper.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Venezia til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Kantontårnet Guangzhou

Kina er en fascinerende blanding av moderne og eldgamle, der templer overlever ved siden av skyskrapere som stiger opp i skyene. En av de beste stedene å besøke i Kina er Guangzhou og det astronomiske kantontårnet. På eposet 604 meters høyde, Canton Tower er synlig fra ethvert punkt i Guangzhou.

En av de beste tingene å gjøre i Canton Tower er å ta en trikketur på toppen. Så, hvis du ikke har høydeskrekk, kom om natten, når tårnet er opplyst med klare regnbuefarger. Fra trikkekombinasjon til en visningsbillett, å besøke Canton Tower er en enestående opplevelse og mer enn bare å stå ved basen med kjeft.

Interlaken til Zürich med et tog

Luzern til Zürich med tog

Bern til Zürich med tog

Genève til Zürich med tog

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Liebian internasjonale bygning

Den største menneskeskapte fossen er et praktfullt innslag i verdens mest fantastiske skyskraper. Liebian International skyskraperen er 121 meter høy med en foss over fasadene. Den høyeste fossen strømmer til fire pumper og nedbør ved basen. Du kan se denne bemerkelsesverdige bygningen på reisen din til Kina, spesielt til Guiyang, i Sørvest-Kina.

Den liebiske skyskraperen er kanskje ikke den høyeste i verden, men det er absolutt en av toppen 5 vakreste skyskrapere i verden.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

 

10. De vakreste skyskrapere over hele verden: Agbar Tower Barcelona

Torre Glories er en bemerkelsesverdig skyskraper blant de mange vakre landemerkene i Barcelona. Den 38-etasjers 144 meter skyskraper er opprettelsen av en fransk arkitekt. Den vakre skyskraperen har form som en geysir som stiger opp i himmelen og ble designet etter fjellet Montserrat. Ved å se nærmere vil du legge merke til at hele fasaden er laget av glass.

derimot, Agbar Towers mest slående trekk er den fargerike belysningen. Den spanske skyskraperen har 4,500 LED-enheter. Disse LED-enhetene viser bilder og kan produsere 16 millioner farger. Dessuten, Hvis du sirkler rundt Agbar Tower, vil du legge merke til referansen til et annet fantastisk landemerke, Gaudis Sagrada-familie. Så, når som helst du vil besøke denne vakre skyskraperen, vær klar til å beundre det hele dagen lang.

Rimini til Firenze med tog

Roma til Firenze med tog

Pisa til Firenze med et tog

Venezia til Firenze med tog

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge en tur til 10 verdens vakreste skyskrapere med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 vakreste skyskrapere over hele verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)