Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 29/10/2021)

Arta stradală este forma modernă de expresie artistică care face orașele noastre mai frumoase. O pictură murală bună de stradă s-ar putea inspira, de asemenea, să se gândească la un subiect de importanță socială sau vă amintesc de lucrările de masterat clasice.

Orașele Europei sunt pline de locuri de mare debordant cu arta stradală și graffiti. Puteți lua plimbări lungi pe străzile pline cu picturi murale și nu se plictisesc niciodată. Iată câteva arta de stradă fascinant și unde să-l văd în Europa:

 

Street Art din Londra

Londra este una dintre cele mai atractive orase pentru cei care apreciază arta stradală și artiștii înșiși. Printre străzile puteți vizita pentru a obține doza de artă fantastică, Camden și Shoreditch ies în evidență. in orice caz, Brick Lane și Southbank sunt bine cunoscute destinații, de asemenea. Încă, dacă sunteți în căutarea pentru cea mai faimoasa locatie, cap la Shoreditch.

Amsterdam Trenurile Londra

Rotterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Paris

Parisul este plin de artă stradală locuri fierbinți, deoarece acestea se întind de multe ori străzi întregi. Față de 10 și 11 arondismentele prin rue Saint-Maur. Este plin de Shepard Fairey portrete alb-negru pe pereții clădirilor, ceea ce face o mare plimbare. Această stradă lungă 2 km se intersectează cu rue Oberkampf, un loc interesant dintr-o perspectivă artă stradală.

Bruxelles la trenuri Paris

Londra Trenurile Paris

Marsilia la trenuri Paris

Amsterdam Trenurile Paris

 

Berlin

Fascinating Street Art in berlin

 

East Side din Berlin Galerie este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru cei care se bucură de artă urbană. Orașul în sine are o scenă asupra lui artă stradală, probabil cel mai bine exemplificat în Kreuzberg și Mitte. Există două districte cu alei interioare fermecătoare și piese de artă de stradă iconice. Față capătul estic al districtului Kreuzberg pentru a găsi cele mai bune arta.

Bremen Trenuri Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Street Art în Roma

Roma a avut un drum pietros accepta arta stradală, dar acest frumos oraș permite acum în cele din urmă reclamele de artă urbane să se exprime. Există câteva cartiere unde arta de stradă a fost trunchiere treptat. in orice caz, cel mai bun loc pentru a vizita ar putea fi San Lorenzo, un cartier cu o multime de graffiti vibrante. Dacă sunteți în vizită la Roma în căutarea unor frumoase arta stradală, se concentreze pe Via Enotri, Via Ausoni, Via dei Sardi și Via dei Sabelli.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Pisa către trenuri Roma

Napoli la trenuri Roma

 

 

Graffiti în Frankfurt

Frankfurt este un oraș pe care nu s-ar putea aștepta să îl găsească într-o listă pentru pasionații de artă stradală, deoarece are o reputație mai sterlină de a fi un Afaceri metropolă. in orice caz, s-ar putea argumenta că, chiar și orașe, cum ar fi, care sunt susceptibile de a avea o expresie puternică artă stradală, mai ales în revoltă, la un cost ridicat de trai. Frankfurt are o mulțime de artă stradală în jurul valorii de gară și centrul orașului. Hall of Fame pe Ratswegkreisel este un alt loc bun pentru a vizita.

Koln la trenuri Frankfurt

München la trenuri Frankfurt

Hanovra la trenuri Frankfurt

Hamburg la trenuri Frankfurt

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

scena de artă de stradă din Amsterdam este destul de puternic, și artă urbană ajunge chiar exponate de muzeu. Cele mai bune locuri din Amsterdam pentru arta de stradă sunt Spuistraat, alee largă, și NDSM, inclusiv zonele din centrul orașului. Puteți lua, de asemenea, tur de artă strada din Gara Centrală din Amsterdam. Faptul că există acest tur vă spune destul despre cât de mândru acest oraș este arta de stradă.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Copenhaga

Copenhaga este un oraș grozav dacă doriți vezi unele colorate și artă stradală creativă - chiar și la casele oamenilor! Christiania este locul unde veți găsi cele mai bune lucrări ale unor artiști talentați din mediul urban, deci asigurați-vă că nu-l pierdeți.

Hamburg Trenurile Copenhaga

Hanovra Trenurile Copenhaga

Berlin Trenurile Copenhaga

 

 

Dacă sunteți gata pentru a vedea cele mai bune arta de stradă Europa are de oferit; toate aceste orașe sunt ușor accesibile cu trenul. Rezervați-vă biletele la timp și să se pregătească pentru a fi fascinat!

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie să ne faceți fotografii și mesaje și doar acordă-ne credit cu un link către această postare pe blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-street-art%2F%3Flang%3Dro– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)