Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 10/06/2022)

Călătoria este o oportunitate excelentă de a te relaxa și de a te reconecta cu tine însuți, și ce modalitate mai bună de a face asta decât într-unul din top 10 orașe lente din Europa. În caz că nu știați, în 1999 a început mișcarea orașelor lente, Cittaslow în nimeni altul decât Italia, sărbătorind dolce vita. De atunci, multe orașe din Europa s-au alăturat sărbătoririi relaxului, natura apropiată de mamă a vieții bune.

1. Topul orașelor lente din Europa: prostesc, Belgia

Țara orașelor medievale, văile râurilor, si pajisti verzi. Silly este renumit pentru natura sa relaxată și pentru modul de viață relaxat. în plus, orașul francofon oferă trasee excelente de ciclism și trasee de drumeții prin castele și capele istorice.

Unul dintre lucrurile de top care îl definesc pe Silly ca un oraș lent este importanța culturii și a patrimoniului. Silly este construit în jurul unui castel medieval, cu alei vechi de piatră și păduri în jur. Departe de răul unei lumi în ritm rapid, abia se vede istoria din spatele pădurii de turiști.

Amsterdam Trenurile Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Central Delfland, Olanda

Între Rotterdam, și Haga, 2 dintre cele mai vizitate locuri din Olanda, Central Delfland este primul oraș lent din țara olandeză. Acest mic petic de verde, alimente proaspete unice, iar farmecul a fost primul care a revendicat titlul de „Oraș lent” în Țările de Jos.

Asa de, daca esti in cautarea unui destinație senină de evadare din agitatul Rotterdam, Midden-Delfland va fi o bucată de sănătate mintală și o viață frumoasă. Pe lângă explorarea zonei rurale a acestui oraș lent, călătorii pot explora și gusta brânza locală, Miere, și struguri. Pe aici, călătorii pot să învețe despre modul de viață local din Midden-Delfland și să experimenteze durabilitatea, și deveniți călători inteligenți care vor împărtăși alte povești despre călătoriile ecologice.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. Topul orașelor lente din Europa: Cortona, Toscana

Pe dealurile ondulate ale Toscanei, orașul Cortona este exemplul suprem de oraș lent din Europa. Prin urmare, ai putea să te odihnești sub cerul toscanului, sau în podgoriile din Valea Chianei cu priveliști ale Lacului Trasimeno. Acest peisaj uimitor este doar 2 ore din Florenţa, unul dintre cele mai populare orașe italiene.

Asa de, În ciuda apropierii geografice, Atmosfera Cortonei este complet diferită de cea a vecinilor săi. Protejat de zidurile mari ale orașului din epoca romană, pe străzile înguste ale orașului puteți afla despre fortificații și viața din trecutul etrusc..

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Trenuri de la Veneția la Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns În Austria

Cel mai vechi oraș din Austria este ascuns în mijlocul pădurilor străvechi. În spatele fațadelor renascentiste și baroc, un turn, și ziduri impresionante, anticul Enns este simbolul unui oraș lent. Bine adăpostit de lumea modernă, subliniază că oamenii din Enns protejează istoria și magia orașului lor adormit.

Prin urmare, dacă doriți o vacanță relaxantă, atunci Enns este o destinație fantastică. În plus, un picnic într-o după-amiază leneșă pe malul Dunării vă va face călătoria completă. Orașul care se află în Austria Superioară vă va ridica moralul la un nou nivel de viață divină.

München la trenuri Innsbruck

Salzburg la Innsbruck Trenuri

Oberstdorf la trenuri Innsbruck

Graz Trenurile Innsbruck

 

 

5. Topul orașelor lente din Europa: Biskupiec, Polonia

Face parte din districtul lacurilor Masurian, Biskupiec este un oraș minunat din Polonia, care păstrează viața lentă a orașului. Natura sălbatică bine conservată din jurul districtului lacului demonstrează că Biskupiec prețuiește viața, sănătos, și ecologic, spre deosebire de stilul de viață agitat din marile orașe.

În plus, ar trebui să verifici Zatorze, centrul de cultură din Biskupiec. În acest fel, puteți afla mai multe despre viziunea orașului și despre modul în care acesta menține un mod de viață lent. în plus, Biskupiec are câteva cafenele și baruri grozave unde puteți încerca preparate din bucătăria locală.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Elveţia

Situat în regiunea de sud a Elveției, Bogată moștenire a lui Mendrisio, comori agricole, iar natura o plasează într-unul din vârf 10 orașe lente din Europa. Splendoarea naturală a parcurilor și grădinilor care pot fi explorate pe jos, sau cu bicicleta, sunt exemple grozave ale comunitate conștientă de mediu în orașul Mendrisio.

în plus, Mendrisio găzduiește câteva situri din patrimoniul mondial, ca cele trei biserici, și șase palate. Asa de, dacă doriți să faceți o pauză de la a savura vin din podgoriile locale, ați putea merge să explorați Biserica S. Martino sau mozaicurile lui S. Maria în Borgo.

Interlaken la trenuri Zurich

Lucerna la trenuri Zurich

Berna la trenuri Zurich

Geneva la trenuri Zurich

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Italia

Abbiatergrasso este o altă bijuterie ascunsă în Italia, în minunata Vale a Ticinoului. De asemenea, membru al mișcării orașelor lente, Abbiatergrasso este la doar 22 km de capitala modei, Milano. Spre deosebire de Milano, Abbiatergrasso oferă o atmosferă liniștită în rezervația naturală din valea Ticino.

Pe lângă cântul păsărilor, călătorilor le va plăcea să viziteze un castel, și biserici. Vilele minunate de lângă râuri sunt o altă idee fantastică pentru o zi în Abbiatergrasso. Acest peisaj pitoresc demonstrează stilul de viață lent din Abbiatergrasso, creând cadrul perfect pentru a face mâncăruri locale grozave, cum ar fi renumita brânză de Gorgonzola.

Rimini Trenurile Verona

Roma Trenurile Verona

Florența Trenurile Verona

Veneția Trenurile Verona

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hodmezovasarhely, Ungaria

Un alt exemplu grozav de 10 orașe lente din Europa este Hodmezovasarhely. Are o mare resursă de apă termală naturală care curge până la baia urbană în aer liber. Această minune naturală atrage călători din toată țara, și lumea – toți doresc să se cufunde în ape și în liniștea ei. în plus, Hodmezovasarhely găzduiește multe biserici mari, muzee, parcuri, și repere pentru cei care doresc să învețe despre istorie și moștenire culturală.

in orice caz, dacă doriți să petreceți un timp magic în natură, atunci ai noroc pentru că Parcul Național Koros-Maros este în apropiere. Puteți ajunge ușor la el pe jos, cu un coș de picnic pentru un picnic memorabil în mijlocul mușețelului înflorit.

Trenuri de la Viena la Budapesta

Trenuri Praga - Budapesta

Trenuri de la München la Budapesta

Trenuri de la Graz la Budapesta

 

Chamomile Blooming

 

9. Topul orașelor lente din Europa: Creon, Franţa

Orașul lent Creon din Franța are o locație idilică, între Dordogne în nord și Garonne în sud. Peisajul verde și castelele străvechi fac Dordogne unul dintre cele mai de neuitat locuri din Europa.

în plus, călătorii vor găsi podgoriile și dealurile din jur perfecte pentru a face prăjire la La Vie en Rose. Asa de, cu putin peste 4000 rezidenți și o mulțime de locuri frumoase pentru a vă relaxa, Creon este cât de lent, și uimitor pentru vacanțe în orice perioadă a anului.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Germania

Ludinghausen este un oraș cu trei castele fondat în 13al secol. Castelul Vischering, Castelul Kakesbeck, si castelul Ludinghausen sunt 3 dintre cele mai uimitoare castele din Germania ar trebui să vizitați unul dintre marile trasee de ciclism din zonă.

Pe lângă marea sa istorie, satul Seppenrade din Ludinghausen are o atmosferă magică senină. Călătorii în acest oraș lent se vor bucura de rătăcirea grădinii de trandafiri, spatiile verzi, și fac activități grozave în aer liber.

Offenburg la trenuri Freiburg

Stuttgart la trenuri Freiburg

Leipzig la trenuri Freiburg

Nürnberg la trenuri Freiburg

 

Cotswolds England countryside River

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm la planificarea unei călătorii către vârf 10 orașe lente din Europa. Nimic nu se poate compara cu începerea unei vacanțe relaxante precum o călătorie confortabilă cu trenul către destinație.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „Top 1o orașe lente din Europa” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Fslow-cities-europe%2F– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)