Timp de citit: 7 minute
(Ultima actualizare în: 24/02/2022)

Se poate cunoaște viitorul lor, prin cunoaşterea trecutului, și ce modalitate mai bună de a afla despre trecut decât călătorind. Aceste 10 destinații de top pentru tocilari de istorie sunt o modalitate grozavă de a afla despre culturile antice, și poate unde ne poate duce viitorul.

Ascuns în îndepărtata China, sau peste colțul de Colosseum, dacă asculți cu atenție, s-ar putea să-i auzi pe liderii imperiilor antice șoptind cele mai sacre secrete ale lumii.

  • Feroviar de transport este Eco-Friendly mod de a călători. Acest articol este scris pentru a educa despre Călătoria cu Trenul de Salvare tren, The Cel mai ieftin site de bilete de tren In lume.

 

1. Top Istorie Geeks Destinații: Berlin

De la East Side Gallery la Memorialul Poporului Evreu Ucis, sunt bucăți de istorie la fiecare colț în Berlin. Prin urmare, orașul la modă a fost întotdeauna centrul evenimentelor din Europa. Prin urmare, în numai 48 ore în care orice tocitar de istorie poate învăța despre social, cultural, și evenimentele politice din Europa, doar din rătăcirea prin reperele și muzeele din Berlin.

în plus, iubitorii de istorie pot alege între a vizita sau a interacționa cu istoria. De exemplu, în muzeul DDR, puteți deschide sertare care dezvăluie fotografii și perspective despre viața în Germania de Est. A concluziona, din epoca prusacă până la al Doilea Război Mondial și Zidul Germaniei de Est, Berlinul este casa multora locuri istorice dintre cele mai importante evenimente din istorie.

Frankfurt la Berlin cu trenul

Leipzig la Berlin cu trenul

Hanovra la Berlin cu trenul

Hamburg la Berlin cu trenul

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Roma

Cu 2000 ani de istorie și 10 situri arheologice istorice uimitoare, Roma este o destinație de vizitat obligatoriu pentru orice iubitor de istorie. Capitala Italiei are situri istorice la fiecare colț, de la Dealul Palatin unde s-a născut Roma până la Forumul Roman și Colosseum. în plus, Colosseumul este unul dintre cele mai renumite repere de vizitat cu calea ferată in lume.

Cândva centrul Imperiului Roman și al vieții politice, aceste site-uri remarcabile captivează atât pasionații de istorie, cât și călătorii. Nu există niciun vizitator care se uită la reperele uimitoare care să nu dorească să învețe puțin mai multe despre istoria din spatele celor mai importante situri istorice ale Italiei..

Milano la Roma cu trenul

Florența la Roma cu trenul

Veneția la Roma cu un tren

Napoli către Roma cu trenul

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Top Istorie Geeks Destinații: Orasul Vatican

Micut, dar rătăcirea pe străzile și locurile sale umple cu ușurință o săptămână întreagă, Vaticanul este o destinație pe care orice iubitor de istorie ar trebui să o viziteze cel puțin o dată în viață. Locul în care creștinismul a luat viață la un moment dat 2 acum mii de ani, Vaticanul rămâne un loc de pelerinaj atât pentru creștini, cât și pentru necreștini.

În ciuda dimensiunilor sale mici, statul de Vaticanul are o mulțime de situri istorice unde puteți afla totul despre istoria creștinismului, artă, si orasul. De la poveștile omenirii din frescele Capelei Sixtine până la Sf. Bazilica Petru, cel mai bun mod de a descoperi fapte fascinante ale istoriei este urmărirea artei. Vă puteți începe călătoria către începutul timpurilor în minunatele lucrări ale artiștilor renascentiste și baroc.

Cel mai bun mod de a profita la maximum de dvs tur istoric în Vatican este să vă alăturați unui tur de oraș cu ghid. Există tururi ghidate grozave în Capela Sixtină și în muzee, Sf. Bazilica lui Petru împreună cu urcarea pe St. Peter's Duomo pentru vedere la oraș, nu există o modalitate mai bună de a experimenta această destinație istorică unică în Italia.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. Sf. Petersburg

Evenimentele istorice petrecute la St. Petersburg a modelat viața culturală și sufletul Rusiei pentru totdeauna. Acest oraș uimitor este unul dintre cele mai importante 10 tociștii istoriei destinații din întreaga lume. De la revoluții, Țari, palate, și arhitectura uluitoare, Sf. Repere din Petersburg sunt unele dintre cele mai frumoase și fascinante din lume.

Asa de, dacă ești un pasionat de istorie, o excursie la St. Petersburg va fi o călătorie epică care va dura 300 ani înapoi în timp. Ai putea alege între a învăța viața familiei Romanov, pentru a face un turneu lui Putin. în plus, nu trebuie să uităm de marile activități culturale, precum baletul clasic sau un spectacol de folclor. Spectacolele de muzică și spectacolele de dans din Sankt Petersburg pot fi o modalitate excelentă de a afla despre istoria din spatele creatorilor săi.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Top Istorie Geeks Destinații: York

Nu mulți știu că York are o bogată moștenire vikingă în Anglia. in orice caz, dacă ești un adevărat tocilar al istoriei, atunci probabil că știi puțin despre vikingi’ călătorie din Scandinavia în Anglia. Centrul Yorvik din orașul York este unul dintre 10 destinații de vacanță de top din Europa. În 1976 arheologii au făcut o descoperire uluitoare și au găsit relicve ale vikingilor’ viața de zi cu zi și oraș.

Asa de, astăzi poți urmări 1000 ani înapoi în epoca vikingilor, și pentru o zi poți trăi tradițiile, limba, și cultură. În timp ce York are multe alte atracții grozave și istorie, istoria vikingilor face din oraș un istoric fantastic destinatie de vacanta.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Pregătit pentru luptă, lângă orașul Xi’an, sunt mii de soldați de teracotă în mărime naturală. Armata de teracotă este o revelație uimitoare din 1974, și cel mai fascinant sit istoric din China. Acești soldați uimitori au fost creați pentru a-l însoți pe împăratul decedat în viața de apoi.

Unul dintre lucrurile de care iubitorii de istorie vor fi fascinați este faptul că soldații de teracotă nu au fost singura descoperire din Shaanxi.. In plus, arheologii cred că se poate descoperi întregul oraș Xi’an împreună cu primul împărat.

Acest 259 – Descoperirea anului 210 î.Hr. este o vizită obligatorie în Xi’an pentru orice toci de istorie într-o excursie de o zi din Xi’an. Pe parcursul turului veți afla despre Qin Shi Huang, care a început să planifice și să proiecteze este un mausoleu la vârsta de 13, când a ajuns pe tron ​​ca primul împărat al Chinei unificate.

 

 

7. Top Istorie Geeks Destinații: Londra

Interesat de istoria naturii, Regina Elisabeta, sau Jack Spintecătorul? capitala Angliei este locul în care poți călători înapoi în timp în orice perioadă din istorie. Fie că al Doilea Război Mondial, Istoria neagră, sau poate Stonehedge, este ceea ce te face să urmărești canalul de istorie, atunci Londra va fi perfectă pentru o vacanță de istorie.

Cu atât de multe repere istorice într-un singur oraș, nu ar trebui să vă surprindă că Londra are cele mai bune tururi istorice din Europa. Prin urmare, puteți alege între palate și tururi ale parlamentului, Turul sângeros din trecut al Londrei, excursii de o zi de la Londra la Bath, sau Oxford, și chiar un tur distractiv cu ghid Jack Spintecătorul. Opțiunile sunt nesfârșite, așa că fiți bine pregătiți cu pantofi buni pentru mers, și dorința de a asculta și de a absorbi fapte istorice surprinzătoare de aproape și personal în cele mai interesante locații istorice.

Amsterdam la Londra cu un tren

Parisul către Londra cu trenul

Berlinul către Londra cu trenul

Bruxelles la Londra cu trenul

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Paris

Grădini frumoase, alei fermecătoare, cladiri incantatoare, si cafenele, Parisul este frumusețe și farmecul este de neegalat în toată Europa. În timp ce rătăciți pe străzile pariziene, nu poți ști niciodată când păși într-un loc istoric când ești la Paris. Cu o istorie care datează din secolul al VI-lea, Parisul este o destinație grozavă de vacanță pentru pasionații de istorie.

Orice iubitor de istorie știe că cel mai frumos oraș din Europa s-a format mai ales în epoca medievală. Asa de, aproape fiecare piatră a jucat un rol în formarea Parisului așa cum îl cunoaștem astăzi. Din Saint Germain, Catacombele insulare din Paris, Maraisul, la Luvru, sunt doar câteva dintre reperele istorice importante pe care le puteți vizita în vacanța de istorie.

Amsterdam la Paris cu trenul

Londra la Paris cu trenul

Rotterdam la Paris cu trenul

Bruxelles la Paris cu trenul

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Top Istorie Geeks Destinații: Barcelona

Aleile frumoase ale Barcelonei vă vor conduce către locuri minunate nu numai în spațiu, ci și în timp. Barcelona este un oraș superb, faimos pentru Sagrada Familia a lui Gaudi, Parcul Guell, și multe alte repere uluitoare. Pe lângă arhitectura și designul lor uimitoare, reperele din Barcelona sunt încărcate de istorie.

Ar trebui să vă începeți călătoria istorică în Casa Amatller, Prima creație a lui Gaudi. Această casă minunată este un exemplu minunat al operei gotice a lui Gaudi. în plus, ai putea încerca, de asemenea, să reperezi influențe maure în arhitectura Casei Amatller. Ultimul, dar nu cel din urmă, puteți vizita multe clădiri unice, pe lângă un muzeu Picasso, și siturile arheologice romane se pot strecura într-o vacanță de istorie în Barcelona.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Atena

Atena este un muzeu frumos în aer liber. Orașul Pantheon este un pieton de 3 km, fără pereți, astfel încât să vă puteți apropia pur și simplu și să atingeți relicvele uneia dintre cele mai vechi culturi din lume. Alte situri istorice uimitoare includ Templul lui Zeus, teatrul antic al lui Dionysos, și cel mai impresionant dintre toate, Acropolei.

Spiritele filozofilor curg printre măslini, munţi, și fiecare sit istoric din Atena. Asa de, dacă ești pasionat de mitologia greacă, fascinanta istorie a Greciei, și civilizația timpurie, atunci Atena este destinația de istorie perfectă pentru tine din vârf 10 Destinații de istorie din lume.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Noi la Salvați un tren va fi încântat să vă ajute să planificați o călătorie la acestea 10 Top Istorie Geeks Destinații.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog „10 Top History Geeks Destinations” pe site-ul dvs? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fro%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)