Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 24/02/2022)

Човек може да знае бъдещето им, чрез познаване на миналото, и какъв по-добър начин да научите за миналото от пътуването. Тези 10 топ дестинации за маниаци на историята са страхотен начин да научите за древните култури, и може би къде може да ни отведе бъдещето.

Скрит в далечен Китай, или през ъгъла на Колизеума, ако слушате внимателно, може да чуете лидерите на древни империи да шепнат най-свещените тайни на света.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Топ исторически дестинации за маниаци: Берлин

От галерията East Side до Мемориала на убития еврейски народ, има парчета история зад всеки ъгъл в Берлин. По този начин, модерният град винаги е бил център на събитията в Европа. Следователно, само 48 часа всеки маниак по история може да научи за социалните, културен, и политически събития в Европа, само от скитане из забележителностите и музеите на Берлин.

освен това, любителите на историята могат да избират между посещение или взаимодействие с историята. Например, в музей на ГДР, можете да отваряте чекмеджета, които разкриват снимки и прозрения за живота в Източна Германия. Да заключа, от пруската епоха до Втората световна война и източногерманската стена, Берлин е дом на много хора исторически обекти от най-важните събития в историята.

Франкфурт до Берлин с влак

Лайпциг до Берлин с влак

Хановер до Берлин с влак

Хамбург до Берлин с влак

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Рим

С 2000 годишна история и 10 невероятни исторически археологически обекти, Рим е дестинация, която трябва да посетите за всеки любител на историята. Италианската столица има исторически забележителности на всеки ъгъл, от Палатинския хълм, където е роден Рим до Римския форум и Колизеума. освен това, Колизеумът е един от най-известните забележителности за посещение с железопътен транспорт в света.

Някога център на Римската империя и политически живот, тези забележителни сайтове завладяват както исторически отрепки, така и пътешественици. Няма нито един посетител, който разглежда невероятните забележителности, който да не иска да научи малко повече за историята зад най-важните исторически обекти на Италия.

Милан до Рим с влак

Флоренция до Рим с влак

Венеция до Рим с влак

Неапол до Рим с влак

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Топ исторически дестинации за маниаци: Ватикана

Мъничък, но обикалянето по неговите улици и обекти лесно запълва цяла седмица, Ватикана е дестинация, която всеки любител на историята трябва да посети поне веднъж в живота си. Мястото, където християнството се е появило в даден момент 2 преди хиляди години, Ватикана остава място за поклонение както за християни, така и за нехристияни.

Въпреки малкия си размер, състоянието на Ватикана има много исторически забележителности където можете да научите всичко за историята на християнството, изкуство, и града. От историите на човечеството в стенописите на Сикстинската капела до Св. Базиликата на Петър, най-добрият начин да откриете завладяващи исторически факти е като следвате изкуството. Можете да започнете своето пътешествие към началото на времената с прекрасните творби на ренесансовите и бароковите художници.

Най-добрият начин да се възползвате максимално от историческа обиколка във Ватикана е да се присъедините към обиколка на града с екскурзовод. Има страхотни обиколки с екскурзовод в Сикстинската капела и музеите, Св. Базиликата на Петър заедно с изкачването на Св. Дуомо на Петър за гледки към града, няма по-добър начин да изживеете тази уникална историческа дестинация в Италия.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. Св. Петербург

Историческите събития, случили се в Св. Петербург оформи завинаги културния живот и душата на Русия. Този зашеметяващ град е един от най-добрите 10 исторически отрепки дестинации по целия свят. От революции, Царе, дворци, и спираща дъха архитектура, Св. Забележителностите на Петербург са едни от най-красивите и завладяващи в света.

Така, ако си маниак по история, пътуване до Св. Петербург ще бъде епично пътешествие, което ще предприеме 300 години назад във времето. Можете да избирате между изучаване на живота на семейство Романови, да предприеме обиколка на Путин. В допълнение, не бива да забравяме големите културни дейности, като класически балет или фолклорно шоу. Музикални предавания и танцови изпълнения в Санкт Петербург могат да бъдат чудесен начин да научите за историята зад неговите създатели.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Топ исторически дестинации за маниаци: Йорк

Не много знаят, че Йорк има богато викингско наследство в Англия. въпреки това, ако сте истински маниак на историята, тогава вероятно знаете малко за викингите’ пътуване от Скандинавия до Англия. Центърът на Йорвик в град Йорк е един от 10 топ исторически ваканционни дестинации в Европа. В 1976 археолозите направиха удивително откритие и откриха реликви на викинги’ ежедневието и града.

Така, днес можете да проследите 1000 години назад към епохата на викингите, и за един ден можете да живеете традициите, език, и култура. Докато Йорк има много други страхотни атракции и история, историята на викингите прави града фантастичен исторически ваканционна дестинация.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Шанси

Подготвени за битка, близо до град Сиан, има хиляди теракотени войници в реален размер. Теракотената армия е невероятно откровение от 1974, и най-завладяващият исторически обект в Китай. Тези невероятни войници са създадени, за да придружават починалия император в задгробния му живот.

Едно от нещата, от които любителите на историята ще бъдат очаровани, е фактът, че теракотените войници не са единственото откритие в Шанси. В допълнение към това, Археолозите вярват, че човек може да открие целия град Сиан заедно с първия император.

Това 259 – Откритието от 210 г. пр. н. е. е задължително да се види в Сиан за всеки любител на историята на еднодневна екскурзия от Сиан. По време на обиколката ще научите за Цин Ши Хуанг, който започва да планира и проектира е мавзолей на възраст от 13, когато застана на престола като първият император на обединен Китай.

 

 

7. Топ исторически дестинации за маниаци: Лондон

Интересува се от историята на природата, кралица Елизабет, или Джак Изкормвача? столицата на Англия е мястото, където можете да пътувате назад във времето до всеки период от историята. Дали Втората световна война, Черна история, или може би Стоунхедж, е това, което ви кара да гледате историческия канал, тогава Лондон ще бъде идеален за историческа почивка.

С толкова много исторически забележителности в един град, не бива да се учудвате, че Лондон има най-добрите исторически обиколки в Европа. Следователно, можете да избирате между дворци и обиколки на парламента, Кърваво минало турне на Лондон, еднодневни обиколки от Лондон до Бат, или Оксфорд, и дори забавна обиколка с екскурзовод на Джак Изкормвача. Опциите са безкрайни, така че бъдете добре подготвени с добри обувки за ходене, и нетърпение да слушате и усвоявате изненадващи исторически факти отблизо и лично в най-интересните исторически места.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Париж

Красиви градини, очарователни алеи, очарователни сгради, и кафенета, Париж е красота и чарът е без аналог в цяла Европа. Докато се скитате из парижките улици, никога не можеш да разбереш кога стъпваш на историческо място, когато си в Париж. С история, която датира от 6 век, Париж е чудесна дестинация за почивка за любителите на историята.

Всеки любител на историята знае, че най-красивият град в Европа се е формирал главно през Средновековието. Така, почти всеки камък е изиграл роля във формирането на Париж, какъвто го познаваме днес. От Сен Жермен, Островни катакомби в Париж, Маре, до Лувъра, са само някои от важните исторически забележителности, които можете да посетите по време на вашия исторически празник.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Топ исторически дестинации за маниаци: Барселона

Красивите алеи на Барселона ще ви отведат до прекрасни места не само в пространството, но и във времето. Барселона е прекрасен град, известен със Саграда Фамилия на Гауди, Парк Гуел, и още много спиращи дъха забележителности. В допълнение към тяхната зашеметяваща архитектура и дизайн, забележителностите в Барселона са натоварени с история.

Трябва да започнете историческото си пътуване в Casa Amatller, Първото творение на Гауди. Тази прекрасна къща е чудесен пример за готическата работа на Гауди. В допълнение, можете също да опитате да забележите мавритански влияния в архитектурата на Casa Amatller. Не на последно място, можете да посетите много уникални сгради, в допълнение към музея на Пикасо, и римски археологически обекти, които човек може да вкара в исторически празник в Барселона.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1О. Атина

Атина е красив музей на открито. Град Пантеон е 3-километров пешеходен, без стени, така че можете просто да се приближите и да се докоснете до реликвите на една от най-ранните култури в света. Други невероятни исторически места включват храма на Зевс, античния театър на Дионис, и най-впечатляващото от всички, акропола.

Духовете на философите се леят през маслиновите дървета, планини, и всеки исторически обект в Атина. Така, ако сте запалени по гръцката митология, завладяваща гръцка история, и ранната цивилизация, тогава Атина е идеалната историческа дестинация за вас от върха 10 исторически отрепки дестинации в света.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Ние в Запазете влак ще се радваме да ви помогнем да планирате пътуване до тях 10 Топ исторически дестинации за маниаци.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „10 Top History Geeks Destinations“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.