Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2021)

Kjøpe togbilletter i Europa er alltid spennende. Først av alt, på Lagre A Train vi er alltid på utkikk etter rimelige togbilletter for deg. Vi har utforsket emner som fint hoteller og vakreste togreiser. Men det hotteste temaet i toget bransjen er miljø. Coradia Ilint er verdens første lavtogetog. Det er sannsynligvis det mest miljøvennlige toget på planeten.

 

Nytt lav-rittog i Europa

De Coradia Ilint er et hydrogenbasert lav-riding tog. Det reiser mellom Tyskland og Tsjekkia. Den nye tog nylig fullført en 4-ukers testkjøring. Under testene, toget gikk på 80 KM per time. Tester også vurdert pausene på toget. Andre aspekter er fortsatt blir testet for å sikre en jevn togtur.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

Hydrogen bare tog

Det nye toget er verdens første hydrogendrevne drivstoffcelletog. Den bruker også elektrisk kraft for den trekkraft. Det betyr at det vil gi fra seg nullutslipp bare som slipper ut kondensert vann og damp. Toget er taus. Den Coradia Ilint lav-riding tog har følgende unike aspekter;

  1. Ren energi konvertering
  2. Fleksibel energilagring på grunn av batterier
  3. Smart styring av trekkraften og tilgjengelig energi

Toyota prøvde å også implementere denne hydrogen tilnærming til sine biler det virker som at tilnærmingen fungerer bare med tog. Toget skal etter planen lanseres i Storbritannia i 2021. Coradia Ilint lavtreningstank vellykket i tillegg til Tyskland i begynnelsen av 2018. For at toget skal operere trenger det sin egen brennstoffpåfyllingsstasjon som for tiden ligger på Salzgitter-sporene.

Köln til Frankfurt Togene

München til Frankfurt Togene

Hanover til Frankfurt Togene

Hamburg til Frankfurt Togene

 

 

Presse Kommentarer

Didier Pfleger, visepresident for Alstom Tyskland og Østerrike sa;

“Denne testkjøring er en viktig milepæl på grunn av miljøvern og teknisk innovasjon”

“I tillegg i dag vår nye antispinnsystemet, så langt vellykket bevist på test ring, brukes på et tog for første gang - et stort skritt mot renere mobilitet i Europa”

Frankfurt til Berlin Togene

Luxembourg til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Maksim Tsurkov (@m_tsurkov)

 

Det er totalt 14 Coradia Ilint low-riding tog i Europa. Disse togene skal erstatte de nåværende togene fordi de bruker diesel. mest bemerkelsesverdig, togene kan dekke 1000 km på en tank påfylling.

Anak Dongen, Parlamentarisk statssekretær i Federal Samferdselsdepartementet og digital infrastruktur (BMVI), sa:

“Utslippsfri, energi- og kostnadseffektiv – togsett med brenselcelledrift er mest av alt miljøvennlig alternativ til diesellokomotiver. For å styrke den industrielle området Nedre Sachsen, vi ønsker å finansiere LNVG prosjekt ved å investere rundt 8.4 million euro. Midlene skal gis fra National Innovation Programme for hydrogen og brenselceller Teknologi

https://twitter.com/AlstomUK/status/928617417693126658

 

Kjøpe togbilletter i Europa. Dessuten, kanskje du er på jakt etter vakre turer eller bare de raskeste og billigste ruter for å komme til din destinasjon, vi har dekket deg. Gå inn nå for å Lagre et tog, Det tar bare 3 minutter for å bruke søkemotoren din for å få de beste verdsatte billettene som er tilgjengelige.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fworlds-first-low-riding-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)