Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 11/06/2022)

Lista Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni începe pentru a obține în cele din urmă mai mult. Ar fi putut fi usor lent a pleca dar vegetarian scenă este în cele din urmă a lua off. Toti stim acea preparate din carne-centric domina meniurile în multe țări europene. Dar lucrurile s-au schimbat. Aceste zile, nu trebuie să meargă de foame dacă sunteți vegetarian călătorie. De asemenea, nu va trebui să răspundă în mod exclusiv pentru tine.

 

Iată câteva dintre Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni și cum să ajungi acolo cu trenul.

 

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni: Berlin, Germania

Sincer, merge carne fără are unele dintre cele mai patriotice restauranteers swoling la gândul, dar pentru restaurantele pe care l-au îmbrățișat, vom lua pălării noastre off pentru tine! Berlin oferă acum o gamă incredibil de restaurante vegetariene. Vorbeau înghețată vegetariană impresionanților burgeri Veggie. Cele mai multe restaurante vegetariene în Berlin este de înaltă calitate și, de asemenea super-trendy. Berlin a fost chiar numit Capitala Noua vegetariană a lumii prin Saveur în 2015. Și chiar la restaurantele cele mai tradiționale, există opțiuni potrivite pentru mancatorii Veggie printre noi.

Munchen la Berlin Trenurile

Frankfurt Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni: Barcelona, Spania

Ne place absolut Sain și modul în care a îmbrățișat mâncare vegetariană și vegan! Barcelona, în special, este atât de dornici să fie primitoare, că s-a declarat „prietenos cu legumele”., un prieten al culturii“vegan și vegetariene Martie 2017. Primaria a produs chiar și propriul său ghid vegetarian în oraș și a încurajat locuitorii săi să încerce zilele de luni fara carne. La fel ca cele mai multe locuri, veți găsi un amestec de locuri simple Veg prietenos și restaurante pur vegetariene, cum ar fi BioBento și în mod corespunzător cu nume Grădina de legume. iubitor de tort? Apoi, va trebui să vizitați Cafeneaua Santoni, care servește vegetarian pizza, briose vegane, și cornuri vegane, printre alte bunătăți delicioase.

 

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni: Stockholm, Suedia

Dacă sunteți în căutarea pentru restaurante rafinate vegetariene tarif atunci nu căutați mai departe Stockholm. Acest oras populare scandinav face cu siguranta lista noastră pentru Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni. Este, de asemenea, foarte ușor pentru a ajunge cu trenul! Un restaurant vegetarian nu dor: Mulți cred Hermans (www.hermans.se) este cel mai bun restaurant vegetarian din Europa. Acestea oferă un all-you-can-mânca bufet vegetarian cu o vedere incredibilă a orașului.

 

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni: Londra, Anglia

Uimit? Noi nu cred! Londra, într-adevăr are pe toate! Inclusiv o cantitate uimitoare de opțiuni vegane. Soho are țară primul all-veg pub - Antrenorul & Cai este Londra (și poate Angliei) cel mai bine-cunoscut restaurant vegetarian. Acesta oferă vegane și Veggie pe medii înclinate clasice pub britanic. Dacă vă simțiți aventuros, atunci Vanilie negru este în cazul în care aveți nevoie pentru a fi! Vă recomandăm avocado rece, cu un miez de măsline și turta de topinambur cu lapte și alune și varză brazilia. Sună tentant pentru oricine, nu doar vegetarieni.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Cele mai bune orase din Europa pentru vegetarieni: Glasgow, Scoţia

Glasgow – Nu contează doar vegetariană, este una dintre țării cele mai multe orașe-vegan prietenos și un paradis tot mai mare pentru toate lucrurile vegetariene.

Se pare ca exista un nou Veggie sau vegan hotspot deschidere aproape săptămânal, iar cererea pentru aceasta este cu siguranta acolo. Timpul timp după ce a fost votat în locul cel mai vegan prietenos din Marea Britanie. VegFest (Cel mai mare festival vegan din Europa) a adaugat Glasgow la registrul său.

 

Nu a fost nici un moment mai bun decât acum pentru a face o plimbare cu trenul oriunde în Europa SaveaTrain daca esti vegetarian sau vegan!

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, apoi click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos pentru a vedea codul embed)