Timp de citit: 4 minute
(Ultima actualizare în: 17/12/2022)

festivități de Paști în Europa variază de la țară la țară și din oraș în oraș. Este una dintre cele mai importante și cele mai vechi festivaluri al Biserica Creștină. Paștele este sărbătoarea învierii lui Isus Hristos din mormânt.

Data sarbatoare de Paste se schimbă în fiecare an. Acesta este de obicei sărbătorită în prima duminică după luna plină care urmează echinocțiului de primăvară. Aceasta are loc la momente diferite în fiecare an, variind de la sfârșitul anului Martie până la sfârșitul lunii Aprilie.

În creștinism, Săptămâna Sfântă este o săptămână înainte de Paști și include Duminica Floriilor, Joia Mare, Vinerea și Sâmbăta Sfântă. In Europa, multe țări sărbătoresc Paștele prin aprinderea incendii uriașe, care sunt numite uneori incendii Iuda. Inițial, aceste focuri de tabără a însemnat pentru a sărbători sosirea primăverii. Aici este o scurtă privire la modul în care unele dintre țările voastre preferate europene sărbătoresc Paștele.

 

Începând de Paște în Olanda

În Olanda, pregătirile pentru Paște începe o zi înainte de Postul Mare. Această zi este cunoscut sub numele de „Vastenavond“ sau Fast Eva. În această perioadă, Țările de Jos se bucură de cel mai important val de turiști străini care doresc să ia parte la festivitățile lor.

Oamenii merg la biserică pentru serviciile de Paști care urmează de multe ori cu o sărbătoare masă. Copii du-te la activitățile de vânătoare de ouă în căutarea decorate în culori vii ouă fierte sau ouăle de ciocolată. Eiertikken este un joc preferat de Paște în care oamenii bat ouă împreună. Scopul jocului este de a sparge oul celuilalt fără a rupe a ta.

Antwerp Trenurile Amsterdam

Antwerp Trenurile Breda

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Antwerp Trenurile Utrecht

 

dutch flag

 

Paste Festivitățile în Franța

Francezii sărbătoresc Paștele prin participarea la un serviciu special biserică, o masa festiva, si o vanatoare de oua de Paste. Vei vedea magazine și brutării cu iepuri de ciocolată, clopote, și semne de primăvară.

Francezii iubesc, de asemenea, ouăle de ciocolată, folosindu-le pe scară largă pentru activitățile de vânătoare de ouă de Paște pentru copii. Francezii au, de asemenea, un concurs-ou de rulare, care implică rulare ouă crude pe o panta. Există, de asemenea, un joc pentru copii care implică aruncarea ouă proaspete în aer. Primul care a sparge un ou este determinat pierzatorul care va da o parte din bomboane lor de la un alt copil.

O tradiție interesantă de Paște în Franţa este Cloches volantes sau „clopotele care zboară.“ Nici un inel de clopote de biserică între vineri și duminică dimineața Paștelui. Este numai după slujba bisericii Duminica Paștelui ca inelul clopote, sărbătorește învierea lui Isus. Franța este, de asemenea, cunoscut pentru reconstituiri crucificarea.

Dijon la trenuri Paris

Reims la trenuri Paris

Lille la trenuri Paris

Excursii Trenuri Paris

 

 

Paste Festivitățile în Italia

Paste în Italia este menționată de italieni ca La Pasqua. Spre deosebire de celelalte tari europene, nu veți vedea iepure de Paste sau forme de vânătoare de ouă de Paște în Italia. Această sărbătoare plină de bucurie este vorba de tradiții iubite.

procesiuni religioase sunt ținute în orașe italiene și orașele de vineri și sâmbătă înainte de Paști. Duminica Paștelui, se așteaptă ca alimentele să joace un rol semnificativ în festivitățile. Este tradiția ca festivitățile să includă anghinare și Angelino sau un pui de miel fript și pentru cei pretențioși, Capra este, de asemenea, în meniu. Și oamenii dau rândunică în formă sau în formă de coroană pâine sub formă de cadouri.

În Roma, o vigilență se întâmplă la St.. Bazilica lui Petru Sâmbetei. Începe la 9 pm și continuă până la miezul nopții, deoarece aduce la startul dimineața Paștelui. Duminica Paștelui, masa cea mai așteptată începe cu Papa oferind o binecuvântare pe veranda.

Din cauza Papa și Vaticanul, Roma este o destinație pentru festivități de Paști în Europa. Oamenii vin din întreaga lume pentru a participa la festivitățile și să participe la Masa Vaticanului Duminica Floriilor. Pentru că este gratuit, se poate obține destul aglomerat.

Milano la Roma Trenuri

Bologna Trenurile Roma

Siena la Roma Trenurile

Lucca la trenuri Roma

Easter Festivities in Italy

 

 

Dacă sunteți de planificare pentru a participa la masa de Paște la Roma, este cel mai bine să rezervați direct biletele de devreme. Rezervați-vă locurile în avans pentru a se bucura de cele mai bune tarife. Din cauza popularității festivităților de Paște în orașe cum ar fi Roma, Paris, și Amsterdam, este întotdeauna înțelept să planifice.

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feaster-festivities-europe%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)