Olvasási idő: 7 percek
(Utoljára frissítve: 24/02/2022)

Az ember tudhatja a jövőjüket, a múlt megismerésével, és mi lenne jobb módja a múlt megismerésének, mint az utazás. Ezek az 1o legjobb történelmi geeks úticél nagyszerű módja annak, hogy megismerje az ősi kultúrákat, és talán hová vihet minket a jövő.

A távoli Kínában elrejtve, vagy a Colosseum sarkán túl, ha figyelmesen hallgatod, hallhatod, ahogy az ősi birodalmak vezetői a világ legszentebb titkait suttogják.

  • A vasúti közlekedés környezetbarát módja az utazásnak. Ez a cikk íródik tájékoztassuk Train Travel Save A Train, Az A legolcsóbb vonatjegyek weboldala A világban.

 

1. Legjobb történelem Geeks úti célok: Berlin

Az East Side Gallery-től a meggyilkolt zsidó nép emlékműjéig, Berlinben minden sarkon vannak a történelem darabjai. És így, a trendi város mindig is az események központja volt Európában. Ebből adódóan, csak be 48 órákban minden történelmi stréber tanulhat a társadalomról, kulturális, és politikai események Európában, csak attól, hogy Berlin nevezetességei és múzeumai körül bolyongok.

Ráadásul, A történelem szerelmesei választhatnak, hogy felkeresik, vagy interaktívak lesznek a történelemmel. Például, ban,-ben DDR múzeum, fiókokat nyithat, amelyek fényképeket és betekintést nyújtanak a kelet-németországi életbe. Következtetni, a porosz korszaktól a második világháborúig és a keletnémet falig, Berlin sokak otthona történelmi honlap a történelem legfontosabb eseményeiről.

Frankfurt és Berlin között egy vonattal

Lipcse vonattal Berlinbe

Hannover Berlinbe Vonattal

Hamburg és Berlin között egy vonattal

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Róma

Val,-vel 2000 éves története és 10 csodálatos történelmi régészeti lelőhelyek, Róma minden történelemkedvelő számára kötelező úti cél. Az olasz főváros minden sarkán vannak történelmi helyszínek, a Palatinus-dombtól, ahol Róma született, a Forum Romanumig és a Colosseumig. Ráadásul, a Colosseum az egyik leghíresebb tereptárgyak, amelyeket vasúton lehet meglátogatni a világban.

Egykor a Római Birodalom és a politikai élet központja, ezek a figyelemre méltó helyek mind a történelem strébereket, mind az utazókat lenyűgözik. Egyetlen látogató sem nézi meg a csodálatos tereptárgyakat, aki ne szeretne egy kicsit többet megtudni Olaszország legfontosabb történelmi helyszínei mögött meghúzódó történelemről.

Milánó - Róma vonattal

Firenze vonattal Rómába

Velencéből Rómába vonattal

Nápoly és Róma között egy vonattal

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Legjobb történelem Geeks úti célok: Vatikán város

Apró, de az utcáin és helyszínein való barangolás könnyen kitölt egy egész hetet, a Vatikán egy olyan úti cél, amelyet minden történelem szerelmesének meg kell látogatnia legalább egyszer életében. Az a hely, ahol a kereszténység valamikor életre kelt 2 ezer évvel ezelőtt, A Vatikán továbbra is a keresztények és a nem keresztények zarándokhelye.

Kis mérete ellenére, állama A Vatikánnak rengeteg történelmi helye van ahol mindent megtudhat a kereszténység történetéről, Művészet, és a város. Az emberiség történeteitől a Sixtus-kápolna freskóin a Szent Sz. Péter-bazilika, a lenyűgöző történelmi tények felfedezésének legjobb módja a művészet követése. A reneszánsz és barokk művészek csodálatos alkotásaiban indulhat az utazás az idők kezdete felé.

A legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki magából történelmi túra Vatikánvárosban csatlakozni egy vezetett városnézéshez. A Sixtus-kápolnában és a múzeumokban nagyszerű vezetett túrákat szerveznek, utca. A Péter-bazilika a Szent István-bazilika felmászásával együtt. Péter-dóm a városra néző kilátásért, nincs jobb módja annak, hogy megtapasztalja ezt az egyedülálló történelmi célpontot Olaszországban.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. utca. Pétervár

A Szentpéterváron történt történelmi események. Petersburg örökre formálta Oroszország kulturális életét és lelkét. Ez a lenyűgöző város az egyik legjobb 10 történelem geeks célpontok szerte a világon. A forradalmaktól, cárok, paloták, és lélegzetelállító építészet, utca. Petersburg tereptárgyai a világ legszebb és leglenyűgözőbb látnivalói közé tartoznak.

Így, ha történelemmániás vagy, kirándulás St. Petersburg egy epikus utazás lesz 300 évekkel visszamenőleg az időben. Választhatott a Romanov család életének megismerése között, hogy Putyin körútra menjen. Továbbá, nem szabad megfeledkezni a nagyszerű kulturális tevékenységekről, mint a klasszikus balett vagy egy folklórműsor. A szentpétervári zenei műsorok és táncelőadások nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy megismerjük az alkotók mögött meghúzódó történelmet.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Legjobb történelem Geeks úti célok: York

Kevesen tudják, hogy York gazdag viking örökséggel rendelkezik Angliában. azonban, ha igazi történelemmániás vagy, akkor valószínűleg tud egy kicsit a vikingekről’ utazás Skandináviából Angliába. York városának Yorvik központja az egyik 10 legjobb történelmi üdülési célpontok Európában. Ban ben 1976 A régészek elképesztő felfedezést tettek, és vikingek ereklyéit találták’ mindennapi élet és város.

Így, ma már nyomon követheted 1000 évre visszamenőleg a viking korig, és egy napig megélheti a hagyományokat, nyelv, és kultúra. Míg Yorknak sok más nagyszerű látnivalója és történelme van, a vikingek története fantasztikus történelmivé teszi a várost utazási célpont.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Csatára készülve, Xi'an városa közelében, több ezer életnagyságú terrakotta katona van. A terrakotta hadsereg egy csodálatos kinyilatkoztatás 1974, és Kína leglenyűgözőbb történelmi helyszíne. Ezeket a csodálatos katonákat úgy alkották meg, hogy elkísérjék az elhunyt császárt a túlvilágon.

Az egyik dolog, ami a történelem szerelmeseit lenyűgözi, az a tény, hogy nem a terrakotta katonák voltak az egyetlen felfedezés Shaanxiban. Ezen túlmenően, A régészek úgy vélik, hogy az egész Xi'an várost az első császárral együtt felfedezhetjük.

Ez 259 – A Kr.e. 210-es felfedezés minden történelem rajongó számára kötelező látnivaló Xi'anban egynapos kiránduláson Xi'anból. A túrán megtudhatja Qin Shi Huangot, aki elkezdte a tervezést és a tervezést egy mauzóleum évesen 13, amikor az egyesült Kína első császáraként trónra lépett.

 

 

7. Legjobb történelem Geeks úti célok: London

Érdekel a természet története, Elizabeth királynő, vagy Hasfelmetsző Jack? Anglia fővárosa az a hely, ahol visszautazhat az időben a történelem bármely időszakába. Akár II, Fekete történelem, vagy talán Stonehedge, ez az, ami folyamatosan nézi a történelem csatornát, akkor London tökéletes lesz egy történelmi nyaraláshoz.

Annyi történelmi nevezetesség egy városban, nem kell meglepődni azon, hogy Londonban vannak Európa legjobb történelmi túrái. Ebből adódóan, választhat a paloták és a parlament körútja között, London véres múltú turnéja, egynapos kirándulások Londonból Bathba, vagy Oxford, és még egy szórakoztató Hasfelmetsző Jack tárlatvezetés is. A lehetőségek végtelenek, úgyhogy készülj fel jó járócipővel, és lelkesedés a meglepő történelmi tények testközelből való meghallgatására és befogadására a legérdekesebb történelmi helyszíneken.

Amszterdamból Londonba vonattal

Párizsból Londonba vonattal

Berlin - London vonattal

Brüsszel - London vonattal

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Párizs

Gyönyörű kertek, bájos sikátorok, varázslatos épületek, és kávézók, Párizs szépsége és varázsa páratlan egész Európában. Ahogy a párizsi utcákon bolyong, soha nem tudhatod, mikor lépsz be egy történelmi helyre, amikor Párizsban vagy. 6. századig visszanyúló történelemmel, Párizs nagyszerű nyaralóhely a történelem strébereinek.

Minden történelemkedvelő tudja, hogy Európa legszebb városa főleg a középkorban alakult ki. Így, szinte minden kő szerepet játszott a ma ismert Párizs kialakulásában. Saint Germainből, Párizs szigeti katakombái, a Marais, a Louvre-ba, csak néhány a fontos történelmi tereptárgyak közül, amelyeket történelmi nyaralása során meglátogathat.

Amszterdam és Párizs között egy vonattal

London és Párizs között egy vonattal

Rotterdam Párizsba egy vonattal

Brüsszelből Párizsba vonattal

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Legjobb történelem Geeks úti célok: Barcelona

Barcelona gyönyörű sikátorai nemcsak térben, hanem időben is csodálatos helyekre vezetnek. Barcelona egy csodálatos város, híres Gaudi Sagrada Familiájáról, Park Guell, és még sok más lélegzetelállító tereptárgy. Lenyűgöző építészetük és dizájnjuk mellett, Barcelona nevezetességei tele vannak történelemmel.

Kezdje történelmi utazását a Casa Amatllerben, Gaudi első alkotása. Ez a csodálatos ház Gaudi gótikus munkásságának nagyszerű példája. Továbbá, a mór hatásokat is megpróbálhatja felfedezni a Casa Amatller építészetében. Végül, de nem utolsó sorban, számos egyedi épületet tekinthet meg, Picasso múzeum mellett, és római régészeti lelőhelyeket lehet belepréselni egy történelmi nyaralásba Barcelonában.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O. Athén

Athén egy gyönyörű szabadtéri múzeum. Pantheon városa 3 km-es gyalogos, falak nélkül, így egyszerűen közel kerülhetsz és megérintheted a világ egyik legkorábbi kultúrájának emlékeit. Egyéb csodálatos történelmi helyszínek közé tartozik a Zeusz-templom, Dionüszosz ókori színháza, és a leglenyűgözőbb mind közül, az Akropolisz.

A filozófusok szellemei áramlanak át az olajfák között, hegyek, és Athén minden történelmi helyszíne. Így, ha rajong a görög mitológiáért, lenyűgöző görög történelem, és a korai civilizáció, akkor Athén a tökéletes történelmi célpont az Ön számára a csúcsról 10 történelem geeks célpontok a világon.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Mi at Ments meg egy vonatot örömmel segít az utazás megtervezésében 10 Legjobb történelem Geeks úti célok.

 

 

Szeretné webhelyébe beágyazni a „10 legnépszerűbb történelmi geeks úticél” blogbejegyzésünket?? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhu%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)