Timp de citit: 9 minute
(Ultima actualizare în: 25/02/2022)

Prietenos, pășibilă, si frumos, aceste 12 cei mai buni călători începători’ locațiile sunt cele mai bune orașe de vizitat din Europa. Direct din tren, la Luvru, sau Piața Dam, aceste orașe atrag milioane de turiști pe tot parcursul anului, așa că fă-ți bagajele și alătură-te nouă într-o călătorie pentru a le descoperi farmecul.

 

1. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: Amsterdam

O destinație grozavă pentru weekend, Amsterdam este unul dintre cele mai 12 cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată. Amsterdam este destul de mic, ceea ce facilitează deplasarea pe jos, sau cu bicicleta. în plus, acest mod de a călători este mult mai ușor pentru cei care călătoresc pentru prima dată, care nu sunt obișnuiți să se descurce într-o țară străină sau să comunice în limbi străine.

Prin urmare, în numai 3 zile în care ați putea explora fiecare canal și colț din fermecătoarea capitală olandeză. Case de turtă dulce din Demarca, Piața Dam, piata de flori, și sări pe un canal tur cu barca, și casa Annei Frank, sunt doar câteva dintre locurile pe care le puteți vizita. În timp ce asta pare o listă lungă, Designul orașului se potrivește acestor situri frumoase, astfel încât orice vizitator le poate vizita pe toate într-o vacanță scurtă. Olandezii sunt prietenoși și foarte primitori și vor fi bucuroși să vă împărtășească cultura și orașul.

Cel mai bun moment pentru a merge: Mai, pentru celebra piață de flori.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Best First Time Traveler’s Locations: Amsterdam

 

2. Praga

Orașul podurilor minunate, și grădini de bere, Praga este o destinație grozavă pentru cei care călătoresc pentru prima dată. Dacă nu ai fost niciodată la Praga, veți găsi distracția orașului, impresionant, si plin de viata. Pe lângă minunatele biserici, și Piața Orașului Vechi, Praga este grozavă pentru o scurtă vacanță de weekend, cu cârciumi, cluburi, și grădini de bere pentru o halbă de seară.

în plus, orasul se lauda cu calatori, asa de, dacă călătoriți singur la Praga, poți oricând să întâlnești alți călători. În acest fel, s-ar putea să vă inspirați să planificați următoarea călătorie în Europa, la Viena sau la Paris, care zonă călătorie cu trenul departe.

Cel mai bun moment pentru a merge: Toamna.

Nürnberg la trenuri Praga

Munchen la trenuri Praga

Berlin Trenurile Praga

Viena Trenurile Praga

 

Prague

 

3. Londra clasică

Când cineva se gândește să călătorească pentru prima dată în Europa, Îmi vine inevitabil în minte Londra. Orașul este un amestec uimitor de culturi: Moștenirea engleză și cartiere moderne la modă, London Eye și Palatul Buckingham. Deși ar putea fi dificil să vezi totul, Londra are de oferit în weekend, o excursie la Londra clasică este posibilă.

Londra clasică include vizitarea Palatului Buckingham, Turnul din Londra, și Grădinile Kensington, câteva dintre cele mai bune repere din Europa. în plus, te poți bucura de un musical în West End, rătăcind prin Notting Hill, și degustând un mic dejun englezesc desigur. Linia de fund, Londra este o locație minunată pentru cei care călătoresc pentru prima dată.

Cel mai bun moment pentru a merge: Primavara si vara, când cerul este albastru și vremea este caldă.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Classic London

 

4. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: Florenţa

Istorie bogată a artei, repere magnifice, si palate, Florența este o locație uimitoare care călătorește pentru prima dată pentru iubitorii de artă. Centrul vechi al orașului este cea mai populară parte a Florenței, cu Domul uluitor și galeria Uffizi nu prea departe. Aceste site-uri uimitoare sunt la câțiva pași unul de celălalt, astfel încât să vă puteți plimba cu ușurință prin frumoasele străzi și piețe din Florența.

în plus, dacă nu vrei să mergi prea mult, apoi urcând la Dom și la Clopotul lui Giotto oferă vederi fantastice ale întregului oraș. Asa de, vă puteți petrece cu ușurință vacanța în Florența în centrul vechi al orașului, și împărțiți-vă timpul între cumpărături, artă, și mâncare italiană grozavă.

Cel mai bun moment pentru a merge: Primavara si toamna.

Rimini Trenurile Florența

Roma Trenurile Florența

Pisa la trenuri Florența

Veneția Trenurile Florența

 

Best First Time Traveler’s Locations: Florence Viewpoint

 

5. Frumos

Simbolul Rivierei Franceze, Nisa este un oraș frumos de pe litoral, cu plaje minunate de nisip și o atmosferă relaxată uimitoare. Nisa este unul dintre cele mai populare orașe din Franța, atât pentru localnici, cât și pentru turiști. În timp ce acest lucru ar putea face Nisa să fie puțin aglomerată în sezonul de vârf, acest lucru îl face și o locație excelentă pentru călătorii pentru prima dată.

Cei care călătoresc pentru prima dată la Nisa se pot bucura de uimitoarea promenadă du Paillon, la dealul castelului sau orașul vechi. Soare, plin de viață, și relaxare, Nisa este destinația perfectă de vacanță în Franța, conceput pentru a satisface toate nevoile unui călător. Cel mai important, cu 300 zile însorite pe an, Nisa este cel mai bun loc în care să mergi în orice perioadă a anului pentru a te relaxa pe plajă. in orice caz, dacă ești pasionat de artă și istorie, Nisa găzduiește muzeele Chagall și Matisse, precum și Cartierul vechi desigur.

Pentru a rezuma lucrurile, Ar fi bine să-ți exersezi bonjour-ul pentru că Nice va fi bucuroasă să te întâmpine în prima ta călătorie.

Cel mai bun moment pentru a merge: Vara desigur.

Lyon Trenurile Nisa

Paris Trenurile Nisa

Trenuri de la Cannes la Paris

Trenuri de la Cannes la Lyon

 

Nice Riviera

 

6. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: Viena

Plin de palate, biserici, și pătrate vechi, Viena este una dintre cele mai bune locații pentru cei care călătoresc pentru prima dată. Puteți explora capitala Austriei în întregime pe jos, iar acest lucru face din Viena unul dintre cele mai prietenoase orașe pietonilor din Europa. Din Inner Stadt, puteți explora numeroasele galerii, buticuri de cumpărături de lux, toate impresionante în stil baroc și vă vor face capul să se învârtă.

Cu alte cuvinte, Viena are o mulțime de minunate locuri istorice a vizita, iar arhitectura este remarcabila. Dacă ești un iubitor de istorie și apreciezi cultura bogată, te vei îndrăgosti de Viena la prima vedere, iar prima ta călătorie la Viena va fi începutul multor weekenduri lungi în Austria.

Cel mai bun moment pentru a merge: Viena este cea mai frumoasă iarna, când totul este înzăpezit și magic.

Salzburg Trenurile Viena

Munchen la trenuri Viena

Graz Trenurile Viena

Praga la Viena Trenurile

 

 

7. Paris

Romantic, captivant, frumoasa, toată lumea se îndrăgostește de Paris la prima vedere, sau să spunem prima călătorie. Capitala Franței este centrul artei, Modă, istorie, și gastronomie, oferind lucruri uimitoare de făcut și locuri de vizitat, pentru orice gust si pasiune.

Tot ceea ce faci la Paris pentru prima dată va fi cel mai memorabil. De la prima plimbare de-a lungul Champs-Elysees până la un picnic lângă Turnul Eiffel și o vizită la Luvru, prima ta călătorie la Paris va fi de neuitat. Că Parisul este locația supremă pentru un călător începător în Europa.

Cel mai bun moment pentru a merge: Pe tot parcursul anului.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Louvre Museum, Paris

 

8. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: Roma

Plimbare străzile pavate cu pietre, la Colosseum, și deliciosul maritozzo pentru desert este o deschidere fantastică pentru prima zi la Roma. Pe lângă faptul că este un centru istoric al Romei antice, cu repere precum Forumul și palatul împăraților, Roma este un oraș grozav pentru a avea Vino del Casa și pizza italiană uimitoare.

în plus, Roma este foarte romantică și atrage multe cupluri de îndrăgostiți. Treptele Spaniole sau Fântâna Trevi sunt locuri grozave pentru poze romantice. Asa de, dacă nu ați călătorit departe sau deloc în Italia, atunci Roma este una dintre cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată.

Cel mai bun moment pentru a merge: Primăvara și toamna sunt cele mai bune perioade de vizitat pentru cei care călătoresc pentru prima dată pentru a vizita Roma. Italia este grozavă destinație de extrasezon în Europa, iar aprilie este cel mai bun moment pentru a merge.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Best First Time Traveler’s Locations: Rome

 

9. Bruxelles

Dacă ai doar o zi pentru arta de a călători, Bruxelles este destinația supremă. Vafe, ciocolată, vafe cu ciocolată, și Marele Palat, sunt trei dintre cele mai bune lucruri de făcut la Bruxelles, se potrivesc doar într-o călătorie de o zi.

cu toate acestea, daca vrei sa vezi ceva mai mult, atunci vei fi bucuros să descoperi că Bruxelles-ul este bine conectat; tramvaie, metroul, și autobuze care te vor duce oriunde. Un alt avantaj care pune Bruxelles-ul la cel mai bun punct 12 locațiile călătorilor pentru prima dată este că orașul este multilingv. Cu alte cuvinte, poti vorbi engleza, limba franceza, Olandeză sau germană când sunteți la Bruxelles și nu vă faceți griji că vă pierdeți în traducere.

Cel mai bun moment pentru a merge: Vara și iarna sunt cele mai bune perioade pentru a vizita Bruxelles. Festivalurile din iunie creează o atmosferă grozavă la Bruxelles, în timp ce decembrie este magia Crăciunului.

Luxemburg Trenurile Bruxelles

Antwerp Trenurile Bruxelles

Amsterdam Trenurile Bruxelles

Paris Trenurile Bruxelles

 

Brussels

 

10. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: folosit

Cel mic, fermecătorul oraș Bruges este plin de canale, buticuri, și arhitectura medievala. Pitorescul oraș belgian este o locație grozavă de evadare de weekend, cu mult timp pentru vizitarea obiectivelor turistice și relaxare. Pe lângă degustările de ciocolată din Piața Markt, Urcarea turnului clopotniță pentru vederi epice ale orașului este una dintre cele mai bune moduri de a începe ziua în Bruges.

Puteți parcurge reperele din Bruges pe jos, sau într-o trăsură, într-un weekend. În plus,, puteți combina călătoria la Bruges cu alte locații ale călătorilor pentru prima dată, ca la Bruxelles, și faceți o călătorie completă de o săptămână în Europa. Asa de, pentru a te bucura din plin de prima ta excursie la Bruges, ambalează încălțăminte confortabilă, o geantă încrucișată, și o cameră pentru fotografii magice.

Cel mai bun moment pentru a merge: Primăvara este cea mai bună perioadă pentru a vizita Bruges. În această perioadă a anului, canalele și aleile sunt pline de flori înflorite, și culori.

Amsterdam Trenurile Bruges

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Gent la trenuri Bruges

 

Best First Time Traveler’s Locations: Bruges

 

11. Koln

Catedrala uluitoare din Köln vă va lăsa cu gura căscată. Centrul istoric al orasului, luminile orașului seara, iar catedrala captivează orice călător pentru prima dată în acest fantastic oraș german. Köln este o destinație minunată pentru o vacanță în oraș, deoarece puteți vizita toate reperele importante din 3 zile.

În iarnă, Piața orașului este locul în care te poți bucura de unul dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa. Vara, vă puteți îndrepta către Rheinpark pentru o vedere minunată asupra catedralei și un picnic lângă râul Rin. În plus, vă puteți bucura de economii mari la parcuri uimitoare, muzee, si mai mult cu Cardul Köln.

Cel mai bun moment pentru a merge: Pe tot parcursul anului, dar mai ales de Crăciun și primăvară.

Berlin Trenurile Aachen

Frankfurt la Koln Trenuri

Trenuri de la Dresda la Köln

Aachen Trenurile Koln

 

Cologne At Night

 

12. Cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată: Interlaken

Vederi alpine, pajiști verzi, și lacuri împreună cu avantajele orașului, Interlaken este o destinație fabuloasă în Elveția. Apropierea orașului de Alpi împreună cu confortul vieții orașului, cazare, și transportul o fac una dintre cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată.

Dacă alegeți să călătoriți la Interlaken pentru prima dată, veți avea o călătorie de neuitat către una dintre cele mai dorite destinații din lume. Indiferent dacă vă place să faceți drumeții sau să savurați cacao elvețian dimineața cu priveliștile alpine, Interlaken are de toate.

Cel mai bun moment pentru a merge: pe tot parcursul anului.

Basel Trenurile Interlaken

Berna la trenuri Interlaken

Lucerna la Interlaken Trenuri

Zurich la trenuri Interlaken

Best First Time Traveler’s Locations: Interlaken

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța la acestea 12 cei mai buni călători începători’ locatii cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „12 cele mai bune locații pentru călătorii pentru prima dată” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fbest-first-time-travelers-locations%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)