Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 16/07/2021)

Det finnes ingen bedre følelse enn å sovne på en forsiktig bevegelse tog og våkner neste morgen på reisemålet, bare noen minutter fra bakkene. I Europa, Vi er bortskjemte når du leter etter de beste skistedene å besøke med tog. Det er ikke bare overnattingsturer som er gode alternativer for skiløpere, derimot. Det finnes en rekke skianlegg du kan nå fra ved dagtid togreise med reiser som, dør til dør, er om så fort som flyr.

 

Her er vårt utvalg av noen av de beste skianleggene du kan besøke med tog:

Skianlegg å besøke med tog 1 – WENGEN, Sveits

Sveits Ski Resorts å besøke med tog

 

I bunnen av den slående Jungfrau fjellkjede er Wengen, en nydelig alpin landsby i Berner Oberland. Trinn i det som føles som fortiden når du bor i landsbyen. Dette er det perfekte stedet å ta med barna med sin familie-vennlig stemning og low-key uteliv. Ikke i ski? Ikke noe problem! Non-ski aktiviteter inkluderer “flight-seeing” med helikopter, heli-ski, samt 20 km med vinter turstier, åtte curlingbaner, og miles av akebakker.

tre alpinanlegg, Grindelwald, Wengen, og Mürren, dekkes av Jungfrau regional heiskort. Det er en vinter opplev drømmen!

Med tog: Selv om du kan reise med ski tog fra London St. Pancras med Eurostar til Wengen er det en rekke endringer. Hvis du reiser med familien, anbefaler vi å få et fly til Bern eller Zürich. Derfra, ta en direkte togforbindelse via Bern til Interlaken Ost og videre til Lauterbrunnen. Den siste biten av reisen er tilgjengelig bare med jernbane fra Lauterbrunnen og tar bare 15 minutter.

Skianlegg å besøke med tog 2 – skal, Østerrike

Hvordan kan vi nevne ski uten å inkludere Østerrike? De SkiWelt-regionen, spesielt, er fantastisk! Landsbyen Soll skilte 284km av skiløyper strødd med 77 rustikke alpine hytter og très barer. Nyt en drink med utsikt over Wilder Kaiser-fjellene etter en natt ski. Ja, du leste det riktig. Nyt noen av de lengste flombelyst akebakke i Europa på Hexenritt og Mond også!

Reisen

Avreise London St Pancras på 15:04 Eurostar til Brussel, ankommer 18:05; ta 18:25 ICE fra Brussel til Köln, ankommer 20:15; deretter ta 21:21 NightJet sovende tog til Wörgl, ankommer 08:36; derfra er det ca 20 minutter med buss eller taxi.

Total reisetid: 16 timer 22 minutter.

Graz til Wörgl Togene

Salzburg Wörgl Togene

Wien til Wörgl Togene

Köln til Wörgl Togene

 

Vår siste tog idé – Sauze d'Oulx, Italia

Italia Ski Resorts å besøke med tog

 

Hvis du er erfaren på ski, deretter de beste skistedene å besøke med tog vil være Sauze d'Oulx område. Når snøen faller pulver felt mellom trærne virkelig kommer til sin rett. Stemningen i landsbyen er morsom og innbydende og sjarm av de gamle brosteinsbelagte gatene legger virkelig en skjønn berøring til eventyret.

Hvordan komme seg dit

Reise London St. Pancras på 9:24 er Eurostar til Paris Nord, bytte stasjon med taxi, og ta 2:41 pm TGV fra Paris-Lyon til Oulx, ankommer kl 7:23 pm. Derfra er det 15 minutter med buss eller taxi.

Journey høydepunkt

Utsikt over vidstrakte Bourgetsjøen, en av Frankrikes største innsjøer.

Milan til Oulx Togene

Torino til Oulx Togene

Genoa til Oulx Togene

Parma til Oulx Togene

 

 

Har du allerede pakket vesken? Flink! fordi det er den vanskeligste delen av reisen sortert ut. Bestiller tog tar bare noen minutter, uten admin avgifter! Hva en glede! Besøk Lagre et tog nå og bestill ferie for livet.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fski-resorts-visit-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)