Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

Med så mange høyprofil, populariserte land som Frankrike, Tyskland, og Sveits, ikke rart Østerrike ikke har fått så mye oppmerksomhet! ok, Italia egentlig aldri falt av kartet, men togrute fra Østerrike til Italia sikker på har blitt neglisjert. Men, som er i ferd med å endre! Østerrike og Italia med tog er en av de mest fantastiske opplevelser du noensinne vil komme til å vitne.

Med sine sjarmerende fjellandsbyer, hypnotiserende naturlige attraksjoner, og majestetiske byen arkitektur, du får en fantastisk Europa tour. Togene i Østerrike er blant den mest avanserte i hele Europa, nattog er i toppform (forresten, nattog har alle de samme rutene som dag tog gjøre), de fleste ikke krever avansert reservasjoner og er utrolig behagelig!

Så, ikke vente lenger: begynne å utforske Østerrike og Italia med tog ved å besøke disse vakre byer:

 

Start Østerrike og Italia med tog tur med Wien

Start Østerrike og Italia med tog spenningen ved å sjekke ut Austria majestetiske hovedstad først. Wien oser historie, sjarm og uforklarlig skjønnhet!

Få tapt slikker Østerrikes museer i en dag, prøve tradisjonell Wien kaffe og Sachertorte som vil blåse ditt sinn! Sjekk ut Wien er all-time favoritter som Wiener Staatsoper og Schönbrunn slott (de er de absolutt må-se!). Avhengig av toget ruten du ønsker å ta, enten gå til Salzburg og Hallstatt rett eller hodet mot Graz.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

 

Gå til Graz

Siden Wien-Graz har en direkte toglinje, stoppe i Graz og Klagenfurt på vei fra Wien til Venezia. Ikke la Graz uten å besøke Schlossberg. Dette er en høyde i midten av byen kjent for sin berømte klokketårnet og en festning. Hvis du er i god form, klatre i trappene fra Schlossbergplatz eller bare bruk heisen. Like ved siden av Schlossbergplatz er den historiske Kastner und Ohler Shopping senter - sjekk ut deres taket kafé.

På vei til stasjon, gå gatene i sentrum, og prøv en av de beste iskrem noen gang! “Ice Geissler” i Sporgasse produserer økologisk iskrem som kommer i utallige varianter, og er super deilig! Din Østerrike og Italia med tog tur ser opp ved minutt, er det ikke?

Graz til Innsbruck Togene

Wien til Graz Togene

Wien til Salzburg Togene

 

Venezia er mulig å trene reise når du gjør Østerrike og Italia Med tog

 

Sjekk ut Venice

Vår neste stopp i Østerrike og Italia Med tog er Venezia, Når du kommer Italia, du har angitt landet gorgeousness! Overnatting i Venezia er ganske dyrt, slik at det fungerer i din favør hvis du bor for bare én dag. Ikke kast bort tiden din, men gjøre så mye som mulig i denne korte perioden. EN gondol båttur er et must! FYI, Det er også svært kostbart. Forvent å betale rundt 80 EUR for en 30-minutters gondol tur og om 120 EUR for en 45 minutt en. Deretter, Gå og sjekk ut Ponte di Rialto - en av de mest berømte broer i Venezia. Den spenner over Canal Grande, og det er i nærheten av Ponte di Rialto. På vei til jernbanestasjonen, smakstilsetning i den utrolig vakre Piazza San Marco, også kjent som Markus Torget.

Bolzano til Venezia Togene

Wien til Venezia Togene

Trieste til Venezia Togene

Udine til Venezia Togene

 

Og avslutte Østerrike og Italia By Rail Firenze

På Østerrike og Italia med tog tur, vil du være sannsynlig å stoppe i Firenze. En dag eller to i denne byen spekket med historiske, kunstnerisk, og religiøs betydning er ren magi. De første ting å se er Basilica og klosteret Santa Maria Novella. De er strålende, og i nærheten av jernbanestasjonen! Det er også en vakker piazza der som praktisk talt alltid er fylt med mennesker. Deretter, flytte inn på den praktfulle Santa Maria del Fiore og sin enorme kuppel. Sjekk ut Basilica di Santa Croce og Basilica di San Lorenzo og Medici Chapels samt.

Ta en pause fra Østerrike og Italia med togturer og dra til San Lorenzo-markedet for en rask og deilig måltid! Dette markedet er lokalbefolkningen favoritt sted å handle og snack! Så, kanskje kjøpe noen suvenirer etter at du hadde hatt lunsj? Ja! Ikke la Florence uten å besøke Uffizi, Accademia, Palazzo Vecchio, og Palazzo Pitti. Dette er de store museer i byen. Også, betale et besøk til de tilstøtende Boboli Gardens, de vakreste hagene du noen gang vil se.

Din neste stopp er Roma. Vi vil, du vet hva du skal gjøre der ... og hvis du ikke sjekke vår Italia Pinterest-tavler.

Roma til Firenze Togene

Bologna til Firenze Togene

Livorno til Firenze Togene

Ravenna til Firenze Togene

 

For den mest fantastiske Østerrike og Italia med tog erfaring, Logg på Lagre Et tog etter den raskeste og mest rimelig måte å få togbilletter!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-austria-italy-rail%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)