Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Gatekunst er den moderne formen for kunstnerisk uttrykk som gjør byene våre vakrere. En god street veggmaleri kan også inspirere deg til å tenke på et sosialt viktig tema eller minne deg av verk av klassiske mestere.

Byene i Europa er full av flotte steder fylte med gatekunst og graffiti. Du kan ta lange spaserturer gjennom gatene fulle av veggmalerier og aldri blir lei. Her er noen fascinerende street art og hvor du skal se det i Europa:

 

Street Art i London

London er en av de mest attraktive byene for de som setter pris på gatekunst og kunstneren selv. Blant gatene kan du besøke for å få din dose av fantastisk kunst, Camden og Shoreditch skiller seg ut. derimot, Brick Lane og Southbank er velkjente velsen, også. Fortsatt, Hvis du leter etter den mest kjente stedet, hodet til Shoreditch.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

Paris

Paris er full av gatekunst varme steder, som de ofte spenner hele gater. Hodet til den 10. og 11. arrondissement gjennom rue Saint-Maur. Den er full av Shepard Fairey svart-hvitt portretter på veggene av bygninger, som gjør det en flott tur. Dette 2km lang gate krysser med Rue Oberkampf, et interessant sted fra en street art perspektiv.

Brussel til Paris tog

London til Paris tog

Marseille til Paris tog

Amsterdam til Paris tog

 

Berlin

Fascinating Street Art in berlin

 

Berlins East Side Galleri er en av de beste stedene i verden for de som liker urban kunst. Selve byen har en viltvoksende street art scene, kanskje best eksemplifisert i Kreuzberg og Mitte. Det er to distrikter med sjarmerende indre smug og ikoniske street art pieces. Hodet til den østlige enden av bydelen Kreuzberg for å finne den beste kunsten.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Street Art i Roma

Roma har hatt en steinete vei akseptere street art, men denne vakre byen er nå endelig la de urbane kunst reklamene til å uttrykke seg. Det er noen få distrikter hvor street art har blitt gradvis beskjæring opp. derimot, det beste stedet å besøke kan være San Lorenzo, et nabolag med massevis av levende graffiti. Hvis du besøker Roma på jakt etter noen vakre street art, fokusere på Via Enotri, via Ausoni, Via dei Sardi og Via dei Sabelli.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Pisa til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

 

Graffiti i Frankfurt

Frankfurt er en by man kanskje ikke forventer å finne på en liste for gatekunstentusiaster, som den har en mer sterling rykte for å være en virksomhet metropol. derimot, en kunne hevde at selv byer som som er utsatt for å ha en sterk street art uttrykk, for det meste i opprør på en høy levekostnader. Frankfurt har en masse street art rundt togstasjon og sentrum. Hall of Fame på Ratswegkreisel er et annet godt sted å besøke.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

Amsterdams street art scene er ganske sterk, og urban kunst når selv museets utstillinger. De beste stedene i Amsterdam for street art er Spuistraat, bred bakgate, og NDSM, inkludert sentrumsområder. Du kan også ta street art tur fra Amsterdam sentralstasjon. Det faktum at denne turen finnes forteller deg nok om hvor stolt denne byen er dens street art.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

København

København er en flott by hvis du ønsker det se noen fargerike og kreativ gatekunst – selv hjemme hos folk! Christiania er der du finner de beste verker av talentfulle urbane kunstnere, så sørg for ikke å gå glipp av det.

Hamburg til København Togene

Hanover til København Togene

Berlin til København Togene

 

 

Hvis du er klar til å se det beste street art Europa har å by på; alle disse byene er lett tilgjengelig med tog. Bestill billetter på tid og forberede for å være fascinert!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-street-art%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)