Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 28/08/2021)

Firenze er et fantastisk sted å bo, og det er tonnevis å gjøre. Men, Hvis du ønsker å våge utover denne kapitalen, vi har dekket deg. Det er noen fantastiske steder å besøke som er bare en togtur vekk fra Firenze. Her er 10 Dagsturer fra Firenze med tog for deg å nyte!

 

1. Dagsturer fra Firenze med tog: Pisa

Pisa er på listen over de fleste reisendes bøtter på grunn av den berømte Det skjeve tårnet, Katedralen i Santa Maria Assunta, og andre bemerkelsesverdige nettsteder. Men selve byen, bred og delt av elven Arno, er verdt en dagstur på egen hånd! Det er en god del mindre museer å sjekke ut, i tillegg til hager. Palazzo Blu har også monografiske utstillinger av viktige moderne kunstnere (Chagall, Miro, og sist Toulouse Lautrec). Og gjør søke ut den siste veggmaleri noensinne gjort av Keith Haring, kalt Hele verden.

Du kan forventes å gå på tur. Så, Husk at hvis du er klaustrofobisk eller redd for høyder klatre det skjeve tårnet høres kanskje ikke appellerer til deg, men det er definitivt verdt å se!

Livorno til Pisa Togene

Firenze til Pisa Togene

Lucca til Pisa Togene

Arezzo til Pisa Togene

Pisa Day Trips From Florence By Train

 

2. Siena

En av de mest populære dagsturer fra Firenze med tog er til Siena. Det er kjent for sin Palio, som er en hest løp som går gjennom den like berømte Piazza del Campo. Det er også kjent for sin vakre middelalderarkitektur blant annet. Siena er en eldgammel by fylt med Verdensarven og er verdt et besøk!

Milan til Siena Togene

Firenze til Siena Togene

Perugia til Siena Togene

Roma til Siena Togene

amazing siena italy

 

3. Dagsturer fra Firenze med tog: Livorno

Dette er en av de mest perfekte dagsturer fra Firenze med tog for de som ønsker både kysten og byen. Det er ikke så historisk eller kulturell som andre toskanske byer. derimot, det er en av Italias tradisjonelle badebyen byer. Det er den beste stedet å slappe av og utforsk i ditt eget tempo, med noe for alle.

Arezzo til Livorno Togene

Pisa til Livorno Togene

Florence til Livorno Togene

Siena til Livorno Togene

Livorno Day Trips From Florence By Train

 

4. Saint Gimignano

Beliggende mellom Firenze og Siena, San Gimignano er en av de mest pittoreske landsbyene i Toscana. det kan skryte av 14 middelaldertårn, brosteinsgater å vandre rundt og beundre den gamle middelalderske arkitekturen av bygningene. Det er bare en time unna Firenze.

Firenze til San Gimignano Togene

Arezzo til San Gimignano Togene

Pisa San Gimignano Togene

Lucca til San Gimignano Togene

San Gimignano, Italy

 

5. Dagsturer fra Firenze med tog: Bologna

Selv utenfor Toscana og litt mer kostbar å nå (med mindre du ønsker å ta veldig treg regionale tog), rask toget tar deg til Bologna i litt over en halv time. (være sikker på å få billetter fra Lagre et tog selvfølgelig!) Bologna er en av de mest undervurderte byer i Italia og er en veldig fin hotspot på vår 10 Dagsturer fra Firenze med tog. Til tross for sin vakre historiske sentrum, rik matkultur, og livlig, men likevel avslappet atmosfære, det er ofte oversett av turister på den vanlige Venezia Firenze Roma rute.

Dette er en skam som det er så mange ting å gjøre i Bologna fra klatring middelaldertårn til morsomme mat turer, og det gjør en flott base for å utforske andre attraksjoner i området. Vi tilbrakte en uke der i april og elsket blanding av eleganse og grittiness og, selvfølgelig, alt som deilig fersk pasta.

Venezia til Bologna Togene

Firenze til Bologna Togene

Roma til Bologna Togene

Milan til Bologna Togene

Bologna Day Trips From Florence By Train

 

6. streik

En liten by i Chianti-regionen, Greve er en skjult perle med mye historie, tradisjoner, og masse vin kultur. Greve er en perfekt dagstur fra Firenze til å utforske og spasere rundt sine håndverksbutikker, kafeer, og kaffebar. Hvis du er ute etter en avslappende dag, Greve kan være det perfekte valget.

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

Greve Day Trips From Florence By Train

 

7. Dagsturer fra Firenze med tog: Saturnia

Saturnia er en spa-by i Toscana i Nord Sentral-Italia. Et perfekt reisemål for å slappe av. den termiske varme kilder i Saturnia er svovelholdige kilder i midten av en dal, og de er godt kjent for sine terapeutiske egenskaper, tilbyr avslapning og velvære gjennom nedsenking på alle dager.

Firenze til Grosseto Tog

Perugia til Grosseto Tog

Viterbo til Grosseto Tog

Roma for å Grosseto Tog

 

 

8. Orvieto

Når grunnlagt av etruskerne på toppen av en bratt bakke laget av tufa (vulkansk aske stein). Byen Orvieto stiger dramatisk over tuff klippene som er gjennomført av defensive murer bygget av samme stein som heter Tufa. De viktigste attraksjonene som ikke kan gå usett er Duomo og paveresidens. Denne sjarmerende byen er perfekt for å vandre rundt og beundrer sin arkitektur.

Firenze til Orvieto tog

Siena til Orvieto tog

Tog fra Arezzo til Orvieto

Tog fra Perugia til Orvieto

Orvieto Italy

 

9. Dagsturer fra Firenze med tog: Arezzo

Hvis du er i Firenze fordi du elsker renessansekunst, trykke opp Arezzo, en time eller så bort på toget, for en annen perspektiv. Francesc Piero, som portretter av hertugen og hertuginnen av Urbino du kan se i Uffizi, malt den høye kapellet i denne byen kirken San Francesco. Komplekset fresco syklus, representerer Story of the sanne kors, er en av de mest innflytelsesrike av de tidlige Quattrocento, der kunstneren utarbeidet hans gale ideer om plass (basert på ett-punkts perspektiv), befolket av rolige figurer med eggformede hoder.

Resten av byen tilbyr også nok til et solid halvdagsbesøk (eller mer). Hvis du liker folkemengder, kommer på den første helgen i måneden, når nesten hele sentrum blir en gigantisk antikk marked.

Firenze til Arezzo Togene

Perugia til Arezzo Togene

Bologna til Arezzo Togene

Siena til Arezzo Togene

Arezzo Day Trips From Florence By Train

 

10. Venezia

Hvordan kan vi la ut Venezia på vår 10 Dagsturer fra Firenze med tog liste? Venezia er en av de mest romantiske og populære reisemål i Italia. Med tusenvis av kanaler, palasser, og bygninger i gotisk stil. Venezia er sikkert en av de vakreste byene du noensinne vil se. Selv om det kan være en av de dyreste. En dagstur kan være en av de beste alternativene hvis du ikke er på en stramt budsjett.

Milano til Venezia Togene

Firenze til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

Venice Italia

 

Klar til å huke noen ting av bøtte-listen? Vi håper at vår 10 Dagsturer fra Firenze med tog listen har hjulpet deg begrense det ned. Husk at Lagre et tog tilbud togbilletter uten skjulte kostnader, og du kan bestille i løpet av minutter!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Dagsturer fra Firenze med tog” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/day-trips-from-florence/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)