Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 06/08/2021)

Če živite v Evropi in si dobil vikend za rezervne (ali na celotnem teden!), reči “ja” na obisku v Vatikan po železnici in uživajte v polna hitrost!

 

Načrtovanje na obisku v Vatikan?

Od 1929 Vatikan je samostojna država in najmanjši na svetu. še, da ni nikoli zmanjšala svojo slavo, lepota, in njegovo izredno navdihujoče kulturne in zgodovinski pomembnost. Čeprav segajo več kot samo 0.44 kvadratnih kilometrov, Vatikan ima veliko zanimivosti za obdržati turisti zaseden: iz St.. Bazilika Petra v Sikstinski kapeli (in vse ostalo vmes), boste ljubezen vsak drugi preživel v Vatikanu.

Kolikor Obisk Vatikan z vlakom gre, je sodobna električni vlak na voljo za vse ljubitelje Vatikana. Vlak povezuje Vatikan železniška postaja z Pontifikalnem Vile.

Tukaj je nekaj zvezdic znamenitosti v Vatikanu, ki jih želite obiskati, in dobil večino svojega Italija izkušenj.

 

 

sv. Peter je Bazilika je najbolj znan ob Obisku Vatikan

Veličasten St. Petra Bazilika je osrednji Vatikanu, temelji na tisto, kar je mislil, da je tam, kjer St. Petrovo pokopališče.

sv. Petra Bazilika je praktično vsota dela znanih umetnikov. Absolutno awe-presenetljiva, umetnost v St. Peter’s Bazilika se začne, preden boste vnesite cerkev. Najprej boste videli kip Bernini je Konstantinov, skupaj z ostanki mozaika Giotto nad glavnim vratih. Ti milosti stebriščem, in 185m dolga in 46m visok ladja dvigne na kupolo 119 metrov nad! seveda, tam je tudi znameniti Michelangela Pieta, da ne boste verjeli svojim očem! Oglejte si bogato okrašena kapela zakramentu, Bernini je veličasten baročni bron Baldacchino, papežev oltar in še veliko več.

Rimini Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Verona, da Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

Sikstinska kapela

Spektakularni sama po sebi, Sikstinska kapela je še drugo stran, da boste dobili, da vidim, če vas obiskujejo Vatikan po železnici. Vgrajen papeža Siksta IV 1473-84 in obnovljena od 1980 do 1994, Sikstinska kapela ima freske mnogih umetnikov. Ali imena Michelangelo, Perugino, Pinturicchio, Botticelli, Rosselli, Ghirlandaio, in Signorelli pomeni ničesar? dobro, jim pomagal, da so stene v Sikstinski kapeli na vrh renesančnega slikarstva. Michelangelo je Poslednja sodba pobarvane notranjosti kapele velja za najbolj dramatičen in najpomembnejši dosežek evropske umetnosti.

Sikstinska kapela je, kjer je potekal Conclave za izvolitev papeža. dnevni, stotine turisti jo občudujejo, in - ste lahko eden za njih, preveč!

 

na obisku v Vatikanu vpogledne seeings

Museo Pia Clementino ob Obisku Vatikan

Ena izmed najboljših stvari približno Obisk Vatikan po železnici je, da vam omogoča, da vidite, skoraj vse Bistvene znamenitosti v Vatikanu.

V vatikanskih muzejih je sistematičen prikaz priredb, ki sta ga oblikovala papež Clement XIV in Pius VI iz 1769 do 1799. te galerije so zakladnica pomembnih delov in poudarjanje le nekaj je zelo težko! Vsak ima nekaj posebnega ponuditi:

  • Sala Croce Greca jih hrani bogato okrašena rdeči porfir sarkofagov s hčerko Konstantinovi, Constantia, in njegova mati
  • Sala delle Muse kaže Belvedere Torso, prvi-stoletja pred našim štetjem Michelangelo-občudoval delo Apolonij iz Aten
  • Gabinetto delle maschere ima slavno mozaik tla gledališke maske iz Villa Adriana v Tivoliju
  • Cortile del Belvedere ima Apollo Belvedere, eden od najbolj znanih kipov v Vatikanu
  • Galleria delle Kip ima najboljše starodavne candelabras – Barberini Candelabra – tudi iz Villa Adriana v Tivoliju

Milan na Rim vlakih

Bologna, da Rim vlakih

Siena, da Rim vlakih

Lucca, da Rim vlakih

 

Papeški Villa Barberini

papež je poletna rezidenca, Papeški Villas – Barberini vrt je bil odprt za javnost, saj marec 2014. Vhod je nekako težko najti, ker ni označena. Vrtovi tega čudovitega kraja je konec 2000 let, vzmetnih v treh ravneh. So omamljanje in dobro določene, in končna raven kaže tesnila različnih papežev zapakirati v žive meje.

 

Uživati ​​v potovanju med ogledom Vatikana po železnici, Iskanje izvora in pick Rimu Shranjevanje Train Spletna stran za rezervirati vozovnica za vlak v nekaj minutah in začnete Vatikan vznemirjenje prej, kot bi si pričakovano!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fvisiting-vatican-rail%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)