Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 27/03/2021)

Putuju s djecom ili može biti noćna mora ili najbolje vrijeme svog života. Zahvaljujući zahtjevan prirode naše mališane i našu želju da ih upuštati, obično nema sredine. kako god, postoje načini za vas da putuju s djecom lakše sebe. Najbolji način da se to uradi je da osigura mladi uvijek ima neke veze ili pogledajte. Koji će vam pomoći zadržati ih okupirali, sastavili smo listu 5 najbolje atrakcije za djecu u Europi. Možete lako doći do tih destinacija vozom. Pogledajmo:

 

Atrakcije za djecu u Italiji

Italija nudi nekoliko fantastičnih atrakcija za djecu ako ih dožive istorijski znamenitosti ih ne uzbuđuje. U Viserba Leisure Park, mogu da vide znamenitosti Italije u malom! U parku ima i veselo-go-round, igralište, razne vožnje, i kino. alternativno, ako se nađete u Rim, možeš da ideš da Hydromania vodeni park. Samo izvan Rima, obećava mnoštvo tobogana i zabava na vodi, što ga čini savršenim za djecu.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Bologna Rim Trains

Napulj u Rim Trains

 

Atrakcije za djecu u Engleskoj

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

Jedna od glavnih atrakcija za djecu u Engleskoj je Warner Bros. Studios Izrada Harry Potter tura u London. kako god, za mlade istraživače zainteresovani u čuda priroda, Londonski Natural History muzej je odličan izbor. Postoji mnogo klinac-friendly eksponata gdje mogu naučiti o dinosaurusima i Solarni sistem. To je velika iskustvo koja čini Londonu vrijedi posjetiti za obitelji.

 

Atrakcije za djecu u Nizozemskoj

Amsterdam Obično se ne preporučuje kao obitelj odredište, ali to ne znači da ne može biti na taj način. za djecu, možda najuzbudljiviji lokacija je Gospodar prirode ili umjetnika. To je masivni zoološki vrt u kompletu s akvarijem, igrališta, zoološki muzej, i planetarij. Ona ima više od 900 životinjskih vrsta!

alternativno, možete otići u Efteling u Kaatsheuvel. To je najveći tematski park u zemlji, sa fantasy temom i fokus na mitove i legende. Postoji mnogo vožnje i zabave za djecu koji vole bajke.

 

 

Belgija

Kada je u pitanju zabava za djecu, Belgija nudi svojim tematski park, Plopsaland. To je šareni, puna tobogane i igrališta, i ima niz tema za svako dijete da uživa. Takođe ima farmu sa životinje koje djeca mogu posjetiti, kao i pozorište i vožnja brodom.

Antwerp De Panne Trains

Brisel De Panne Trains

 

 

Francuska

Disneyland France

 

Jedan od najpoznatijih atrakcija za djecu je, bez sumnje, Disneyland. To ne može biti bolja od one u Pariz. To je najpopularniji zabavni park u Evropi sa razlogom. Postoji pet tematskih područja, kao i mnoge vožnje i atrakcije. Neki od njih su Parc Asterix, Pirati s Kariba, Buzz Lightyear lasera i to je Small World. Posjet Parizu i Francuskoj s djecom nije potpuna bez Disneyland.

Paris u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Brisel u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

 

Spremni za nezaboravan odmor sa celu porodicu? Posjetiti neke od 5 najbolje atrakcije za djecu u Europi iz naše liste, a vi ćete imati eksplozija. Pobrinite se da planiraju svoj odmor i rezervirajte svoj voznih karata na vrijeme!

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-attractions-kids-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)