Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 24/02/2022)

Človek lahko pozna njihovo prihodnost, s poznavanjem preteklosti, in kakšen boljši način za učenje o preteklosti kot potovanje. Te 10 najboljših zgodovinskih geek destinacij so odličen način za spoznavanje starodavnih kultur, in morda kam nas lahko popelje prihodnost.

Skrit v daljni Kitajski, ali čez vogalu Koloseja, če pozorno poslušate, boste morda slišali voditelje starodavnih imperijev, kako šepetajo najbolj svete skrivnosti sveta.

 

1. Najboljše destinacije zgodovinarjev: Berlin

Od galerije East Side do spomenika umorjenemu judovskemu ljudstvu, v Berlinu so za vsakim vogalom koščki zgodovine. Tako, trendovsko mesto je bilo vedno središče dogodkov v Evropi. zato, samo v 48 ur se lahko vsak ljubitelj zgodovine nauči o družabnem, kulturni, in političnih dogodkov v Evropi, samo od potepanja po berlinskih znamenitostih in muzejih.

Poleg tega, Ljubitelji zgodovine lahko izbirajo med obiskom ali interakcijo z zgodovino. na primer:, v Muzej DDR, lahko odprete predale, ki razkrivajo fotografije in spoznanja o življenju v Vzhodni Nemčiji. Za zaključek, od pruske dobe do druge svetovne vojne in vzhodnonemškega zidu, Berlin je dom mnogih zgodovinskih znamenitosti najpomembnejših dogodkov v zgodovini.

Frankfurt na vlak z vlakom

Leipzig v Berlin z vlakom

Hannover v Berlin z vlakom

Hamburg do Berlina z vlakom

 

Walking the History Geeks Destinations: East Germany Wall

 

2. Rim

Z 2000 letna zgodovina in 10 neverjetna zgodovinska arheološka najdišča, Rim je destinacija, ki jo mora obiskati vsak ljubitelj zgodovine. Italijanska prestolnica ima zgodovinske znamenitosti na vsakem vogalu, od Palatina, kjer se je rodil Rim, do rimskega foruma in Koloseja. Poleg tega, Kolosej je eden izmed najbolj znane znamenitosti, ki jih je treba obiskati po železnici na svetu.

Nekoč središče rimskega cesarstva in političnega življenja, ta izjemna mesta očarajo tako ljubitelje zgodovine kot popotnike. Niti enega obiskovalca, ki si ogleda neverjetne znamenitosti, ne bi želel izvedeti več o zgodovini najpomembnejših italijanskih zgodovinskih znamenitosti.

Milano v Rim z vlakom

Firence do Rima z vlakom

Benetke v Rim z vlakom

Neapelj v Rim z vlakom

 

St. Angelo Bridge In Rome in the afternoon

 

3. Najboljše destinacije zgodovinarjev: Vatikan

Majhna, toda potepanje po njegovih ulicah in mestih zlahka napolni cel teden, Vatikan je destinacija, ki bi jo moral obiskati vsak ljubitelj zgodovine vsaj enkrat v življenju. Kraj, kjer je krščanstvo nekoč zaživelo 2 pred tisoč leti, Vatikan ostaja romarski kraj za kristjane in nekristjane.

Kljub svoji majhnosti, država Vatikan ima veliko zgodovinskih znamenitosti kjer se lahko naučite vse o zgodovini krščanstva, umetnost, in mesto. Od zgodb človeštva na freskah Sikstinske kapele do sv. Petra Bazilika, najboljši način za odkrivanje fascinantnih zgodovinskih dejstev je sledenje umetnosti. Svoje potovanje v začetek časov lahko začnete v čudovitih delih renesančnih in baročnih umetnikov.

Najboljši način, da kar najbolje izkoristite svoje zgodovinski ogled Vatikana je, da se pridružite vodenemu ogledu mesta. V Sikstinski kapeli in muzejih so odlični vodeni ogledi, sv. Petrova bazilika skupaj s plezanjem na sv. Peter's Duomo za pogled na mesto, ni boljšega načina za doživetje te edinstvene zgodovinske destinacije v Italiji.

 

Top History Geeks Destinations: The Vatican Museum Inside

 

4. sv. Petersburgu

Zgodovinski dogodki, ki so se zgodili v St. Peterburg je za vedno oblikoval kulturno življenje in dušo Rusije. To osupljivo mesto je eno izmed najboljših 10 zgodovina geeks destinacije po vsem svetu. Od revolucij, carji, palače, in dih arhitektura, sv. Peterburgske znamenitosti so nekatere izmed najlepših in navdušujočih na svetu.

Torej, če si ljubitelj zgodovine, izlet v St. Petersburg bo epsko potovanje 300 let nazaj v čas. Izbirali ste lahko med učenjem življenja družine Romanov, na turnejo po Putinu. Poleg tega, ne smemo pozabiti na velike kulturne dejavnosti, kot klasični balet ali folklorna predstava. Glasbene predstave in plesni nastopi v Sankt Peterburgu so lahko odličen način za spoznavanje zgodovine njegovih ustvarjalcev.

 

Savior On The Spilled Blood in good weather

 

5. Najboljše destinacije zgodovinarjev: York

Marsikdo ne ve, da ima York v Angliji bogato vikinško dediščino. Vendar, če ste pravi ljubitelj zgodovine, potem verjetno veste nekaj o Vikingih’ potovanje iz Skandinavije v Anglijo. Yorvik center v mestu York je eden izmed 10 vrhunske zgodovinske počitniške destinacije v Evropi. leta 1976 arheologi so naredili presenetljivo odkritje in našli relikvije Vikingov’ vsakdanje življenje in mesto.

Torej, danes lahko sledite 1000 let nazaj v vikinško dobo, in en dan lahko živiš tradicije, jezik, in kultura. Medtem ko ima York veliko drugih odličnih znamenitosti in zgodovine, zgodovina Vikingov naredi mesto fantastično zgodovinsko Počitniška destinacija.

 

History Geeks Destinations: Yorkvik Center

 

6. Shaanxi

Pripravljen na boj, v bližini mesta Xi'an, tam je na tisoče vojakov iz terakote v naravni velikosti. Vojska iz terakote je neverjetno razodetje 1974, in najbolj fascinantno zgodovinsko mesto na Kitajskem. Ti neverjetni vojaki so bili izdelani, da bi spremljali pokojnega cesarja v njegovem posmrtnem življenju.

Ena od stvari, nad katerimi bodo navdušeni ljubitelji zgodovine, je dejstvo, da vojaki iz terakote niso bili edino odkritje v Shaanxiju. Poleg tega, Arheologi verjamejo, da je mogoče skupaj s prvim cesarjem odkriti celotno mesto Xi'an.

tole 259 – Odkritje iz leta 210 pred našim štetjem je v Xi'anu, ki si ga mora ogledati vsak ljubitelj zgodovine na enodnevnem izletu iz Xi'ana. Na ogledu boste spoznali Qin Shi Huang, ki je začel načrtovati in projektirati je mavzolej v letih 13, ko je prišel na prestol kot prvi cesar združene Kitajske.

 

 

7. Najboljše destinacije zgodovinarjev: London

Zanima zgodovina narave, kraljica Elizabeta, ali Jack Razparač? glavno mesto Anglije je kraj, kjer lahko potujete v preteklost v katero koli obdobje v zgodovini. Ali drugo svetovno vojno, Črna zgodovina, ali morda Stonehedge, je tisto, zaradi česar spremljate zgodovinski kanal, potem bo London kot nalašč za zgodovinske počitnice.

S toliko zgodovinskimi znamenitostmi v enem mestu, ne bi vas smelo presenetiti, da ima London najboljše zgodovinske ture v Evropi. zato, izbirate lahko med ogledi palač in parlamenta, Prekleto turnejo po Londonu, enodnevni izleti iz Londona v Bath, ali Oxford, in celo zabaven voden ogled Jacka Razparača. Možnosti je neskončno, zato bodite dobro pripravljeni z dobrimi pohodnimi čevlji, in želja po poslušanju in vpijanju presenetljivih zgodovinskih dejstev od blizu in osebno na najbolj zanimivih zgodovinskih lokacijah.

Amsterdam v London z vlakom

Pariz do Londona z vlakom

Iz Berlina v London z vlakom

Iz Bruslja v London z vlakom

 

History Geeks Destinations: London in Fall time

 

8. Pariz

Lepi vrtovi, očarljive uličice, očarljive zgradbe, in kavarne, Pariz je lepota in čar je brez primere v vsej Evropi. Ko se sprehajate po pariških ulicah, nikoli ne moreš vedeti, kdaj stopiš v zgodovinski kraj, ko si v Parizu. Z zgodovino, ki sega v 6. stoletje, Pariz je odlična počitniška destinacija za ljubitelje zgodovine.

Vsak ljubitelj zgodovine ve, da je najlepše mesto v Evropi nastalo predvsem v srednjem veku. Torej, skoraj vsak kamen je imel vlogo pri nastanku Pariza, kot ga poznamo danes. Iz Saint Germaina, Pariške katakombe na otoku, Marais, v Louvre, je le nekaj pomembnih zgodovinskih znamenitosti, ki jih lahko obiščete na svojih zgodovinskih počitnicah.

Amsterdam do Pariza z vlakom

London do Pariza z vlakom

Rotterdam do Pariza z vlakom

Bruselj v Pariz z vlakom

 

Parisian Streets on a cloudy day

 

9. Najboljše destinacije zgodovinarjev: Barcelona

Čudovite ulice Barcelone vas bodo pripeljale do čudovitih krajev ne le v prostoru, ampak tudi v času. Barcelona je čudovito mesto, znan po Gaudijevi Sagrada Familia, Park Guell, in še veliko drugih dih jemajočih znamenitosti. Poleg njihove osupljive arhitekture in oblikovanja, znamenitosti v Barceloni so obremenjene z zgodovino.

Svoje zgodovinsko potovanje bi morali začeti v Casa Amatller, Gaudijeva prva stvaritev. Ta čudovita hiša je odličen primer Gaudijevega gotskega dela. Poleg tega, lahko poskusite opaziti tudi mavrske vplive v arhitekturi Casa Amatller. Nenazadnje, lahko obiščete številne edinstvene zgradbe, poleg Picassovega muzeja, in rimskih arheoloških najdišč, ki jih je mogoče stlačiti v zgodovinske počitnice v Barceloni.

 

Mobile phone Picture of the Top 10 History Geeks Destinations: Park Guell

 

1O.. Atene

Atene so čudovit muzej na prostem. Mesto Pantheon je oddaljeno 3 km za pešce, brez sten, tako da se lahko preprosto približate in se dotaknete relikvij ene najzgodnejših kultur na svetu. Druge neverjetne zgodovinske znamenitosti vključujejo Zevsov tempelj, starodavno gledališče Dioniza, in najbolj impresivna od vseh, akropolo.

Med oljkami se pretakajo duhovi filozofov, gore, in vsako zgodovinsko mesto v Atenah. Torej, če vas zanima grška mitologija, zanimiva grška zgodovina, in zgodnje civilizacije, potem so Atene popolna zgodovinska destinacija za vas z vrha 10 zgodovine geeks destinacije na svetu.

 

Filming The Pantheon In Athens

 

Mi pri Shrani vlak z veseljem vam bo pomagal pri načrtovanju potovanja v te kraje 10 Najboljše destinacije zgodovinarjev.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »10 najboljših zgodovinskih destinacij za geeke«.? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsl%2Ftop-history-geeks-destinations%2F – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)