Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 29/10/2021)

Ulična umetnost je sodobna oblika umetniškega izražanja, ki naredi naša mesta lepša. Dober ulica zidana morda tudi spodbuditi, da razmišljajo o družbeno pomembno temo in vas spominjajo na del klasičnih mojstrov.

Mesta Evrope so polni velikih mest zvrhano s street art in grafiti. Lahko hodi na dolge sprehode skozi ulice polna freske in nikoli dolgčas. Tukaj je nekaj fascinantno street art in kje, da ga vidim v Evropi:

 

Street Art v Londonu

London je eden od najbolj privlačnih mest za tiste, ki cenijo ulično umetnost in samih umetnikov. Med ulicah lahko obiščete, da bi dobili svoj odmerek fantastično umetnosti, Camden in Shoreditch izstopajo. Vendar, Brick Lane in Southbank so dobro znani destinacije, preveč. še, Če iščete najbolj znane lokacije, Glava za Shoreditch.

Amsterdam za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Pariz

Pariz je poln ulice umetnicke tople kraje, saj pogosto span celotne ulice. Vodja za 10. in 11. okrožjih preko rue Saint-Maur. To je polna Shepard Fairey črno-beli portreti na stenah stavb, zaradi česar je veliko hoje. Ta 2 km dolga ulica seka rue Oberkampf, zanimivo mesto z ulice umetnosti vidika.

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

Berlin

Fascinating Street Art in berlin

 

Berlin East Side Galerija je eden izmed najboljših krajev na svetu, za tiste, ki uživajo v urbano umetnost. Mesto samo ima Izvaljen ulično umetniško sceno, morda najbolje ponazorjeno v Kreuzberg in Mitte. Obstajata dve okrožja z očarljivo notranjo hodnikih in ikona ulice umetnine. Vodja na vzhodnem koncu okrožju Kreuzberg, da bi našli najboljše umetnost.

Bremen Berlin vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Street Art v Rim

Rim je imel kamnito cesto sprejemanjem ulično umetnost, vendar je to lepo mesto je zdaj končno omogoča likovna oglase urbanih za izražanje. Obstaja nekaj okrožjih, kjer je street art postopoma obrezovanje. Vendar, najboljše mesto za obisk morda San Lorenzo, soseski z veliko živahno grafiti. Če ste na obisku v Rimu išče neke lepe street art, osredotočiti na Via Enotri, Via Ausoni, Via dei Sardi in Via dei Sabelli.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Pisa, da Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

 

Grafiti v Frankfurtu

Frankfurt je mesto, ki ga morda ne bi pričakovali na seznamu za ljubitelje ulične umetnosti, saj ima bolj funt sloves poslovni metropola. Vendar, lahko bi trdili, da so tudi mesta, kot da je dovzeten za imajo močno ulice umetniško izražanje, predvsem v uporu na visoki življenjski stroški. Frankfurt ima veliko street art okrog železniška postaja in center mesta. Hall of Fame na Ratswegkreisel je še en dober kraj za obisk.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

Amsterdam street art scene precej močan, in urbano umetnost doseže celo muzejskih eksponatov. Najboljši kraji v Amsterdam za ulične umetnosti so Spuistraat, široka uličica, in NDSM, vključno z mestom v središču območja. Lahko tudi ulična umetnost turnejo od Central Station Amsterdam. Dejstvo, da je ta tura vam pove dovolj o tem, kako ponosna je to mesto svoje ulične umetnosti.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Kopenhagen

Kopenhagen je odlično mesto, če želite glej nekaj pisanega in ustvarjalno ulično umetnost – tudi na domovih ljudi! Christiania je, kjer boste našli najboljša dela nadarjenih urbanih umetnikov, zato poskrbite, da ne zamudite.

Hamburg na kopenhagenskih vlakih

Hannover za kopenhagenskih vlakih

Berlin za kopenhagenskih vlakih

 

 

Če ste pripravljeni, da vidite najboljše ulične umetnosti Europe je v ponudbi; vsa ta mesta so lahko dostopna z vlakom. Rezervirajte vstopnice pravočasno in pripraviti biti očara!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-street-art%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)