Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

De beste måltidene å spise på tog er i dag faktisk veldig deilige. Fordi mange tog tilbyr 5-stjerners innkvartering og førsteklasses mat. Dette inkluderer mat laget av verdenskjente kokker. Du er sannsynligvis vant til å lese om det fantastiske mat i togstasjoner eller vakkert landskap du kan se på en togreise. Derfor kan det overraske deg at maten du kan spise på et tog er like utsøkt.

 

Her er topp 7 beste mat å spise på tog du kan spise

1: Belmond britiske Pullman (GB)

Avgang til en rekke destinasjoner i Storbritannia fra London, dette toget tilbyr en fin matopplevelse. Spise inkluderer måltider laget av kjendiskokker Tom Kerridge og Anton Mosimann som er kjent for sine elite britiske spise klubber.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

thai beste måltider på tog

 

2: Belmond Hiram Bingham (Peru)

Kanskje den vakreste og naturskjønn reise på planeten. Dette luksuriøse 1920 stil tog som reiser gjennom den peruanske landsbygda tilbyr utsøkte måltider. Fire-retters andinske inspirert meny inneholder herligheter som sprø skinke og eukalyptus og oksekjøtt med drue og tartar.

 

Deilig beste måltider mat ombord Belmond Hiram

 

3: blue Train (Sør-Afrika) – Afrikas beste måltider å spise på tog

Dette toget tilbud 5 Stjerne Cuisine kjent som “Cordon Blå,” som omfatter varierte retter laget med lokale ingredienser. Noen av de smakfulle delikatesser for eksempel struts, Sør-Afrikanske østers, og vilt.

 

Blå tog er en flott restaurant og beste måltider

 

4: Great Southern Rail (Australia)

Ligner på det blå toget, du kan nyte fersk mat fra lokal på dette Australian Southern Rail. kokkene, lokale leverandører, og bønder har kommet sammen for å lage en australsk mat som bringer det beste av både mat og vin. Toget har også flere restauranter som tilbyr øverste retter. For eksempel kenguru, Saltbush og vill Rosella blomst, barramundi, og Margaret River oster.

 

battler tjeneste

 

5: Napa Valley vintog (California) – Amerika beste måltider å spise på tog

Selvfølgelig, et tog med denne type navn vil tjene utmerket vin i store mengder, og det tjener også god mat. De 3 kjøkken om bord gir passasjerer med flere kurs gourmetmåltider i et tog som er designet og bygget i 1917.

 

få topp behandling å spise din beste måltider på tog

 

6: Orient Ekspressen (Europa)

I utgangspunktet, ordene Orient Express går hånd i hånd med god mat. Dette verdensberømte tog reiser gjennom Europa og tilbyr måltider laget med ferske ingredienser samlet på togene stopper. Kokken om bord Yannick Alleno har gjenskapt klassen av en tidligere æra med retter som Royal erter, Bresse kylling fricassee med sopp, og stekt ris.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Orient Express beste måltidene

 

7: kongelig Scotsman (Skottland) – Europas beste måltider å spise på tog

Siste på vår shortlist av fine dining tog, dette toget har to historiske spisevogner. Du kan nyte tradisjonelle matvarer som kippers eller skotsk frokost. Vær oppmerksom på at middag på dette toget er veldig formell, så sørg for at herrer bruker jakker og at kvinner kler seg passende for kjøkkenet.

 

nydelig mat

 

 

Bestill billetter til tog med deilige måltider

Nå som du er ferdig med lesingen, så hva synes du om de beste måltidene å spise på tog. Ved Lagre A Train dekker vi tog i Europa som gir utmerket mat for passasjerer. Booking en togbillett har aldri vært enklere. bestille togreiser på vår side nå og i mindre enn 3 minutter kan du finne den perfekte togbillett til reisen. Kjøp Tog billetter i flere måter i tillegg til store kredittkort.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-meals-trains%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)