Bestill en togbillett NÅ

Billige SBB-togbilletter og reiseruter

Her kan du finne all informasjon om Billige SBB-togbilletter og SBB reisepriser og fordeler.

 

emner: 1. SBB med tog Høydepunkter
2. Om SBB 3. Topp innsikt for å få en billig SBB-togbillett
4. Hvor mye koster SBB-billetter 5. Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta SBB-tog, og ikke reise med fly
6. Hva er forskjellene mellom Standard, Dagspass, og Supersaver på SBB 7. Er det et SBB-abonnement
8. Hvor lenge før avreise til SBB for å ankomme 9. Hva er SBB-togplanene
10. Hvilke togstasjoner betjenes av SBB 11. SBB FAQ

 

SBB med tog Høydepunkter

 • De Sveitsiske føderale jernbaner, SBB, er det nasjonale jernbaneselskapet som opererer i Sveits.
  • SBB-tog er rangert på toppen av de nasjonale jernbanesystemene i Europa, og i 2017 ble rangert først for deres kvalitet på tjenesten, sikkerhet rangering, og ytelsesindeks.
  • 25 millioner passasjerer reiser daglig med SBB.
  • SBB-togtjeneste er en av de mest punktlige togtjenestene i verden, med mindre enn 3 minutter forsinkelse i gjennomsnitt.
  • Den lengste SBB-togtunnelen, Gotthard Base-tunnelen, i sveitsiske alper, målinger 57.1 kilometer og setter verdensrekord.
  • SBB har 3 offisielle språk: tysk, fransk, og italiensk. Derfor, SBB-togstasjoner er navngitt og merket i samsvar med lokaliteten: stasjoners navn og skilt i tospråklige byer er på begge lokale språk, og hvorfor du kan se navnet noen ganger slik SBB CFF FFS.

Om SBB

SBB er en sveitsisk togtjeneste som er en av de beste i verden.

Det nasjonale sveitsiske SBB-jernbaneselskapet opererer over hele Sveits, med 798 togstasjoner, og 721 togbilletter salgssteder. SBB jernbaneselskap er statlig siden 1. januar, 1999, som betyr at føderalstaten holder 100% av aksjene.

 

Sbb train in the snow

Gå til Lagre et tog hjemmeside eller bruk denne widgeten til å søke etter togbilletter for SBB

Lagre et tog iPhone-app

Lagre en tog Android-app

 

Lagre et tog

Opprinnelse

Mål

Avgangsdato

Returdato (Valgfri)

Voksen (26-59):

Ungdom (0-25):

Senior (60+):


 

Topp innsikt for å få en billig SBB-togbillett

Nummer 1: Få SBB-billetter på forhånd så mye du kan

SBB-togbilletter er tilgjengelige online opp til 60 dager før reisedato. Når du bestiller togbilletter på forhånd, du får de billigste billettene, og de billigste SBB-togbillettene er svært begrensede. Dessuten, SBB-togbillettprisene skyter i været når reisedagen din nærmer seg, så for å gjøre det spar penger på SBB-togbillettkjøpet, få togbilletter på forhånd. For å spare penger på SBB-togbilletter, kjøp billettene tidlig.

Nummer 2: Reis med SBB i perioder utenom peak

SBB-togbilletter er billigere i lavperioder, i begynnelsen av uken, og på dagtid. Du kan være sikker på å få billigere togbilletter i løpet av uken. På tirsdag, onsdag, og torsdag, SBB-togbilletter er de mest økonomiske. På grunn av volumet av forretningsreisende pendler til jobb om morgenen og kvelden, togbilletter koster mer. Dermed, det er langt billigere å reise når som helst mellom middag og kveld. Helgene er en annen toppperiode for tog, spesielt på fredager og lørdager. SBB-togbillettprisene øker også helligdager og skoleferier.

Nummer 3: Bestill billetter til SBB når du er sikker på reiseplanen din

SBB trener er etterspurt, og med bare 2 andre jernbaneselskaper som konkurranse, de er fortsatt det beste valget for tog i Sveits. De har råd til å sette togbillettbegrensninger som den de har som forbyr billettbytte eller refusjon med mindre det er forretningstypen. Selv om det fremdeles finnes nettsteder der du kan selge billettene dine brukt til folk, SBB tillater ikke brukte billettsalg. Hvordan hjelper dette deg med å spare penger? Bestill billetten din bare når du er sikker på at timeplanen din vil spare deg for å bestille en billett to ganger fordi noe dukket opp og du ikke kunne bruke den originale billetten.

Nummer 4: Kjøp dine SBB-billetter på Save A Train

Save a Train har det største, den beste, og de billigste tilbudene på togbilletter i Europa. Vår forbindelse med mange jernbaneaktører, togbillettkildene, og vår kunnskap om teknologialgoritmene gir oss tilgang til de billigste togbilletttilbudene. Vi tilbyr ikke bare billige togbilletter for SBB alene; vi gir det samme for andre alternativer til SBB.

Lyon til Basel togpriser

Zürich til Basel togpriser

Paris til Basel togpriser

Lucerne til Basel togpriser

 

SBB Train in Switzerland

 

Hvor mye koster SBB-billetter?

SBB-billetter starter fra € 12,50 til så høyt som € 125 for en enkelt togreise. De prisen på en SBB-togbillett avhenger av hvilken type billett, mål, og når du velger å reise:

Enveisbillett Rundtur
Standard € 12,50 – € 35 € 28 – € 55
Førsteklasses € 50 – € 95 € 50 – € 125

 

Reiseruter: Hvorfor er det bedre å ta SBB-tog, og ikke reise med fly

1) Du ankommer Sentrum. Dette er en fordel med SBB-tog sammenlignet med fly. SBB tog og alt annen togreise fra hvor som helst i byen til sentrum av neste by, spiller ingen rolle om det er en Natur reservat eller landsby. Det sparer deg for tid og kostnadene for en drosje fra flyplassen til sentrum. Med togstopp, er det lettere å komme deg til hvor som helst i byen du er på vei til. Det har ikke noe å si hvor du reiser fra, Genève, Basel, Zermatt, eller Zürich, sentrumstopp er en stor fordel med SBB-tog!

2) Å reise med fly krever at du er på flyplassen minst flere timer før flytiden. Du må gjennomgå sikkerhetskontroll før du får lov til å gå ombord på flyet. Med SBB-tog, du må bare være på stasjonen mindre enn en time i forveien og noen ganger enda mindre. Når du også vurderer tiden det tar deg å pendle fra flyplassen til sentrum av byen, vil du innse at SBB-tog er bedre når det gjelder total reisetid.

3) På overflaten, prisen på SBB-togbilletter ser ut til å være dyrere enn budsjettbilletter. derimot, når du sammenligner alle involverte avgifter, SBB-togbilletter har en bedre pris. Med andre kostnader som bagasjeavgift som du ikke trenger å betale på tog, reiser med SBB er den beste.

4) Tog er miljøvennlige. I en sammenligning mellom tog og fly, tog ville alltid komme ut på toppen. Fly forurenser sterkt jorden med de høye nivåene av karbon og CO2 de gir fra seg. Tog i sammenligningsbruk mye mindre karbonavtrykk enn fly.

Chur til Thusis togpriser

 

Hva er forskjellene mellom Standard, Dagspass, Saver Day Pass, og Supersaver på SBB?

SBB har forskjellige typer billetter for forskjellige budsjetter og typer reisende: enten det er forretning eller fritid. Du kan være sikker på at en av disse billettene passer deg.

Standard SBB-billetter:

De SBB Standard-billett er den mest fleksible av alle SBB-billettene. Denne togbilletten er for punkt-til-punkt 1 vei eller tur-retur. Med andre ord, SBB-standardbilletten er det klassiske reisekortet. Viktigst, denne togbilletten er gyldig for hele dagen du valgte på kjøpstidspunktet, og til 5 er dagen etter. I tillegg, du kan kjøpe en SBB punkt-til-punkt-billett for 1. og 2. klasse. En annen stor fordel med de punkt-til-punkt billettene er at barn til alder 6 reise gratis. Med andre ord, du kan reise hvor som helst og i hvilken som helst klasse, på reisen fra A til B.

 

 

SBB Day Pass og Saver Day Pass Billetter:

Med et Saver Day Pass-reisekort, du kan betale så lite som € 27 per reise. Day Pass-billetten er bare tilgjengelig hvis du får dem på forhånd, de er ikke tilgjengelige på jernbanestasjonen, så tidlig som 60 dager før avreisedato. Du kan også bestille denne typen togbilletter en dag før turen. Dessuten, Saver Day Pass-billetten er gyldig for båter, busser, eller trikkereiser.

SBB Supersaver Billetter:

Denne billettklassen er ikke så fleksibel som Standard SBB-togbilletten, men billigere enn andre togbilletter. Supersaver SBB-billetten tilbyr opptil 70% rabatt på standardbilletter. I motsetning til standard togbillett, denne typen billetter tilbyr den laveste prisen på en bestemt reise fra A til B. Betydning, du kan ikke hoppe av og på noen stasjon, unntatt på stasjonene du har forhåndsbestilt.

Day Pass-reisekortet gir deg fleksibilitet på reisedato. Med andre ord, du kan reise når du vil, på dagen for avreisedato.

Interlaken til Zürich Togpriser

Luzern til Zürich Togpriser

Bern til Zürich Togpriser

Togpriser fra Genève til Zürich

 

Er det et SBB-abonnement?

Bare lokale borgere kan kjøpe GA-reisekortet, som i utgangspunktet er ett kort for alt. GA-reisekortet er gyldig den all offentlig transport i Sveits.

Du kan kjøpe den på:

– SBB-billettdisker.

– Hos SBBs lokale kundeservice 848 44 66 88

– Fra personalet på SBB-tog og busser.

Familia GA reisekort

Barn og unge voksne fram til alder 16 og foreldrene deres kan nyte rabattene på Familia GA-reisekortet. Dette kortet er tilgjengelig hvis minst et medlem av familien har dette SBB-reisekortet.

Alle innehavere av Familia GA får de sterkt reduserte prisene på andre GA-reisekort. I tillegg, en familie kan bestemme om de ønsker å kjøpe Familia GA for første eller andre klasse.

Seven25 Reisekort

Når du er 25 det handler om å ha det gøy, og nå med et sju25-kort, du kan reise ubegrenset fra 7 pm. Betydning, Dette reisekortet er gyldig mellom kl 7 pm det 5 er. Så, hvordan virker det? Seven25 er lastet på Swiss Pass-reisekortet ditt, og du kan bruke det til ethvert stopp.

Basel til Interlaken togpriser

Tog fra Genève til Zermatt

Bern til Zermatt Togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

SBB Train Travel in Switzerland

 

Hvor lenge før avreise til SBB for å ankomme?

For å få SBB og ha rett tid, jernbanen anbefaler at du kommer minst 1 time før SBB-toget går. Vi i Save A Train siden vi reiste mye på SBBs tog, anbefaler å komme til og med 30 minutter i forveien, slik at du ikke trenger å skynde deg gjennom de store togstasjonene for å ta toget. I tillegg, en time er tilstrekkelig tid til å nyte butikkene og matstandene og få de elementene du trenger til togtur for å være så jevn som mulig.

 

Hva er SBB-togplanene?

Du kan finne ut i sanntid på hjemmesiden vår på Save A Train. Bare skriv inn din nåværende beliggenhet og ønsket destinasjon, og vi vil vise deg oppdatert informasjon for rutetabellene.

 

Hvilke togstasjoner betjenes av SBB?

Det er over 10 stasjoner betjent av SBB-togtjenester.

Zürich stasjon til SBB er Zürich sentralstasjon (Det lokale navnet er Zurich HB). Dette er den største SBB-togstasjonen i Zürich, og ligger i hjertet av Zürich, nær River Limmat.

Bern er hovedstaden i Sveits og den nærmeste togstasjonen til Universitetet i Bern i Langgasse-kvarteret.

I Genève i våre dager SBB trener avreise og ankomme fra Geneve sentralstasjon, i sentrum av byen.

Basel SBB-stasjon er den største grensestasjonen i Europa. Det vil si at Fra Sveits, du kan reise til Tyskland, Frankrike, Østerrike, og Nederland med SBB-togtjenesten. Viktigst, det er 50 butikker og restauranter i Basel stasjon, hvor du kan handle alt du trenger for turen. For eksempel, Du kan kjøpe snacks og suvenirer i siste øyeblikk. Fra Basel SBB-stasjonen, og de største stasjonene du kan reise til er Frankfurt, Paris, og Salzburg.

Basel til Interlaken togpriser

Tog fra Genève til Zermatt

Bern til Zermatt Togpriser

Lucerne til Zermatt togpriser

 

SBB FAQ

Er sykler tillatt om bord i SBB-tog?

Sykler er tillatt på SBB-tog. Du kan kjøpe en billett til dem på stasjonen, og registrer sykkelen som bagasje eller bær dem til toget som håndbagasje.

Reis barn gratis på SBB-togene?

Ja i noen tilfeller, ledsaget av barn yngre enn seks år reiser gratis. I tillegg, barn fra seks år, og opp til deres 16 bursdagsreiser til halv pris.

Er kjæledyr tillatt i SBB-tog?

Ja, hunder er tillatt så lenge de reiser i en passasjerkasse eller bagasjebil.

Hva er boardingprosedyrene for SBB?

Du bør ankomme stasjonen i det minste 1 time før togets avgangstid, og vis ID til billettinspektøren for å bekrefte.

Vanlige spørsmål om SBB – Kan jeg reservere plass på forhånd på SBB?

Du kan reserver på toget en Jeg vet på forhånd for opptil 5 passasjerer til en pris av € 5 per sete. derimot, reservasjonen må være under navnet på en person som reiser.

Er det Wi-Fi-tjeneste inne i SBB?

Ja. Du kan glede deg Gratis Wi-Fi service på alle SBB-tog og alle reiseklasser for inntil 60 minutter.

 

Sbb train in heavy snow

 

Hvis du har lest til dette punktet, du vet alt du trenger å vite om SBB-togene dine, og er klar til å kjøpe SBB-togbilletten din på Lagre et tog.

 

Vi har togbilletter for disse jernbaneoperatørene:

DSB Denmark

Danske DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgia

intercity trains

Intercity Tog

SJ Sweden Trains

SJ Sverige

NS International Cross border trains

NS International Nederland

OBB Austria logo

OBB Østerrike

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norge

Switzerland Sbb railway

SBB Sveits

CFL Luxembourg local trains

CFL Luxembourg

Thello Italy <> France cross border railway

deepens

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Tyskland

European night trains by city night line

nattog

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Tyskland

Czech Republic official Mav railway operator

Mav tsjekkisk

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Tren

erail logo

Eurail

 

Vil du legge inn denne siden på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-sbb%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode), Eller du kan bare lenke direkte til denne siden.

Copyright © 2021 - Lagre et tog, Amsterdam, Nederland
Ikke la uten en gave - Få kuponger og nyheter !