Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 27/03/2021)

Reise med barn kan enten være et mareritt eller den beste tiden av livet ditt. Takk til våre små krevende natur og vårt ønske om å føye dem, det er vanligvis ingen middelvei. derimot, det finnes måter å gjøre reiser med barn enklere for deg selv. Den beste måten å gjøre det på er å sikre ungdommene alltid ha noe å gjøre eller se. For å hjelpe deg med å holde dem okkupert, vi har samlet en liste over 5 beste attraksjoner for barn i Europa. Du kan enkelt nå disse destinasjonene med tog. La oss se:

 

Attraksjoner for barn i Italia

Italia tilbyr noen få fantastiske attraksjoner for barn hvis de opplever historisk severdigheter ikke opphisse dem. I Viserba fritidspark, de kan se severdighetene i Italia i miniatyr! Parken har også en merry-go-round, lekeplass, ulike ritt, og en kino. Alternativt, hvis du befinner deg i Roma, du kan gå til Hydromania badeland. Like utenfor Roma, det lover et mangfold av lysbilder og vann moro, noe som gjør den perfekt for barn.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Attraksjoner for barn i England

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

En av de viktigste attraksjoner for barn i England er Warner Bros. Studios Lag av Harry Potter tur i London. derimot, for unge oppdagelses interessert i underverkene i natur, Londons Natural History Museum er et godt valg. Det er nok av barnevennlige utstillinger der de kan lære om dinosaurer og solsystemet. Det er en stor erfaring som gjør London verdt å besøke for familier.

 

Attraksjoner for barn i Nederland

Amsterdam vanligvis er ikke anbefalt som et familievennlig mål, men det betyr ikke at det ikke kan være sånn. For barn, kanskje den mest spennende plasseringen er Naturens Mester eller kunstnere. Det er en massiv dyrepark komplett med et akvarium, lekeplasser, Zoologisk Museum, og et planetarium. Den har mer enn 900 dyrearter!

Alternativt, du kan dra til Efteling i Kaatsheuvel. Det er den største temapark i landet, med en fantasy-tema og fokus på myter og legender. Det er mange ritt og underholdning for barn som er glad i eventyr.

 

 

Belgia

Når det kommer til underholdning for barna, Belgia tilbyr sine temapark, Plopsaland. Det er fargerikt, full av berg-baner og lekeplasser, og har en rekke temaer for alle barn å nyte. Det har også en gård med dyr som barna kan besøke, samt et teater og båtturer.

Antwerpen De Panne Togene

Brussel til De Panne Togene

 

 

Frankrike

Disneyland France

 

En av de mest kjente attraksjoner for barn er utvilsomt Disneyland. Det blir ikke noe bedre enn den i Paris. Det er den mest populære fornøyelsesparken i hele Europa for en grunn. Det er fem forskjellige områder, samt mange karuseller og attraksjoner. Noen av dem er Parc Asterix, Pirates of the Caribbean, Buzz Lightyear Laser Blast, og det er en liten verden. Et besøk til Paris og Frankrike med barn er ikke komplett uten Disneyland.

Paris til Disneyland Marne-la-Vallée Togene

Brussel til Disneyland Marne-La-Vallée Togene

 

Klar til å ha en uforglemmelig ferie med hele familien? Besøk noen av de 5 beste attraksjoner for barn i Europa fra vår liste, og du får en blast. Sørg for å planlegge din ferie og bestille togbilletter på tide!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-attractions-kids-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)