Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 24/04/2020)

Det er en meget velkjent faktum at Europa er den beste mål for kvalitet ost. Og som en ost kjæreste, du sannsynligvis vil vite hvilken er den beste osten Europa har å tilby og hvordan du finner den.

Bli med oss ​​når vi kjører gjennom listen av Europas flotteste og mest berømte oster. Vi avslører hvilke steder er kjent for spesifikke oster. Vi diskuterer også hvordan man skal nå disse destinasjonene praktisk og i stil med tog for å gjøre europeisk ost reise en du aldri vil glemme.

 

Sveits

Sveits er hjem til over 450 varianter av ost som er blant de beste ost Europa. Det er rik historie i osten kommer til ingen overraskelse siden Sveits har en like imponerende rykte når det gjelder deres melk. Takk til Sveits spektakulære fjell, gresser på fersk, rene gress. Gress-matet kuer produserer den beste melken som gjør enda mer flavorful oster.

Den deilig mild Emmental er kanskje en av de mest kjente sveitsiske oster. Du vil finne de opprinnelige Emmental beslutningstakere på Emmentaler Cheese Factory Schaukaeserei. Sveits er også der du finner herlige gårdsysteri som gjør Gruyere, granitt, grønn Cheese, Geitemelk Ricotta, Bregaglia, og bøffelmozzarella.

Du kan ganske mye får de fineste sveitsiske oster i noen av Sveits 'store byer som Genève, Zürich, eller Basel. Du kan nå disse vakreste byene med tog fra andre store europeiske byer som Paris, Berlin, eller Roma. For å komme til de mindre landsbyene kjent kjent som kilden til disse fine oster, du kan ta to tog, en til en storby og en annen for å nå byene.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

https://www.youtube.com/watch?v = pq-XRME48nY

 

Frankrike

soft brie is the best cheese europe

 

Når du tenker på beste ost Europa har å tilby deg automatisk tenker på franske oster, ingen tvil kremet Brie og fine Camembert komme til sinn. derimot, Frankrike er også kjent for sin rike Roquefort, kanskje en av de eldste oster. Denne osten er for de med en ervervet smak.

Frankrike er også hjem til Boursin, en kremet ost som er elsket av mange kokker som det inkorporerer vakkert inn retter. Chèvre er en annen berømt fransk ost. Det er en geitemelk ost med en tekstur som er avhengig av alderen på osten; de eldre er det, jo mer etsende og rik konsistens. Tomme de Savoie er et firma kumelk ost med en buttery farget-interiør og brun maling.

Oppdage disse smaksrike franske oster ved å besøke din favoritt franske byer. Ta toget til Paris, Lyon, Marseille, og andre byer i Frankrike fra de fleste store europeiske byer. Som en ost kjæreste, kan du selv ønsker å besøke bondegårder hvor lokalbefolkningen gjør oster. Disse er lett tilgjengelig ved å fortsette reisen når du har nådd de store byene med tog.

Brussel til Lyon Togene

London til Lyon Togene

Marseille til Lyon Togene

Amsterdam til Lyon med Tog

 

Beste Ost-Europa – Italia

pizza best cheese europe

 

Den beste ost i Europa er funnet i Italia, en av verdens største osteprodusenter i verden. Noen av de mest kjente oster i verden er italiensk. Hvem har ikke hørt om Mozzarella, Parmesan ost, og Ricotta? Andre verdenskjente oster som hagl fra Italia er Gorgonzola, mascarpone, provolone, og Pecorino. Disse lokalproduserte oster er av høyeste kvalitet og bruker tradisjonelle oppskrifter.

Italienerne elsker sine oster så mye at de har beste ost Europa festivaler er en del av deres kultur. En av de største oste festivalene er BH Cheese Festival i Piedmont. Sicilia feirer “Festival Of Ricotta Cheese” eller Ricotta og ost Festival hvert år. Hodet til Toscana på den første søndagen i september og feire Pecorino ost Festival med lokalbefolkningen.

Olbia til Cagliari Togene

Cagliari til Olbia Togene

Sassari til Olbia Togene

Olbia til Sassari Togene

 

 

Ta toget til Roma, Firenze, Milan, Napoli, og andre større byer for å smake det beste ost Europa rett fra produsentene, Lagre et tog.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cheese-europe%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)