Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 25/10/2022)

Europa este plin de unele dintre străzile cele mai frumoase. Din cele mai elegante și colorat până la neobișnuit. Unele dintre cele mai frumoase străzi din Europa sunt deja descoperite și bine stabilite pe traseul turistic, dar altele sunt reale pietre ascunse că numai cei care știu va fi capabil să Scout. Am pus împreună lista noastră de top!

 

1. Cele mai frumoase din Europa: stradă Cremieux, Paris, Franţa

Este ceva despre casele multicolore și ciudat, străzile pietruite din stradă Cremieux care face punerea camerei în jos imposibil! Această stradă pariziană superba este căptușit cu roz, verdeaţă, galbeni, și blues, orice culoare pentru a se potrivi orice tinuta pentru sedinta foto obligatoriu. Fa-o pentru gramul, baieti!

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

Rue Cremieux, Paris, France on Most Beautiful Streets In Europe

 

2. Via Toledo, Napoli, Italia

Via Toledo este o stradă veche și una dintre principalele căi comerciale din orașul Napoli, Italia. Acest 1.2 kilometri de strada este una dintre cele mai frumoase din Europa Streets. Se pornește de la Piazza Dante și se termină în Piazza Trieste e Trento, lângă Piazza del Plebiscito.

Construcția străzii a fost comandat de un vicerege din Napoli, Pedro Alvarez de Toledo, în 1536. Via Toledo a devenit celebru ca urmare a călătoriilor Grand Tour, în secolele 18 si 19 si datorita pieselor napolitane, în care a fost menționat în mod frecvent.

Milano Trenurile Napoli

Florența Trenurile Napoli

Veneția Trenurile Napoli

Pisa către trenuri Napoli

Via Toledo, Naples, Italy

 

3. Cele mai frumoase din Europa: Kynance Mews, Londra, Anglia

Ivy case și o scară secretă acoperit. Kynance Mews în Kensington este de departe străzile cele mai frumoase din Europa. Toamna, strada strălucește cu frunze verzi și visiniu, și atunci când sosește primăvara, casele transforma într-o pădure violet. Această zonă din Londra este ideea oricărui blogger din cer!

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

Kynance Mews, London, England on Most Beautiful Streets In Europe

 

4. Aleea Florilor, Cordoba, Spania

Calleja de las Flores este una dintre cele mai populare străzi turistice din oraș Cordoba în Andaluzia, Spania. De asemenea, este pe lista noastră cu cele mai frumoase străzi din Europa. Poziționat ca o intersecție a străzii Velazquez Bosco, este o stradă îngustă care se termină într-o piață.

Pereții albi sunt căptușite cu nenumărate, ghivece de flori rustic umplute cu muscata si garoafe, oferind o poziție favorabilă glorioasă de culoare la această parte cu adevărat specială a orașului. Împreună cu ei îngust, podea pavată, arcade de piatră, și bineînțeles frumosul decor de perete, Catedrala Mezquita se află în punctul de vedere de între pereții face pentru adăugarea perfectă pentru o fotografie deja perfectă.

Calleja de Las Flores, Cordoba, Spain

 

5. Cele mai frumoase din Europa: Chalcot Piața, Londra, Anglia

Ascuns într-un micul pătrat lângă Primrose Hill, veți găsi una dintre cele mai frumoase străzi din Europa, precum și cele mai Instagrammable! Imaginea un rând de case pastel care stau destul de mare, curbare în jurul mici, parc verde, care este Chalcot Piața. Este o aruncătură de băț distanță de la Regents Park și faimosul Camden Market.

 

 

6. Rozenhoedkaai, folosit, Belgia

Dacă ați vizionat filmul, În Bruges, cu Colin Farrell. Atunci vei sti exact ce vorbim despre. Aceasta este probabil una din cele mai idilice pentru acel moment carte poștală! Rozenhoedkaai poate fi mai mică decât stradă la fel ca alte locuri de pe această listă, in orice caz, ne-am gândit încă merita o mențiune specială. Indiferent de perioada anului, Rozenhoedkaai strălucește pentru vizitatorii săi. Este ceva atât de feeric Despre simbolul arhitectura de basm și tălăzuire copac care aproape se scufundă în apa de canal.

Bruxelles la trenuri Bruges

Antwerp Trenurile Bruges

Halle două trenuri Bruges

Gent la trenuri Bruges

Rozenhoedkaai, Bruges, Belgium

 

7. Cele mai frumoase din Europa: Strada Victoria, Edinburgh, Scoţia

Bucurați-vă de o plimbare în jos Edinburgh pavată Victoria Street umplut cu distracție, magazine unice, și restaurante. Victoria Street este o bucată solidă de istoria orașului cu ziduri de piatră și de vârstă vechi farmec atragerea de vizitatori din întreaga. Asigurați-vă că merge în jos la Grassmarket care își are originea în secolul al 14-lea și vinde tot felul de produse și de biți locale pentru a ridica.

Victoria Street, Edinburgh, Scotland

 

8. Nyhavn, Copenhaga, Danemarca

Nyhavn bifează cutia pentru că este o stradă portuară perfectă pentru imagine, care izbucnește de culoare, cu piloni barca idilic, cafenele dulci, și restaurante de clasă care acoperă ambele părți. Acest oraș are Copenhaga quirky atmosferă și hipster atmosfera precum și strada cea mai pitorească din oraș. Nici o excursie la Copenhaga este completă fără o plimbare și o fotografie aici, deși.

Nyhavn, Copenhagen, Denmark

 

9. Cele mai frumoase din Europa: Burano, Veneția, Italia

O plimbare (sau plimbare cu barca) pe această stradă frumoasă din Veneția este ca a lua un tur al curcubeului. Burano este o insulă în mijlocul laguna venețiană, dar dacă sunteți vreodată suficient de norocos pentru a vizita vă va fi hapsân camera foto (telefon mobil) imediat. Casele cu frumosul canal care rulează direct prin ea face atât de încântătoare. Este tipul de loc care poate ridica starea de spirit a oricărei persoane într-o clipă.

Milano Trenurile Veneția

Padova Trenurile Veneția

Bologna Trenurile Veneția

Roma Trenurile Veneția

Burano, Venice, Italy

 

10. Galeria East Side, Berlin, Germania

Faceți o plimbare pe renumitul East Side Gallery. O stradă cu o galerie reală în aer liber de-a lungul tencuite cu rămășițele Zidului Berlinului. Există oportunități Insta Galore pe această stradă ca opera de arta este incredibil, dar este și o amintire înfricoșătoare a istoriei Berlinului și a Războiului Rece.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

East Side Gallery, Berlin, Germany

 

Sunteți gata pentru a merge și vizita cele mai frumoase străzi din Europa? Asigurați-vă că vă rezervați cu Salvați un tren Fără taxe suplimentare, nu tam-tam, doar distracție!

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “10 Cele mai multe Străzi frumoase în Europa Explorare” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-streets-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)

  • Dacă doriți să fie un fel pentru utilizatori, îi puteți ghida direct către paginile noastre de căutare. În acest link, veți găsi cele mai populare rute noastre de tren – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. În interior aveți link-urile noastre pentru paginile de destinație English, dar avem, de asemenea, https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, și aveți posibilitatea să modificați / de la / fr sau / es și mai multe limbi.