Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 16/12/2022)

Å holde seg i form mens du er på reise er uten tvil en utfordring. Fristende mat tilbys alltid. Dette kombinert med en pause i din vanlige treningsrutine som ofte fører til å falle av treningsvognen. Så hvordan holder man seg i form mens man reiser? Det er ikke så vanskelig som du tror. Bare hold deg til noen få enkle regler, trener litt viljestyrke, og du vil kunne komme hjem med samme gode helse som begynte ferien din.

 

Gå så mye du kan for å holde deg i form

Selv om bruker offentlig transport kan høres ut som den enkleste planen, prøv å gå i stedet. Korte avstander er store for de som ikke er veldig bra, selv om jo mer du gjør, jo mer din kondisjon mens du reiser vil øke. En lang rask spasertur kan gjøre hele forskjellen når du holder deg i form mens du reiser for de som allerede er ganske i form. Vurder å gå av bussen eller drosjen noen kvartaler før, slik at du kan gå resten. Togene er, selvfølgelig, også en flott måte å komme seg ikke bare fra land til land, men by til by og til og med i byene. Hopp av toget a få stopp tidlig, og ta inn områdene og lydene til feriemålet ditt for å maksimere din evne til å holde deg i form mens du reiser.

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

staying in shape while traveling a bike

 

Pakk riktig ting

Hvis du planlegger å holde deg i form mens du reiser, så forbered deg på å løpe, eller fotturer, eller til og med sykling, må du være sikker på at du har riktig utstyr. Husk dette mens du pakker. Hvis du må velge et annet par smarte sko eller et par joggesko, pakke joggeskoene. Det vil ikke være noe verre enn å komme til et vakkert reisemål, innser at du virkelig vil ha et løp, og ikke kunne det fordi du la riktig utstyr hjemme. Å våkne opp tidlig og gå på joggetur er en av de beste måtene å utforske. Før alle andre er ute av sengen, verden er stille og vakker. Du kan ikke gjøre dette i jeans og støvler.

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zurich til Hamburg billetter

 

Sette til side 15 Referat for å holde seg i form under reisen

Å holde seg i form mens du er på reise handler om trening. Du kan ikke forvente å opprettholde muskelmassen og kondisjonen når du er ute og reiser hvis du spiser mye mat, drikke masse drikke, og ikke gjør noen treningsøkter. Du trenger bare 15 minutter hver morgen for å få en minitrening. Hvis du er i et naturområde som en strand, gå ut før det blir for travelt, og gjør yoga eller styrketrening på sanden. Cardio kan oppnås med et løp, gå, eller rask svømmetur. YouTube har mange gode videoer med ideer for kort, feriebaserte treningsøkter for å opprettholde og forbedre kondisjonen mens du reiser. Forsøk heller ikke å overdrive om kvelden, da dette vil påvirke morgentreningene dine og til slutt hvor godt du holder deg i form mens du er ute og reiser.

Brussel til Brugge billetter

Antwerpen til Brugge billetter

Brussel til Wien billetter

Gent til Brugge billetter

 

 

Hold deg i form mens du reiser ved å spise sunt

Nydelig, buttery croissanter og andre godbiter kan peke på deg bak glassbenker, men det er alltid en god idé å opprettholde en moderat mengde viljestyrke. Spis godbiter, for all del, men ikke gå over bord. Ta i deg frukt til frokost, og en salat til lunsj for å hjelpe deg med å holde deg i form mens du reiser. På den måten har du holdt kaloriene lave nok til å kunne unne deg litt en middag.

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Brussel til London billetter

 

eat well to stay in shape while traveling

 

Forblir i form mens du reiser Ved å ta trappene

Hvis du bor på et hotell med mange etasjer, du har den perfekte muligheten! I stedet for å ta heisen, ta trappene! Denne enkle vaneendringen vil få en hel del cardio inn i hver dag, og stiller opp for en mye sunnere og montørreise. Hvis du ikke har noen trapper eller bare en flytur, finn noen i nærområdet og løp dem opp og ned noen ganger for å hjelpe deg med å holde deg i form mens du reiser.

Düsseldorf til München billetter

Dresden til München billetter

Paris til München billetter

Bonn til München billetter

 

use the stairs to stay in shape while traveling

 

Sykle for å holde deg i form mens du reiser

På samme måte som vi foreslo at du skulle gå i stedet for å ta bussen, prøv å leie en sykkel i stedet for å fange transport. Mange land vil ha sykler tilgjengelig for leie. Ta et tog til nærliggende destinasjon, og ta en sykkeltur resten av veien. Når du vil tilbake, bare sykle tilbake til togstasjon og la sykkelen ligge der du fant den, flott å holde seg i form mens du er på reise!

Frankfurt til Berlin billetter

København til Berlin billetter

Hannover til Berlin billetter

Hamburg til Berlin billetter

 

Ta en titt på de lokale aktivitetene, og hold deg i form mens du reiser

Mange land har lokale aktiviteter planlagt i byene. Yoga eller calisthenics i parker eller organiserte turer er ofte tilgjengelige. Bli med på disse aktivitetene for å holde deg i form mens du er på reise. CrossFit er et annet verdensomspennende fenomen som forbedrer kondisjonen, så ta deg litt tid ut av timeplanen din for å delta i en klasse, enten inne eller ute. Din lokale guide eller concierge skal kunne peke deg i riktig retning for disse.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

nature hiking

 

Bruk togstasjoner og flyplasser som gangspor

Så gøy som å reise i et tog er, det er ikke så mye mulighet for trening mens du faktisk beveger deg. Det samme gjelder fly. Mens du venter på flyturen eller toget, ta sjansen på å koble til noen øretelefoner og ta en rask spasertur rundt terminalen for å hjelpe deg med å holde deg i form mens du er på reise. Forsikre deg om at bagasjen først er trygg, derimot! Legg alltid igjen med noen du stoler på. Mens du går, innlemme noen lunger i spaserturen. Du kan se morsom ut, men kroppen din vil takke deg senere. Å holde seg i form under reisen innebærer å benytte enhver anledning som presenterer seg. Bestill togbilletten din online her nå, og gi deg selv ekstra tid til å bruke produktivt til å holde deg i form!

Milan til Venezia billetter

Padua til Venezia billetter

Bologna til Venezia billetter

Roma til Venezia billetter

 

Use Train Stations And Airports As Walking Tracks

 

Pakk treningsbåndene dine for å holde deg i form mens du reiser

Treningsband er lette, lett å bære og en flott måte å holde seg trill når du reiser. Du kan sette dem opp på rommet ditt, og lage en mini-gym-krets på det mest praktiske rommet. Ta deg tid hver dag til å gjøre en runde eller fem av kretsen din, og du vil ikke føle deg så dårlig med å spise alle de deilige kakene.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Praha til Wien

 

equipment to staying in shape while traveling

 

Begrens alkoholen din

Å ha den cocktailen ved bassenget, eller isete øl på puben er alltid hyggelig. Overdrivelse vil føre til at kondisjonen din reduseres. Ikke bare på grunn av sukker, men også mangel på motivasjon dagen etter. Ta den rare drinken hvis du vil, men prøv å holde dem på et minimum. Husk at sukkerholdige søte cocktailer har veldig mange kalorier, det samme er øl og til og med hvitvin. Å jobbe dem for å hjelpe deg med å holde deg i form mens du reiser, vil gjøre de planlagte treningsøktene dine så mye vanskeligere.

Nuremberg til Praha billetter

München til Praha billetter

Berlin til Praha billetter

Wien til Praha billetter

 

Limit Your Alcohol while traveling

 

Å reise er mye moro i de fleste tilfeller. Det kan, derimot, være veldig forstyrrende for ethvert kondisjonsregime. Å holde seg i form mens du reiser består av å holde deg til et sunt spiseprogram og få i deg så mye trening når du kan. Ikke glem å begrense sukkerholdige alkoholholdige drikker. Velge Lagre et tog, Vi vil gjerne hjelpe deg med å glede deg over turen!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Tips om å holde seg i form mens du reiser” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-staying-shape-traveling/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)