Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Nakup karte za vlak v Evropi je vedno zanimivo. Najprej, na Shrani vlaku smo vedno iskali poceni vozovnic vlaka za vas. We have explored topics like nice hoteli in lepih voženj vlakov. Ampak najbolj vroča tema v industriji vlaka je okolje. Coradia Ilint je prvi vlak na svetu z nizko vožnjo. je probably okolju najbolj prijazen vlak na planetu.

 

Nov nizkocenovni vlak v Evropi

V Coradia Ilint je na osnovi vodika nizko jahanje vlak. To potovanja med Nemčijo in Češko. Nov vlak pred kratkim zaključili 4-tedensko testno vožnjo. Med preskusi, vlak je šel na 80 KM na uro. Testi ocenila tudi olajšave za vlak. Ostali vidiki so še vedno se preskuša to ensure a smooth train journey.

Berlin za Munchen vlakih

Frankfurt v München vlakih

Dunaj Munchen vlakih

Stuttgart, da Munchen vlakih

 

Vodik samo vlak

Novi vlak je prvi vlak na gorivne celice na vodikov pogon. Prav tako uporablja električno energijo za vleko. To pomeni, da bo oddajal nične emisije samo, ko oddaja kondenzirano vodo in paro. Vlak je tiho. Coradia Ilint nizko jahanje vlak ima naslednje edinstvene vidike;

  1. pretvorbo čiste energije
  2. Prilagodljivo shranjevanje energije zaradi baterij
  3. Pametno upravljanje vlečne moči in razpoložljive energije

Toyota poskušali izvesti tudi to vodika pristop do svojih avtomobilov, se zdi, kot je pristop deluje le z vlaki. Vlak naj bi začela v Veliki Britaniji v 2021. Coradia Ilint z začetkom leta je poleg Nemčije uspešno zapeljal tudi nizkocenovni vlak 2018. Da bi vlak lahko obratoval, potrebuje lastno postajo za oskrbo z vodikom, ki je trenutno na progi Salzgitter.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

 

Press Komentarji

Didier Pfleger, podpredsednik Alstom v Nemčiji in Avstriji, je dejal;

“Ta preizkus je pomemben mejnik zaradi varstva okolja in tehnične inovacije”

“V današnjem Poleg našega novega vlečnega sistema, doslej uspešno izkazali na preskusno obroču, Uporablja se na vlaku prvič - velik korak k čistejšemu mobilnosti v Evropi”

Frankfurt na berlinskih vlakih

Luksemburg za Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

 

Oglejte si to objavo na Instagram

 

Objava, ki jo je delil Maksim Tsurkov (@m_tsurkov)

 

Skupno je 14 Coradia Ilint nizko jahanja vlaki v Evropi. Ti vlaki bodo nadomestili sedanje vlakov, ker jih uporabljajo dizel. najbolj izstopajoč, vlaki lahko zajema 1000 km na en tank polnilom.

Anak Dongen, Parlamentarni državni sekretar na Zveznem ministrstvu za promet in digitalno infrastrukturo (BMVI), je dejal:

“Brez emisij, energetsko učinkovito in stroškovno učinkovito – vlakovne kompozicije z gorivnimi celicami pogon večina vseh okolju prijazno alternativo dizelske lokomotive. Za krepitev industrijske mesto Lower Saška, želimo financirati projekt LNVG je z vlaganjem okoli 8.4 milijonov evrov. Sredstva se zagotovijo iz Nacionalnega programa za inovacije za vodik in gorivne celice tehnologija

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Nakup karte za vlak v Evropi. Poleg tega, Morda iščete lepe vožnje ali preprosto najhitrejši in najcenejši poti priti do vašega cilja, imamo te pokrili. Vstopite zdaj Shrani vlak, To traja le 3 minut, da z našim iskalnikom dobite najbolj cenjene vstopnice.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)